Naturiste si homeopate (19)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

ANDICU,SCUZA-MA TE ROG CA MIE FOAME ,L-AM MINCAT PE ,,N''
merg sa maninc ca imi ajuge toata ziulica cu ochii in calculator.
pupici,Moni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Fetelor.............la mine suparare maxima!!!!ieri,inainte de a pleca la Sovata(plec luni) zic hai sa-mi fac prolactina asa numai sa o verific -ultima data ,acum 3 luni dupa Dostinex(12 pastile) era sub valoarea normala (adica sub 126)max este 630.Ieri valoarea mea era 1083!!!!!!!era sa cad jos.Tot de 3 luni iau fara pauza cate 60 de picaturi de Mastodynon (30 dim si 30 seara) Ce sa fac sau mai bine zis ce sa mai fac????Am facut RMN in iarna si era destul de OK.Probabil acum voi tomografie...dar totusi...cam de 1 luna ma simt si mai rau ,am o presiune pe cap si piept...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

buna dimineata fetelor va doresc o zi de weekend cit mai frumoasa!!!!

draga Marieedupa cum iti spneam ieri ca azi dim o sa merg sa iau laptisorul de matca, l-am cumparat adica este o sticluta foarte micuta cu 16g in ea si mia zis sa iau cite un virf de chibrit dimineata pe stomacul gol sa-l tin sub lumba pina se absoarbe, asa sa il iau pina intervine sarcina. Am mai intrebat daca nu este important de cind incepi si doamna mia zis ca nu chiar daca esti insarcinata si la moment nu stii dar tu folosesti acest produs este foarte bine, macar pina la vreo 5 saptamini.

Acum mi a aparut intrebarea dr A. tie ti-a recomandat numai pina la ovulatie? poate el stie mai bine?

Cine imi poate scrie dupa reteta dr A. cum si in ce mod sa ia mai bine aceste produse?
Imi cer scuze daca cumva am repetat intrebarea, dar vreau sa le beau si eu de miine si vreau sa stiu cum sa le combin.
va multumescici la toate natur-homeopatelor

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Tzuca mi se pare imposibil ca dupa un RMN facut atat se curand sa se modifice parametri ipofizei. Sant altele cauze, cum e la mine, ca ipofiza pur neavand nimic, sa produca mai multa prolactina. Si nu e suficient sa iei Mastodyon. Eu am facut probe pe corpul meu, intrerupand chiar pentru o luna (eu iau Parlodel) medicamentul, se ridica valoarea prolactinei si asa cum spui tu cu dureri de cap. Asa ca nu trebuie sa te alarmezi, consulta un doctor pentru ca se pare ca Mastodyon nu e de ajuns.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzontzonel spune:

Mariee nu cred ca de la BU ai avut spooting. Eu am luat intr-o perioada numai primele doua saptamani ale CM si tot am avut. Dar la mine este dereglat rau organismul de la stress (CM neregulat careodata pana la 2 luni) asa ca poate la tine o sa fie bine daca opresti BU la ovulatie.
Albinutelor am vorbit si eu cu d. Andritoiu si saptamana viitoare o sa-mi faca reteta si imi trimite pachetul. Inca nu stiu cand o sa incep tratamentul pt ca o sa plecam in concediu la sfarsitul lui iulie. Va tin la curent.
Tzontzonel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Tzuca74 ai repetat analiza la ac laborator? Uita-te la intervalul de valori normale care este pt ca se poate ca analiza sa fie trecuta intr-o alta unitate de masura. Eu cred ca ai prolactina buna si nu ai obs ca e alta unitate de masura.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

buna ziua si naturistelor!!!!

tzontonel, merci frumos pentru mesaj!!! Nici eu nu mai stiu ce sa cred cu spootingul asta!!! Cred ca totusi am avut o ovulatie puternica generata de BU p fondul progesteronului meu destul de scazut a generat sp. asta!!! Cred ca metoda Bubulinei de a intrerupe la ovulatie este buna, nu vad de ce sa mai iau estrogeni dupa ovulatie!!!! asa gandesc eu, nu stiu daca e bine, vom mai vedea!!!

Moni , merci ptr mesajul ref. la Vitex: si eu stiu ca e progesteronic!!!

miki bafta multa!!!

Tzuca, referitor la prolactina si eu o aveam mereu variabila si f marita uneori si am mers sa vad un endocrinolog careia i am explicat care este pb: ca am prolactina mare la analize si cred ca din cauza asta nu pot fi insarcinata!!! Tipa avea 2 specializari: endocrinoloaga si gineco.: s a uitat la mine ca la o proasta si mi a spus ca in nici un caz nu e prolactina: ca in primul rand nu am facut analiza pana in ora 9.30 ca rezultatul sa fie elocvent si ca valorile ei pot fi false atunci cand esti mai stresata creste; daca ai mancat ceva inainte de probe iese marita de asemeni; dar toate acestea sunt pe fondul unei valori a progesteronului destul de scazute in general!!! Mi a spus sa iau progesteron dupa ovulatie si cu aceasta se va regla si prolactine!!! La mine pana acum s-a dovedit a fi adevarat!!!! Si am mai citit ca prolactina se masoara numai dupa ce organismul a stat relaxat si in repaus timp de 30 min, se ia 2 probe, una la 1 h de a doua si se face o medie!!! Dar analiza asta mai complicata se face numai la cei carora le descopera deja ceva la hipofiza: altfel nu se oboseste nimeni sa o masoare ff corect!!!! Asa ca parerea mea e ca daca la RMN a fost ok sa nu mai iei nimic!!! Incearca ci vitex numai pentru ca e foarte eficient!!!!

marryan , nu al vb cu Dl. A, eu iau laptisorul de matca dupa capul meu dar il intrerup la ovulatie ptr ca e un estrogen prea puternic!!!! Apropo, tzontonel, spootingul asta poate fi generat si de o ovulatie puternica generata de laptisor!!! Tu iei laptisor de matca cumva???

Moni, eu iau pastilute de propolis, le iau in timp ce beau ceaiul de naprasnic dimi si seara!!! Laptisorul eu in am in niste fiole, nu am gasit proaspat, iau pana in ovulatie 1 fiola inainte de ceaiuri!!

pentru si naturiste!!!!!

Mergi la inceput

tzontonel tot referitor la prolactina, eu am citit chiar p forum inainte de a incepe tratamentul Liviei ca este bun ceaiul de coada soricelulul!!! Mai citeste la Link uri catre subiecte firbinti la cap. Prolactina, sunt ff multe info acolo!!!!

pupicei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oanabbb

dragele mele naturale

am o mare problema!
facui monitorizare si desi endo e 11mm,foliculii sunt ff mici
doar unu de 1,4 mm,in z 16, cm 32. si restul mici mici.

eu iau o groaza de tincturi,si cred ca endo a crescut asa de la MACA,dar ce sa fac oare sa creasca si foliculii putin?

Oana, poate a fost o luna in care ovarasele s-au odihnit putintel!!! Nu e anormal si nu e o mare pb, lasa-le ca isi vor lua ele revansa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

fetelor dragi si bune,
ieri am fost la un magazin cu produse organice{Las -Vegas} si am gasit 3 cutii de MACA,de trei feluri-colorate dar cu acelasi desen pe ele,m-am doc. ce scrie pe ele dar vreau sa stiu daca ma puteti ajuta sa-mi spune-ti ce scrie pe aceasta cutie pe care voi o folositi voi,din cei facuta aceasta MACA,aici era vorba despre o radacina a unei plante ,arata ca o ridichie?
poate bubulina1,sau alte fete care o folositi ar putea sa ma ajute cumva,sa nu cumpar altceva....cine stie.
va pup ,MONI

Mergi la inceput