Naturiste si homeopate (19)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mariee si Lia, multumesc mult! aveti idee unde gasesc aceste batoane de propolis ? drajeuri de laptisor de matca am luat deja.

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

o rugaminte catre voi imi poate da si mie o schema de tratament cu produse apicole, Laptisor de matca, apilarnil si propolis! Propolis am deja 2 sticlute mai trebuie restul sa i-mi procur Laptisor de matca si apilarnil am inteles ca se gasesc si in Germania.
Ieri prina zi de Cm dupa o sarcina extrauterina ,ciclu de data asta la 24 de zile.Normal eu am la 27-28 de zile ,vedem data viitoare cum va fi .Am inceput de ieri cu Branca ursului,biovital A-Z(vitamine),Maca,Tinctura de marar,astea deja le iau de ieri,mai am in casa ceai de Naprasnic ,Cretisoara si tinctura de Zemura care as vrea sa le iau pt PROGESTERON de cind sa incept sa le iau a citea zi de la CM si in ce cantitate,tinind cond ca anul trecut analiaza in ziua-21 mi-a iesit prost cu un diagnostic de ,,sterilitate secundara,,
PUPICI la fete si spor la....

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

Buna fetelor!
Revin si eu cu cateva comentarii:
gabiu, asta nu inseamna ca nu iti merge tratamentul, nu are cum sa il faci perfect din primele zile, mi-a spus si Andritoiu. Vezi, tatonezi, te obisnuiesti, iti faci planuri si cam dupa o saptamana-10 zile trebile o sa mearga ca pe roate! De ex, nici eu nu am folosit cojile de ou cum trebuie din prima. Referitor la macese, ori le dai prin rasnita ori cumperi gata macinate (preferabil ultima varianta) intregi nu au nicio noima. Si incepi operatiunea "fasolea" din we, daca poti, mie mi-a fost mai usor asa intrucat mi-am intrat in ritm in zile mai putin aglomerate.

teodora, parca e mai bine "clubul albinutelor" (cum zice mariee) decat al "andritoaselor" (glumesc)
Dar stii ca reteta mea nu e ca a ta??? Eu nu am branca ursului!!
Iar cu pietricelele, este suficient daca faci seara, atata este indicat chiar: o jumatate de ora pe zi. Iti dai seama ca daca faci asta 2 luni de zile este mai mult decat suficient.
Si iti tinem pumnii sa fie asa cum iti doresti tu!

mariee multumim pentru link-uri.
Facem si baie, da, la 7 zile, si consumam o gramada de bani cu ocazia asta. Sper sa aiba succes tratamentul asta al nostru, ca de nu ma duc cu peste nenea!

adimercedes reimprospateaza-mi un pic memoria te rog pt ca nu mai tin minte ce probleme ai exact. Bravo pt hotararea legata de cafea si zahar!! Si mie mi-a fost greu si am tot taraganat dar am reusit si uite ca acum nu mai beau cafea si nici de zahar nu ma ating, mananc miere poliflora.

goldi, ce bine ca ai intrat la naturiste! Daca nu erai tu uitam cu desavarsire de sarea pe care trebuie sa o aplic pe burtica! Serios, mi-a zis Andritoiu dar pe hartie nu a scris iar eu, bulversata de atatea cate le am de facut, am uitat complet! (si tocmai in problema cu nenorocita de anexita!)

Fetelor, raportez ce nu fac eu din tratamentul lui A.: nu indulcesc ceaiurile (mi-e greata de la atata senzatie de dulce) nu fac suc decat din sfecla rosie, morcovi, lamaie si ulei de porumb adica fara ridiche neagra (pe care nu o folosesc pt ca e gusogena) fara telina si radacina de patrunjel (radacina de patrunjel e prea mica acum iar telina nu exista pe piata) dar o sa recuperez peste cateva saptamani cand o sa fie si dintr-astea doua; si nu mi-am pus sare calda pe burtica pt ca am uitat ca o fraiera !!!
In rest, marryan, mi-am adus aminte de tine si am ras: dupa sedintele de reflexo ma apuca o greataaa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

andicu , cred ca sunt la plafar sigur!!! Era o fata care spunea ca ea cumpara produse apicole naturale fff bune din Vrancea de la niste batrani si dadea si preturile!!! poate iei telefonul lor!! eu intentionez sa o fac cand ajung in Ro!!! dar atentie la batonasele de propolis care tb mestecate ca ingalbenesc dintisorii!!! tb sa va spalati pe dinti cu bicarbonat dupa!!!!

