Mamici de iulie - august 2006 (70)
Raspunsuri - Pagina 21
letitzia spune:
Mishi si eu am luat gynipral de la 18 saptamani, dupa ce mi s-a facut cerclajul, in continuu. Firul mi l-a scos miercuri dimineata si joi spre vineri noaptea (la 3 dimineata, de fapt) mi s-a rupt apa. Ce-i drept nici mie, la ora 8 dimineata, nu mi se dilatase colul suficient, desi mi se rupsese apa de 5 ore si aveam contractii dureroase. De altfel asta a fost motivul pentru care m-am hotarat pe loc sa fac cezariana. Dar banuiesc ca poate depinde si de organism. Oricum, parerea mea este sa nu te sperii. Esti deja in sapt. 36+, ceea ce e o realizare extraordinara. Dupa cate ai indurat, cred ca acum ceea ce a mai ramas de trecut nu mai este asa de speriat.
m_floruta spune:
Adela am ales inducerea mai mult printr-o conjuctura.
Doctorul meu imi tot spune ca el e foarte ocupat cu cabinetul si programul de spital si ca daca ma apuca in acele momente cand el e ocupat, ar incerca sa vina, dar nu poate promite.
Apoi, sotul meu "a primit"(obligat!) concediul exact in perioada asta, iar maica-mea are la fel concediu pana in 15 si ar putea sa vina sa ma ajute dupa ce ies din spital(ea e la 600 km departare)...cam astea ar fii motivele din care am ales inducerea.
Plus ca voi avea miercuri 40 de sapt,deci sunt la termen.Daca ar fii sa stau sa nasc natural cred ca as sta pana in 42 de sapt, ca nu am nici un simptom,cred ca ii place prea mult la mami in burtica, deci trebuie un pic stimulat.
Sper sa nu fac o greseala, fiindca dintotdeauna am considerat ca inducerea nu e foarte buna si ar trebui sa fim rabdatoare pana cand copilul si corpul nostru sunt pregatiti cu adevarat sa treaca printr-o nastere...natura face rar greseli.
Pupici la toate si sa ne auzim cu bine.
Amabella spune:
quote:
Originally posted by avmaria
Amabella, sa nu te superi pe mine, dar cred ca totusi trebuie incurajat statul in pat pt cele carora li s-a recomandat, caci nu uita tu esti in saptamana 38, ai "scapat" oricum. Cand ai facut tu ce-ai facut erai in sapt 37, fii sigura ca si eu o sa ma scol daca da Domnul si ajung pana acolo. Si cred ca si din 36 ! Dar Martta e de abea in 31, cam atat aveam si eu cand mi s-a intamplat, si nu uita ca termenul de MARE prematuritate e 32. Si nu uita ca fiecare caz e diferit, si poate tu ai avut si un pic de noroc...
Iti doresc o nastere usoara maine si o refacere cat mai rapida. Te pup si astept sa ne dai vesti bune si sa ne trimiti poze faine
Avmaria, bine inteles ca nu ma supar. Ziceam doar ca nu stiu daca in toate cazurile chiar e necesar, dar la o sarcina atat de mica si eu zic ca nu e bine sa risti. E posibil sa o duca bine mersi pana in saptamana 38 chiar daca nu sta in pat, dar daca nu e asa? E adevarat ca nu e bine sa risti; si eu as fi stat cuminte in pat daca as pierdut dopul asa devreme. Cred ca ma apuca usor-usor nebunia, ca nu sunt obisnuita deloc cu statul degeaba in pat, dar pentru Bebe as fi facut orice.
luiza
38 fix si
mic si iubit ticker bebe meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos
map spune:
Buna fetelor,
am aparut si eu asa mai lenesa. V-am citit si de dimineata dar parca burtica asta care atata s-a marit nu-mi mai da voie sa stau atata pe scaun sa mai si scriu.
Azi am reusit sa ies la plimbare 40-50 de minute, sa-mi fac miscarea de care ma intreaba dr mea de fiecare data. Dar acum stau acasa cumintica, am mai si dormit un pic. Apasa bebele asa de tare si ma doare destul de tare zona X.
Ma intreb cum de puteti voi manca atata ca la mine nu intra si pace. Azi am mancat la pranz niste friptura si salata de rosii si ceapa si castraveti si a fost in ordine, dar mai mult nu as fi putut sa manac. Cat de mancat noaptea nici vorba, nu as putea chiar deloc. Bine, nu cred ca trebuie sa ma vaiet, dar uneori chiar ma umflu prea repede fara sa mananc cine stie ce. Cat despre pofte nu prea le-am cunoscut, am avut si eu de doua ori pofte si dupa ce am papat am dat afara totul
Uneori mi-e si necaz pe mine ca nuam si eu pofta ![]()
Maine dimneata mergem si noi la medic apoi pe 13 iulie am control chiar la clinica unde nasc sa ma ia si ei in evidenta. Abia astept maine sa vad daca bebela s-a asezat in pozitia de iesire sau sta tot cu capul in sus.
Ma alatur si eu galeriei 

ca maine va trebui sa plec in oras destul de devreme si nu o sa am timp sa intru sa fac galerie.
Amabella si M_floruta, mult curaj, nastere usoara si ganditi-va numai la faptul ca maine o sa va tineti puii in brate. Abia astept si eu momentul asta asa ca va inteleg pe deplin emotiile pnetru marea intalnire. Refacere usoara si sa aduceti pe lume puiuti sanatosi si voiosi.

