Mamici de ianuarie - februarie 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wannajo spune:

megbeng are dreptate in ceea ce priveste spalaturile intravaginale! Sunt INTERZISE CU DESAVARSIRE! Stiu asta de la 2 doctori care mi-au spus foarte categoric acest lucru. Burticutze, aveti mare grija...cred ca se pot gasi si alte variante.8+

wanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Megbeng, cum ajung la piscina, iti spun cum a fost :) de abia astept :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

megbeng, ai o idee foarte buna, dar eu inca nu am habar cum se pun poze in mod obisnuit, sau cum se adauga un link in textul mesajului. Cumva din meniul de sus, unde scrie "introdu Hyperlink"?
Pentru album ar fi cazul sa imi deschid un album foto pe yahoo? Probabil ca sunt singura care nu mi-am facut asa ceva!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

aa..criss...eu am sters intre timp mesajul, ca am vazut ca albumul EXISTA deja..mai trebuie doar sa adaugam pozele in el..intri in mailul mamicilor -> my yahoo -> photos -> si se deschide albumul..si adaugi pozici unde vrei, la bebei, la mamici...eu am pus ecografia de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Hei BITS bine te-am gasit pe aici.

Si eu cand am fost sa-l vad pe micut ultima data la ultra sunete, asta era la 10+, nu avea decat 3.65cm, desi eu ma asteptam sa aiba cel putin 4cm. Acum sunt in 11+ si abia astept sa il vad iar.... dar mai dureaza.

Ralu 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Salutare burtici!
Imi pare tare rau pt fetele care au pierdut sarcina. Sper sa le ajute Dumnezeu sa treaca peste asta si sa ramana cat mai repede gravidute.
Pentru cele nou venite, "Bun venit!".
Nu v-am mai scris de multisor, dar va citesc zilnic. Aveti un spor, mama, mama...
Eu sunt tare fericita! Am fost la dr. (Tununaru) si l-am vazut pe bebe. Dupa calculele mele sunt in saptamana 8+3; azi mi-a zis ca de maine intram in 10 saptamani. Acum nu stiu ce sa zic; bebe are 19.1mm, inimioara ii bate cu 176 de batai pe minut. A zis ca e ok si pe mine asta m-a interesat. Am avut mari emotii mai ales ca sunt pe tratament de sustinere (dupa cum va spusesem alta data, am pierdut o sarcina anul trecut la 9 saptamani). Oricum m-a chemat din nou peste doua saptamani si mai vedem atunci. Cel mai important e ca bebe e ok si ca e la locul lui si creste...
Tati n-a apucat sa-l vada ca nu-i in tara, e intr-o deplasare; probabil ca luni va face cunostinta cu bebe.
A propos de analizele de secretie. Eu fac tratament cu utrogestan vaginal si mi-am facut analiza de secretie. Am intrebat doctorita care mi-a prelevat probele daca influenteaza cu ceva si a zis ca nu. E drept ca in dimineata respectiva inca nu-mi pusesem pastilutele (cu o seara inainte da).
Desi locuiesc in Bucuresti, ma consider inca bacaoanca. Sunt nascuta in Bacau si am stat acasa pana acum 4 ani cand m-am casatorit si m-am mutat in Bucuresti. Sotul meu isi face studiile (doctoratul) aici si l-am urmat cum mi se pare si normal. Probabil ca dupa ce le termina ne vom intorce in Bacau. Pt noi acasa inseamna Bacau; sarbatorile si concediul ni-l facem acasa la parinti.
Nu mai stiu ce sa va zic acum. Sunt prea eforica!
Pupici la burtici!
Loredana 8+ sau 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Am uitat.
Anis te rog sa faci o corectura. La mine UM: 02.05.2006
Nu ca ar conta foarte tare.
loredana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Multumesc pentru sustinere, burticile mele dragi! Eu sunt bine, nu am mai avut nimic pe chilot, asa ca nu am mers la cabinet. Oricum, am citit ca acum se fixeaza definitiv bebeul in uter si asta ar cauza pentru care unele burtici ar putea avea sangerari.
Eu mai am fix o saptamana pana la marea intalnire cu bb, nu pot sa va spun cat sunt de nerabdatoare.
Va pup si va urez un we placut!

Bubulina 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Bubu atat de tare ma bucur......nu vrei sa stii ce fericita sunt ca esti ok!!

Ai totusi grija de tine, tu nu faci Pregnyl??

Aventura 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Chiar ma gandeam ca intrebarea mea legata de tratamentul cu utrogestan si prelevarea probelor de secretie e cam copilareasca, dar vad ca mai sunt gavidute care si-au pus problema asta.

Loredana iti multumesc frumos pentru raspuns! Ti-a dat dr T inregistrarea cu bebe? Asa de rau imi pare ca nu mi-a dat prin cap data trecuta sa iau un cd la mine cand l-am vazut pe "artistul" nostru...si ce reprezentatie de toata frumusetea ne-a tinut!

O seara linistita va doresc!

Simona 10+ si Ruxi

Mergi la inceput