fabia, sigur sunt in Germania!!! cel mai bine ar fi sa cumperi si sa citesti prospectul lor!! eu le iau ca in prospect cantitatile!!!! stiu ca laptisorul de matca in schimb e un puternic estrogen natural si tb luat mai bine pana in ovulatie!!!!

albinutelor, gabi, eu p zi ce va citesc ma sperii si mai rau cand vad ce complicat de tratamentul dlui A. bafta multa va doresc !!!!

pupicei dulci

Mergi la inceput

Saru'mana inca o data!
eu inca bajbai , nu stiu exact daca fac bine ce fac, asteptam un raspuns de la Livia, poate se pricepea sa ma sfatuiasca. Mi-e teama sa nu-mi dereglez vruen hormon gen progesteron sau prolactina...
Eu tot ce imi doresc e sa stimulez fertilitatea si sa pregatesc terenul ptr al2lea FIV.
Asa ca m-am gandit sa beau ceai de cretisoara cu coada soricelului, sa iau MACA, Ulei de Primula (Primrose Oil, cica face bine la infertilitate), Laptisor de matca, cu Propolis si polen. Sper sa nu ma dereglez de la ele!

Fabya, imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva! te inteleg perfect! si eu am patit-o de 2 ori. Si mie mi-a venit primul CM dupa extrauterina cam la 23-24 zile , apoi si-a revenit.Eu am baut ceai de cretisoara, ca nu mi se mai oprea ciclul si m-a ajutat,zic eu. Iti urez refacere rapida si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

lia, cred ca avem si apilarnil in tratament: in produsul ARES pe care il luam dupa masa de dimineata si de seara.
andicu poti sa iei cate o lingurita de miere cu apilarnil dupa oricare doua mese, gasesti la Apicola sau incearca daca aveti in Constanta supermarket Primavara, acolo gasesti sigur.

Mergi la inceput

O sa caut, Silvana! merci mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Vai Silvana mai prins asa cum mi ai zispai ce sa facem mai facem haz de necaz de cit o sa suferimmersi de explicatie mai iau si eu cite ceva din raspunsurile tale muncim nu saga

Mariee eu mi le cumpar miine de la APIFLORA de la mine sunt naturale, laptisor de matca este asa cum il aduna din stupi miine o sa vad si o sa dau detalii, de polen o sa iau o lingurita doar amestecata cu miere mii frica sa nu ma ingrasi asa cum srise-si mie mai sus, o'm vedea noi pin ala urma cum o sa ajungem dar si numai decit tre de luat polenul inainte de toate ceaiurile?

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

marryan , inainte de ceaiuri!!!!

Fabia ,Napraznicul iau 4 cani p zi+pulberea dimi si seara!! cretisoara dimineata si extractul de zmeur dimi si seara!!!! Eu numai BU am intrerupt luna aceasta la venirea ovulatiei ptr ca am tot avut spooting in ultimele 2 luni si cred ca e de la ea!! In site urile din Fr am citit ca zmeurul regleasa ambii hormoni, nu e progesteronic prin excelenta!! In formula As am citit ca e cel mai puternic progesteronic!!! Eu inclin ptr prima varianta ptr ca aici e prescris ptr imbunatatirea calitatii ovocitelor in combinatie cu rozmarinul care stiu sigur ca regleaza activitatea ficatului care "comanda" hormonii!!!! si bafta multa!!!!

Silvana, esti foarte curajoasa!! te admir ptr elanul cu care te ai lansat in tratamentul dlui A.

pupicei si pt toate fetele!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

sdalutare naturistelor si !! iaca am intrat si eu sa mai vb cu voi dupe ce am cetit tot...
Eu inca ma lupt cu lipsa cafelei, dimineata am dar imi trece ca beau ceai cu miere... si alte tarii(vezi tincturile)....dar ce nu facem noi pt un sau ... cati o vrea DD...
Ieri am citit un articol despre mierea biotica... este cam aceasi Marie dar cu alta denumire fata de Andritoiu... dar nu asdta mi-a ramas in capsor ci urmatorul citat"Daca vom crede cu toata fiinta noastra, cu inima curata si cu dragoste, Dumnezeu va face ca aceasta credinta sa creeze lucrul de care avem nevoie" bine acum un nu este un lucru dar este bine sa avem incredere in Dumnezeu...
Scuzati dak am fost off-topic....

Poze diverse
Poze nunta....

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput