Sarah Connor a nascut a doua oara!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Scuzati ignoranta, dar cine este Sarah Connor?

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by Alé

Scuzati ignoranta, dar cine este Sarah Connor?

From Sarah with love...
Intra pe link ca vezi o poza cu ea si-ti aduci aminte. Si eu am vrut sa intreb...

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Eu nu stiu cine e nici macar dupa ce i-am vazut poza :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Este o cantareata de origine germana.
Melodii care-mi vin acum in minte:
Music is the key
Just one last dance
From Sarah with love
Christmas in my heart
Bounce

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

NOKIA defectele la inima nu se depisteaza la eco, nici chiar aici in gemania unde sunt si eu..si eu am nascut un baietel cu defect f mare si care e operat de 5 luni..la eco se depisteaza numai daca are gaurele in inima, malformatiile nu se vad cand e in burtica, decat dupa nastere. Si atunci daca isi da seama un doct ca acel copil are probleme cu inima caci uneori copilul le poate ascunde f bine, cum a fost cazul copilului meu..care putea sa moara daca nu-l depista pediatra dupa 5 saptamani.Toti s-au mirat cum de a trait atata timp..caci op trebuia facuta imediat dupa nastere.
A fost un bebe norocos ca s-a nascut aici si ca a fost op la Heidelberg unde sunt cei mai buni medici din lume specializati pe hertz. Sper si ca Sarah sa aleaga acea clinica

mihah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

In Finlanda "Vara" (=Suvi) este un nume foarte intilnit la fetite.
Sper ca micuta Summer sa se faca bine in curind.

Sabina 11+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

In caz ca intereseaza pe cineva:
Tocmai am aflat din presa (nu mai dau linkul ca-i tot in germana) ca micuta Summer a fost operata cu succes si ca acum e acasa, bine sanatoasa. Cuplul se gandeste deja la al treilea copil (mai au un baietel)

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput