Clubul nurorilor (63)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Mai ce veselie si chef pe aici...
Eu sunt chiauna, ieri am stat peste program si am ajuns tarziu acasa, asa ca a trebuit sa ma misc repede si tot n-am reusit sa termin ce-mi propusesem. In schimb am reusit performanta sa ma culc dupa 12 si am dormit groaznic, nu de alta, dar aseara a venit prietena mea sa ma vopseasca cu henna si dorm cu vopseaua. Plus o trezire crunta la 6 ca sa apuc sa ma spal de vopsea... Am avut si cosmaruri... dar nu legate de nunta, cum s-ar crede, ci eram din nou in State si se lua un mexican de mine...
A, ultima faza: una din domnisoare mi-a zis pe fata ca ea n-are timp sa-mi organizeze petrecerea, sa o organizez eu cum vreau si ea plateste... parca ar fi vorba de bani... I-am spus frumos ca nu mai am timp si nervi de organizat petreceri, imi ajunge nunta, plus ca mi se pare aiurea sa le spun eu: faceti-mi aia si aduceti-mi ailalata. Asa ca, s-ar putea foarte bine sa raman fara nici o petrecere, doar daca nu se mobilizeaza cealalta domnisoara sa organizeze singura...

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Aly nici eu nu o sa am petrecere. una din d-re (sora mea cea mica)e la munte in weekend ca face 21 de ani, una din prietene nu poate veni in buc ca ii maine ii vine sora din Franta si e ocupata...si tot asa....Eu la cat sunt de stresata numai de asta nu imi arde sa ma mai ocup

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza
sarbatoritilor de azi.
Eu sunt foarte scrta si rapida cu mesajul ca am intrat in criza de timp. Pana ieri am tot sperat ca voi gasi ceva pe net pt ultimul referat, dar nu a fost asa, deci ieri am dat o fuga si la biblioteca si mi-am luat toata documentatia. Si am foarte mult de scris, ca maine sa fie gata si sa il lege iubi. Si mai am si de invatat. Duminica am ultimul examen. Abia astept sa scap de el.
noricile

Andreea 34+
POZE

Mergi la inceput

Briza, pai nici nu noi ar trebui sa ne ocupam de organizarea petrecerii, ci domnisoarele. Acum, fie ce-o fi, ca am si eu destule pe cap.
Andreea, spor la referat si bafta la ultimul examen!

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

Vicky sa fii sanatoasa, fericita sa-ti aduca viata numai implinirii ,bucurii si sa-ti realizezi toate visele.
multe,,,pentru tine de la mine.

Razuca sa-ti traiasca fratele sa fie sanatos,sa aiba o viata frumoasa si implinita

Multumesc pentru urari dragele mele si va invit la petrecere si multa inghetata si suc rece rece.

LA MULTI ANI tuturor celor sarbatoriti astazi-de Sf Petre si Pavel.

tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by a.cicel
. Duminica am ultimul examen.

Mult noroc! apropos: tu trebuia sa fii nasica, nu? n-am timp de verificat data...dar poze? dak se poate...

Proaspat casatorita !

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

Andreea succes la referat si BAFTA MULTA duminica la examen -tinem pumnii sa scapi de el cu bine.

multi pentru tine si bb-lina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

numai sarbatoriti aici, la Nurori... La multi ani pt fratele fannei!!! (Sic! )
bunimultumesc!

Proaspat casatorita !

Foto

Mergi la inceput

Buni, excelent tortul de inghetata!

Nunta noastra

Pregatiri

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Hop si eu...ce bine am nimerit,in plina petrecere...

Vicki,sa fii fericita si iubita 1000 de ani si sa ai nunta pe care ti-o doresti,succes cu pregatirile pe ultima suta de metri!

Buni,sa-ti traiasca cei doi sarbatoriti,sa fiti sanatosi si fericiti impreuna!

Raza,multa sanatate,noroc si impliniri alaturi de toti cei dragi...sa-ti traiasca fratiorul!

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput