Clubul nurorilor (63)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neatza,
Am ajuns si eu la job, atat de plina de energie si spor incat ma minunez. Nu stiu de unde, ca de la somn nu e sigur...caci n-am dormit!
Va pup si va urez o zi de vineri frumoasa!(ultima zi de iunie)
p.s. Briza iti doresc sa spui un DA hotarat si sa fii fericita!

The future belongs to those who believe in their dreams.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata fetelor
astazi am foarte mult de lucru
daca am un pic de timp liber o sa pun in album poze de la nunta
o sa va anunt eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

'mneata!

Briza, EMOTII??? Ce-as vrea sa fiu acum langa tine...Ce iti mai pot ura, decat sa fiti fericiti, frumosilor! Pupa Bubu din partea mea!

Proaspat casatorita !

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Multumesc pt. urari! Am mai imbatranit cu un an!
Briza, azi e ziua cea mare? Sa fiti fericiti si sa va iubiti vesnic! Multi si o ploaie de !
Sun, Nicoleta, spor la treaba!
, o zi frumoasa, fetelor, si week-end placut!

Miresica de 23 iulie!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by preda_vicky
Am mai imbatranit cu un an!

Nu se zice asa, ci "sunt mai inteleapta"!

Proaspat casatorita !

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Ultima zi de lucru inainte de concediuuuuuuuu

Va pup, sa fiti cuminti pana ma intorc (pe 17 iulie adica), s-ar putea sa mai intru de pe calculatorul prietenei mele care e si ea inregistrata pe forum dar nu garantez... asa ca va doresc zile frumoase de care sper sa avem si noi parte la mare, buna dispozitie si va ofer in avans fiindca nu am sa fiu aici de ziua mea.

Nu vreau sa sar pe nimeni, pupici la burtici, la cele care incearca sa fie burtici, la cele cu copii, la cele fara, la mamici singure, la proaspat casatorite, la cele care urmeaza sa se casatoreasca.... pe cine am scapat?

If you don't stand for something, you'll fall for anything.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza si de la mine!
Ce bine ca azi e VINERI si vine WEEKEND-ul care ar trebui sa aiba 10 zile ca sa rezolv eu tot ce mi-am propus sa fac in weekend-ul asta, dar tot e bine ca macar nu trebuie sa vin la scarbici.
Am fost ieri la proba la machiaj si a iesit chiar mai bine decat ma asteptam, asa ca e ok, mai trebuie sa-mi gasesc pe cineva pentru manichiura si sunt aranjata cu toate.
Briza, iti doresc si eu sa auzi si sa spui un DA hotarat azi, un DA care sa marcheze inceputul celei mai fericite perioade din viata ta.
Pupici la norici.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Joce iti mai spun o data: Concediu placut, cu vreme frumoasa si voie buna! Sa va odihniti si sa va distrati! Si EVIDENT: La multi ani pt ziua ta, sa fii sanatoasa, sa ai parte de vise implinite si succes in tot ce-ti propui!
Ali ma bucur ca esti incantata de machiaj...ufff, mai ai putin, stiai asta?

Pup la fete..fug la munca de jos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Ali ufff, mai ai putin, stiai asta?

crede-ma ca stiu... chiar prea bine... Insa chiar daca mai am lucruri de rezolvat, abia astept ziua in care voi fi mireasa.
(by the way, luni depunem actele)
si spor!

Joce, concediu placut, sa aveti parte de vreme buna si multa relaxare. Si La multi ani! cu sanatate, fericire si iubire (in avans, dar sper ca se accepta)

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Jo, concediu placut, vreme frumoasa, multa distractie si... te asteptam deja!

pozele maine le iau, k mai are de lucru la 1 dvd si nu fac 2 drumuri...asa k luni ma vedeti miresica...si vedeti si-un pui frumos ..

Proaspat casatorita !

Foto

Mergi la inceput