Mamici de iulie - august 2006 (70)
Raspunsuri - Pagina 20
Ancutex spune:
Amabella si m_floruta sunt alaturi de voi, fiti tari si ganditi-va ce bucurie va asteapta maine! 

E incredibil, maine o sa va tineti comorile in brate. Sa ne dati vesti si dupa ce va reveniti va asteptam cu povestea nasterii.
Eu tocmai am intrat in concediu si sunt f happy 

Nu am cumparat nimic pentru bagajul de spital asa ca am treaba. Vreau sa ma odihnesc, sa mai citesc, o sa am mai mult timp sa va scriu.
Ancutex 33+ 
avmaria spune:
Martta, eu maine intru in saptamana 34. Banuiesc ca am eliminat tot dopul dar nu m-am gandit sa intreb. Eram sonata de cap cu toate vestile proaste pe care le primisem dintr-o data caci eu nu avusesem contractii si nici probleme cu colul toata sarcina si nu ma asteptam la asa ceva. Eu pierdusem acasa o parte, si cand am ajuns la doctor si i-am spus a mai ramas si doctorul cu o buna bucata din el in mana si astfel mi-a confirmat ca era dopul. Sa stii ca eu respectat la carte statul in pat, nu ma scol decat strict sa ma duc la baie, sa fac un dus, sa iau ceva gata pregatit din frigider, sau sa deschid usa cand vine cineva (am noroc ca am vizite zilnice prietenii m-au sustinut foarte mult si in plus la pranz in pauza de masa vin colegii pe la mine ca locuiesc foarte aproape de servici). A propos, sper ca tu nu stai pe scaun cand scrii la calculator, ca nu-i bine. Sa stii ca si eu am fost foarte speriata cand mi s-a intamplat, dar mai aflasem de sora unei colege care a nascut dupa mai mult de o luna dupa ce a pierdut dopul, si atunci prin declansare, dar a respectat si ea un repaus strict la pat. Tu ai contractii la repaus? Te pup si mult curaj, o sa vezi ca pana la urma trece timpul si o sa fie bine.
Amabella, M-floruta :sa cante muzica !!

Uite-am pus si niste tromboane sa fiu sigura ca se aude pana la voi

adelapop spune:
m floruta de ce ai ales inducerea???
ai aflat detalii daca afecteaza bebele sau nu??? sunt interesata pentru ca s-ar putea sa ajung si eu la inducere
m floruta si amabella nastere usoara si intalnire minnunata cu puiutii vostri, sa fie sanatosii si voi niste mamici puternice
tinem pumnii 

va asteptam cu detalii
36+
Amabella spune:
Mai fetelor, eu nu stiu ce sa mai zic de recomandarea asta cu statul in pat. Cel putin in cazul meu. Cand am fost lunea trecuta la control, mi-a zis Herghelegiu ca nu mi se mai vedea colul, ca era foarte inmuiat si ca nu credea ca apuc ziua de 3 iulie cu Bebe in burtica, dar ca sa stau foarte cuminte in pat, ca sa nu nasc inainte. Dar eu, cum am fost cu casa vraiste, cu montat mobila si facut curat dupa, nu prea m-am conformat, iar miercuri si joi am stat o gramada in picioare si am facut treaba prin casa, ca nu stia nimeni cum sa imi aranjeze mie lucrurile in dulapuri, oricata bunavointa ar fi avut femeia care face curat. Si eram rupta de oboseala seara, mi-a fost chiar si rau de oboseala. Am pierdut si dopul, dupa cum v-am mai spus, si totusi membranele nu s-au rupt si iata ca ma duc maine linistita la doctor, cu membranele intacte (cel putin eu asa cred si sper ca sunt).
Poate ca nu e asa in toate cazurile, poate ca unele dintre voi chiar ar naste prematur daca nu ar sta in pat, dar uite ca la mine nu a fost asa. Si nu stiu de ce simt ca daca nu as face maine cezariana, as ajunge si la 40 de saptamani, daca m-ar mai tine nervii sa suport tensiunea asteptarii.
luiza
38 fix si
mic si iubit
ticker bebe meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos
iulenca spune:

Asta e galeria pt urmatoarele 2 zile cand nu cred ca voi mai intra pe net. Curaj fetelor si puiutzi sanatosi, frumosi si mancaciosi.
va pupik
iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20729;93/st/20060813/k/1e53/preg.png[/img]
poze[http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulenca/my_photos]
mishi spune:
amabella, sunt emotionata pentru maine. tu sa nu fii, lasa-i pe altii sa se gandeasca la emotii dar eu chiar le simt pentru tine. ma bucur din suflet sa te aud asa optimista si sper si eu sa fiu curajoasa cand va veni momentul. daca de miercuri de cand imi scoate cerclajul nu reusesc sa nasc normal in maxim 10 zile, cred ca o sa cer cezariana. o colega de salon a tinut toata sarcina stand in pat de luna a 2-a si in ultimul trimestru a luat gynipral 1/3ore, ceea ce e maximum posibil. si-a scos firul la 36 sapt si bebe n-a mai iesit decat dupa 2 saptamani si jumate, timp in care ea s-a chinuit groaznic de durere, contractii si toate cele. colul nu se deschidea si pace. s-a milogit sa i se faca cezariana dar dr ei a incercat de 3 ori sa-i induca nasterea cu calciu pe vena, ulei de ricin si ovule de dilatat dar degeaba, cezariana nu a vrut sa-i faca, ca nu face cezariana asa, cand vrea pacienta
. pana la urma a nascut natural de sf. Petru si Pavel si a scapat. eu nu cred ca as rezista atat de mult.
m_floruta, multa bafta si nastere usoara!!!!
calatoria lui
36+,
Mihnea George
poza bebe la 4D
crissa71 spune:
CEAU BURTICI!!
AMABELLA SI FLORUTA:BAFTA MAINE...va TIN PUMNII LA MAMICI...SA AVETI O NASTERE USOARA SI BEBEI SANATOSI SI MANCACIOASI.
EU sunt o.K.MA apasa mai mult pe vezica si ma dor ligamnetele cred.
MAMANATI chiar sa stii ca eu am avut burta sus de tot..poate de asta a fost atat de vizibila caderea ei!
Pupici la fete.
Sa veti o duminica placuta.
crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png
avmaria spune:
Amabella, sa nu te superi pe mine, dar cred ca totusi trebuie incurajat statul in pat pt cele carora li s-a recomandat, caci nu uita tu esti in saptamana 38, ai "scapat" oricum. Cand ai facut tu ce-ai facut erai in sapt 37, fii sigura ca si eu o sa ma scol daca da Domnul si ajung pana acolo. Si cred ca si din 36 ! Dar Martta e de abea in 31, cam atat aveam si eu cand mi s-a intamplat, si nu uita ca termenul de MARE prematuritate e 32. Si nu uita ca fiecare caz e diferit, si poate tu ai avut si un pic de noroc...
Iti doresc o nastere usoara maine si o refacere cat mai rapida. Te pup si astept sa ne dai vesti bune si sa ne trimiti poze faine
mishi spune:
fetelor, eu am dureri "de menstruatie" de mai bine de o saptamana. la inceput erau doar dimineata dupa primul pishu, apoi au aparut si seara iar acum le am si la pranz. sunt mai nasoale decat contractiile. reuseam sa le linistesc cu supozitor scopantil, chiar daca fac amestecuri litice ce au si scobutil, mai mergeau si supozitoarele, dar acum funduletul meu nu mai suporta nimik. am devenit asa sensibila si nici macar n-am fost constipata in sarcina.
ce sa mai fac?
calatoria lui
36+,
Mihnea George
poza bebe la 4D
letitzia spune:
Miky sa iti traiasca baietelul , sa creasca frumos, sanatos si norocos!

amabella si m_floruta:
Nastere usoara maine si bb sanatosi si frumosi!

Fetelor nu va grabiti. Eu am asa o usoara stare de nostalgie dupa perioada aceea in care aveam burtica, desi nu as putea sa mi-o explic. Bebele meu e un cumintel si un mancacios,si un dulce, plange doar cand ii este foame sau il doare burtica, de la colici. Am sa incerc sa imi fac si eu un album cu bebele, sper sa reusesc.
la toate!