Mishi iti tin pumnii ca totul sa merga repede dupa ce-ti scoate cercajul, sa nu astepti prea mult si sa nu ai dureri. Asteptam sa ne dai de veste cand se intampla marele eveniment. Si sa dea Domnul sa nu mai ai nevoie de injectii 
Fetele care vorbiti cu Bulinitza transmiteti-i toate cele bune, multa sanatate si sa ne spuna exact cand vine bebe pe lume ca sa facem galerie. Si sa nu-si faca griji ca nu ajunge la termen, important este ca ea si bebe sa fie sanatosi, bebe creste mare oricum.
Apar si eu maine dupa ce vin de la medic, sper sa vin cu vesti bune!
Va
pe toate
Monica si
33 +
bibi spune:
Ce gurese sunteti astazi?
Acum o ora am ajuns si eu acasa, plecata de la 11 dimineata. Am bananait prin Brico, dupa lavabile, chituri, perdele, galerii si altele de am crezut ca-mi iese os prin os, dar una peste alta zic ca am facut treaba buna.
Copilul cel mare e plecat in vacanta la mare cu bona si una din bunici. Sper sa se mai indrepte vremea sa se poata balacii si sa-l vada si pe el soarele.
Noi de maine incepem operatiunea marea zugraveala si cele mai mari investitii vor fi facute in camera baietzilor. Dupa lungi deliberari am hotarat sa apelam la pictura manuala pe pereti si saptamana viitoare am intalnire cu artistul.
Tin pumnii stransi stransi (asa scap si de treaba
) fetelor care urmeaza sa nasca maine si nu numai.
Maine merg si eu la dr. Poate-l vad pe bebe
.
Bibi
cu no. 2
si
David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png
MADYN spune:
25Miky felicitari! Iti doresc un bebe norocos, mincacios, cuminte si sa va aduca numai bucurii!!!
Amabella si M floruta!!!! Haideti fetele 

mai e putin si o sa va tineti comorile in brate! Inca un pic
!
Mishi un
special! Mult a fost putin a ramas! Curaj!!!
Pumpkin
fetita ta mamoasa!!! Nu-i vine sa se desprinda de mami!![]()
toate burticile in asteptare!
35+
my little treasure
Bebelica
Amabella spune:
Ce chestie! Cred ca daca nu se intampla nimic pana la 12 noaptea, eu si M_floruta suntem primele mamici de iulie-august care chiar sunt de iulie-august. ![]()
Va multumesc mult tutror pentru galerie si incurajari! 

luiza
38 fix si
mic si iubit
ticker bebe meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos
geliza spune:
Amabella si M_Floruta ma alatur
galeriei 

sa aveti nasteri usoare, refaceri rapide si bebei sanatosi
Emilia, acum m-am intors...m-am racorit la munte unde a fost super...
...eu ma mai duc la serv 1-2 sapt...te sun...ai terminat sesiunea?
mamicile curajoase si gravidutele optimiste...revin maine
Eliza
33+
si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
adelapop spune:
map sa inteleg ca dr ta ti-a recoandat cam o ora de mers pe jos???? spune-ne si noua ce te intreaba de miscarea zilnica.
eu pana saptamana trecuta am mers la inot dar mi s-a terminat abonamentul si acum incerc sa merg pe jos...dar tare greu mi se pare. asta inseamna oare ca nu am conditie fizica? hm si cat m-am mai balacit 
mishi tinem pumnii sa fie totul bine. stii ca nu la toate fetele e la fel, e diferit in functie de organism, asa ca fi optimista -mult a fost ffff putin a mai ramas
si eu aminceput sa amdureri ca la ciclu, nu zilnic dar oricum pana acum nu aveam deloc
amabella sa nu iti fie frica maine 
m floruta miercuri o sa iti tiii puiutul in brate 
mult succes si bebe frumos, sanatos si dragastos

(iti trimit un privat)
si tinem pumnii, suntem alaturi de voi![]()
36+ (eu scriu tot 36+ desi conform evolutiei
meu as fi in 35+ - nu stiu cum ar trebui sa trec acum. voi ce parere aveti?)
mamanati spune:
Amabella si M_floruta, mult curaj pentru miine! Bebici sanatosi si papaciosi!

Mishi, mult a fost putin a ramas. Inca un pic si o sa-ti tii si tu bebele in brate!
Nati si minunea din burtic 34+