Clubul nurorilor (63)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Fetele...o cazare buna pe la Olanesti sau Govora stiti vreuna?Pe 15-16 plecam cu gasca de mamici si pitici vreo 3-4 zile pe Valea Oltului si am vrea ceva dragut si nu f. scump ca si asa ne ciugulesc mafiotii de parale,cu una,cu alta...!

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Cami, eu din pacate n-am nici o idee.
Fetelor, pupici si o seara placuta. Eu fug imediat la smotru.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Razuca, eu nu vad pozele...

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Oricum, LA MULTI ANI!!! ptr. surioara mea, carea zi implineste 31 ani! Si sarcina usoara ii doresc si muuuulta fericire si sanatate si numai bine!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

quote:
Originally posted by Nadia1976

Oricum, LA MULTI ANI!!! ptr. surioara mea, carea zi implineste 31 ani! Si sarcina usoara ii doresc si muuuulta fericire si sanatate si numai bine!

Sa iti traiasca!
si a mea surioara face azi 21 si eu am uitat sa o pup si sa o felicit cand am vazut-o!!! Eram asa de stresata ca nu il mai gaseam pe preotul care trebuie sa ne cunune sambata si cum nu am nimic la mana ca nu a vrut sa ia avans, imi era frica ca o sa am probleme. Intre timp am ajuns la biserica si am rezolvat, dar gestul meu fata de surioara mea ramane

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Buna nurori, a venit si Andora Fantomas care apare si dispare instantaneu inainte de a va da seama cine este
Am lipsit si iar voi lipsi. Am fost la tara la.. socrella, bineinteles, acum plec la mare..maine. Razuca pupic dulcic si tie si tuturor proaspetelor, viitoarelor sau veteranelor nurorici de pe-aici si aveti mare grija de voi, scuzati graba dar suntem in mari pregatiri de plecare.... va sarut si putere pt socrele!

PS: Razuco eu nu am putut vedea pozele imi da mesaj de logare pe yahoo photos...

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata fetelor
pag 2?
usinica
azi cu treburi multe, nu stiu cat o sa fiu de activa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza!
Eu iar sunt rupta de oboseala, dar ma consolez cu faptul ca mai am doar 2 zile si pe urma vine concediul mult asteptat.
O zi buna la norici!

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

'mneata!
din greseala, facusem albumul privat..da' acum, gata, se vad iar! andora, auzisi?
LA MULTI ANI pt surorile sarbatorite!

Bleah, aseara a comentat soacra, k de ce nu i-am aratat dvd alaltaieri. si puiu i-a zis "simplu, mai intai trebuia sa le vedem noi"...s-a ofiticat si a-nceput sa caraie, impreuna cu barba'su. pana la urma, le-am aratat..si la ultimul, se trezeste sa comenteze, k unde e partea cand fura mirele...simplu: s-a taiat la montaj! sa-i vina rau, cum adik, da' de ce? ete d'aia!
si dupa, k de ce i-am luat buchetul sora-sii...k s-a suparat, "biata"... pai...n-avea ce cauta la buchet, k e maritata! m-a umplut de nervi!
da' a recunoscut, culmea, k...au fost frumoase dvd-urile. ele, nu eu! ele si mirele...si ea...si fi-sa...si tot neamu'...numai de mine n-a carait decat k...nu trebuia sa-mi tin rochia cu mana la mers (da' ce voia, sa ma impiedic in ea?), k nu i-a placut coafura (da' conteaza ce crede ea?), k...mi s-a rupt rochia (dak au calcat pe ea)...k a stat voalul nu stiu cum...k fi-sa l-a avut asa si pe dincolo..."e, eu l-am vrut asa, k e nunta mea, eu am fost mireasa! cui nu-i place, putin imi pasa...si gata!!" (aici cam ridicasem tonul )...k de ce nu ne-au dat nu's cat tort la restaurant...k de ce am ales eu mirii pt tort, cu tinut in brate (pt k asa ma tine mirele!), k de ce n-am vrut eu text de generic+muzica asa cum a avut fi-sa..."d'aia, k eu le-am lucrat, sunt ale mele, pt mire si el pt mine, eu am vrut ceva special, nu de-astea pe care le gasesti pe toate drumurile"..sa moara, nu alta! .."sa fie doar al nostru, sa ne reprezinte, sa arate cat ne iubim..." dak i-ati fi vazut fata...
si i-am mai zis k oricum nu ma intereseaza parerea nimanui, k nunta a fost facuta cu banii nostri! punct!

Proaspat casatorita !

Nunta noastra - cateva fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Alynutza
mai am doar 2 zile si pe urma vine concediul mult asteptat.

Asa, plecati toate-n concediu...si-aici cine mai scrie? ok, tu ai o scuza buna...nunta!..

Proaspat casatorita !

Nunta noastra - cateva fotografii

Mergi la inceput