Sarah Connor a nascut a doua oara!!
Raspunsuri - Pagina 2
Alé spune:
Scuzati ignoranta, dar cine este Sarah Connor?
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé
Androix spune:
quote:
Originally posted by Alé
Scuzati ignoranta, dar cine este Sarah Connor?
From Sarah with love...
Intra pe link ca vezi o poza cu ea si-ti aduci aminte. Si eu am vrut sa intreb...
Andreea mamica lui Filip Stefan
Cristina_C spune:
Este o cantareata de origine germana.
Melodii care-mi vin acum in minte:
Music is the key
Just one last dance
From Sarah with love
Christmas in my heart
Bounce
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
misha-germ spune:
NOKIA defectele la inima nu se depisteaza la eco, nici chiar aici in gemania unde sunt si eu..si eu am nascut un baietel cu defect f mare si care e operat de 5 luni..la eco se depisteaza numai daca are gaurele in inima, malformatiile nu se vad cand e in burtica, decat dupa nastere. Si atunci daca isi da seama un doct ca acel copil are probleme cu inima caci uneori copilul le poate ascunde f bine, cum a fost cazul copilului meu..care putea sa moara daca nu-l depista pediatra dupa 5 saptamani.Toti s-au mirat cum de a trait atata timp..caci op trebuia facuta imediat dupa nastere.
A fost un bebe norocos ca s-a nascut aici si ca a fost op la Heidelberg unde sunt cei mai buni medici din lume specializati pe hertz. Sper si ca Sarah sa aleaga acea clinica
mihah
aiska spune:
In Finlanda "Vara" (=Suvi) este un nume foarte intilnit la fetite.
Sper ca micuta Summer sa se faca bine in curind.
Sabina 11+
mamica lui Aleksi Joel
Cristina_C spune:
In caz ca intereseaza pe cineva:
Tocmai am aflat din presa (nu mai dau linkul ca-i tot in germana) ca micuta Summer a fost operata cu succes si ca acum e acasa, bine sanatoasa. Cuplul se gandeste deja la al treilea copil (mai au un baietel)
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...