...simt ca-mi iau foc picioarele de la caldura

...simt ca-mi iau foc picioarele de la caldura | Autor: iulissa

Link direct la acest mesaj

Fetelor dragi,

Cred ca cele dintre voi gravidutze o sa ma inteleaga perfect:

De la caldura asta ingrozitoare, talpile de la picioare parca imi sunt in flacari
Am picioarele obosite si umflate, dureroase si mai noi o senzatie de caldura cumplita, parca pasesc pe plita incinsa.

Sandalutzele mele sunt cu talpa perfect dreapta, am cateva curelushe subtiri care nu ma deranjeaza deloc, aerul circula liber, am piele si in exteriorul si in exteriorul sandalutzelor, sincer nu mai suport...nu stiu cu ce as putea sa ma mai dau sa-mi racoresc piciorusele si sa pot pasi normal.

Am incercat pana acum din farmacie crema cu musetel si de la Dr.Mom un produs Mentol Rub. Incercat si Lioton Gel, si desi are cat de cat efect...tubul e pe jumatate gol si mai dau si o carutza de bani pe el.

Ce folositi voi dragelor, vi s-a intamplat asha ceva....??

Floricica lu' Taticu'

http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551117007&security=ZavRUA

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Iulissa, daca maninci sarat, las-o mai moale.
Nu-mi mai amintesc ce mai era, da revin.

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

Lioton-ul il poti inlocui cu Hepatrombin, este romanesc, mai eficient decat Lioton-ul si mai ieftin. Au doua concentratii: de 60.000UI si de 100.000UI.

Spray pentru picioare...iti recomand cele de la Schol, sunt foarte bune!

Asa cum zicea Iren, sare mai putina dar este posibil sa fie numai caldura. Lichide multe multe multe.

Eu am avut aceiasi problema in timpul sarcinii si singura solutie, si cea mai dramatica au fost dresurile medicinale. Iti dai seama ce bine este pe vremea asta sa porti un dres de 40Den!!!

ANCA si EMA EMANUEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Incearca si pudra de talc mentolata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Indra spune:

Gelul racoritor de la Schol... este SUPER!

Dana & Anisia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Eu fara sa fiu graviduta am asemenea probleme, in special seara si noaptea, dupa ce transpir ziua.

Am reusit sa mai reglez cit de cit, cu sprei racoritor de la Avon si crema de piciare hidratanta.

Vad ca ma simt mai bine.

Multa sanatate si sarcina usoara.

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Aceeasi problema o am si eu si nu sint insarcinata.
Nu stiu daca ai voie,dar eu imi masez picioarele in fiecare zi cu apa rece,incepind de la degete si pina deasupra genunchiului.Mi-am cumparat un cap de dus de masaj si timp de 15-20 de minute plimb apa pe picioare la presiune mare.POt sa-ti spun ca da rezultate f bune.Imi dispare senzatia de arsura si greutate din picioare si mi se dezumfla.Si beau apa multa.
Iti doresc sarcina usoara si multa sanatate.Noemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Eu am simtit asta cand lucram 12 ore pe zi numai in picioare.Cat am fost gravi nu am avut astfel de probleme chiar daca aveam picioarele foarte umflate.

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

ha, ha, io am problema asta si iarna si nu stiu de la ce. imi iau foc picioarele mereu fix inainte sa adorm, cand sunt in starea de reverie de mi-e mai mare dragul sa ma ridic din pat si sa ma duc sa ma racoresc la dus. nu am nici un sfat, eu mi-am pus o sticla pulverizator cu apa-n ea langa pat si cum simt caldura ma racoresc rapid.

semnatura ilizibila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Eu am folosit o crema de plafar pe baza de extract de castane, menta si inca cateva plante, costa in jur de 50.000 lei.

Daniella, mama lu' Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Si Supliformul e bun, tot pe baza de extract de castane!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput