Scandinavii stiu DC... (120)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lena spune:

vik mare dreptate ai...am niste amici care au fost acolo, au lucrat pentru o companie franceza...povesteau ai aveau poze despre frumusetea aia de munti si plaje...aiurea sa distrugi asa o tzara, dar sunt alte motive acolo, toata lumea are numai motive poltice, si ideea ca "razboiul" asta dureaza de prin anii '70...super mult timp!!

kopii, distractie mare...!!

veve te faci dealaritza, asa ca-n sitcomul ala Las Vegas...hai ca asa am mai vazut si eu cum arata Sin City!!

Lena si t-rex Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

sabinuts, e ceva cu cazarea? io n-am unde sa dau de tine . Tare as vrea sa stiu daca vb in alta parte...

atfel, nu mai e nimeni pe baricade?

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Hello poienari.
Azi am venit cu continuarea serialului 'What I`m doing in my own life?'
Azi,am continuat zilele negre si ghinioniste,si cum e marti,trebuia sa fie ceva special,nu asa orice rahatel.Drept urmare a intrat unul in mine cu masina,asa cu tupeu,pe rosu.Asa ca intra in mine,imi indoi toata partea stanga,maica-mea cu mine in masina,s-a albit toata,ne-am inghesuit unu in altu,daduram si cap in cap,si multumesc Lui ca am scapat cu viata.Dar sint esenta tare,nu imi pot da ei cit pot duce euEi fiind entitatiile alea,care imi fac zilele fripte.Cred ca Dzeu are concediu zilele astea.O fi prin Spain!
Revin cu noi intamplari soon...daca or mai fii.Va pupez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

yankule, da' ai ambitie, nu gluma - Dumnezeule! Ai grija, vorbesc serios, soferii din Bucuresti sunt fiare in trafic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

halauaaaaa bre poienari ! Buna dimineata !!!
Cum ramane cu Bustenii ? Cred ca venim si noi sambata de dimineata pana seara (daca nu ne-om imbata prea tare si ramanem pana duminica)
O sa venim cu ghezashu' ca bietu' Toma n-a fost niciodata si nu stie si iel ce-i aia ...deci astept instructiuni despre ce, unde, cum ...
Sabinoooooo, da-mi un numar de tele ca sa putem tine legatura.

hai ca reviu,
v
ps.Iancule, Slava Domnului ca sunteti bine ca cu soferii din metropola nu-i de gluma.

_
Take me home, country roads

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

salutari poienita draga!

se vede ca scandinavii sunt in concedii...

yanku' ai grija ce faci, ochii mari si atentie, nimic nu e ce pare a fi (vorba alora din twin peaks). rosu' ala de la semafor era de fapt verde si invers...

copii, ne vedem la busteni!!!! abia astept!!!

va pup si fug la lucru!

Mergi la inceput

Da,mare grija o sa am.Maica-mea a facut un shoc azi dimineata abia,si acum e in spital,tocmai ma duc acolo.E tot ce imi lipsea de la toata fericirea.Nici celelalte lucruri nu merg stralucit,dar inca am speranta ca revine totul la normal odata.Mda,cam atat...V-am pupat,si macar voi sper sa aveti good time

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Yank, ai grija de tine si sanatate multa mamei tale! Cum se mai simte?

Eu am avut saptamana asta computeru' in plimbari si n-am prea intrat pe aici. In loc sa plec eu in vacanta, vad ca pleaca el, ufff...

Si cand colo, la intoarcere ma intampina tot felul de vesti triste. Yank cu cascadoriile masinii, au inchis contul lui AB, chiar asa, de ce?, si pe deasupra ma roooaaade tare invidia ca va intalniti si vreaaaau si euuuu.

Petrecere frumoasa poienarilor!

Mergi la inceput

AB a plecat?Buna jidanca,cred ca o sa ma duc si eu curand.Amici ma gasesc ei daca vor si eu pe ei la fel.Mai vedem.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

ia uite... intru si io sa-mi mai fac sange rau ca voi va intalniti si io nu si ce vad? numa' vesti naspa...

azi dimineata i-am zis maica-mii sa se circule numa' cu trenu' vara asta ca i-o trimit si pe fiica-mea si au obiective de familie de vizitat... io mereu m-am ingrozit de cum se circula in romania in general si-n bucuresti in special

yank - sper sa fie bine mama ta cat mai repede.

si cu AB ce e?

unde e adusca? - colega mea de suferinte migrenoase ca am vesti de dezbatut cu ea. cred ca am descoperit cauza migrenelor mele si poate se cauta si ea, ca mai stii? o fi tot pe acolo (la mine este o 'gaura' la inima).

asa ca mi-am f.... si vacanta ca ne planificasem la scufundari si io nu mai am voie... da' las' ca vin ei pestii aia frumosii coloratii la mine sa plutim impreuna.

Mergi la inceput