Clubul nurorilor (63)
Raspunsuri - Pagina 17
Alynutza spune:
Lavi, bafta multa la examen si apoi sa ai vreme buna in concediu!
Marina, lasa ca e bine ca te vitaminizezi. Sa ai grija doar sa mananci si multe lactate si bbul are nevoie de calciu mult si altfel ti-l fura tie.
Nunta noastra
Pregatiri
Raza de soare spune:
Multumesc Fla! cherry, maine le vedeti! eu mor de nerabdare, darmite voi...
Pup fete cu burtici si pup si restul fetelor!
Nadia, special!
Proaspat casatorita !
Foto
lavinai spune:
multumesc!! mai azi vb ca maine nu mai am cand , ca ma un program foarte incarcat: dimi merg la profa de licentza, la amiaza : examen, apoi pana la soacra (ca sa nu se supere ac plecam fara sa trecem pe la ea!!!) dupa care acasa , finalizam bagajele si o tiram........ufff de abia astept!!!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by marinar
Andreea eu si bb suntem bine. mananc toata ziua fructe si legume, mai scap si la cate o inghetata, dar carne nu vrea deloc si nu stiu daca e ok. vineri merg iar la echo si sper sa vad un bb grasun si jucaus.
Nici eu nu am mai mancat sarmale de cand am ramas insarcinata. Nu stiu de ce, dar pur si simplu nu le suport. Dar adrei umpluti mananc. Incearca sa mananci carne de vita. Are si mult fier si e chiar recomandata in sarcina.
Inghetata... mananc zilnic. Nici nu ma mir ca am pus pe mine 22 de kg de la inecputul sarcinii. Sper ca azi iubi nu e foarte obosit si imi face niste poze ca sa va arat burtica.
Andreea 35+
POZE
lavinai spune:
Sper ca azi iubi nu e foarte obosit si imi face niste poze ca sa va arat burtica.
Andreea 35+
POZE
[/quote]
oaaaa super!!! si eu vreau sa le vad!!!!! le pui pana diseara???? ca maine nu am cand sa le vad, si panggg...
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
lavinai spune:
da, nico, nu prea au fetele chef de vb in ultima vreme....... ma gandesc cum o sa fie mai incolo cand pleaca lumea in concediu.....liniste totala!!!
impreuna spune:
Am aparut si eu, ca mi-a adormit Sara in timp ce vb la telefon cu sora-mea:)
Lavi distractie placuta la mare, ce fain de voi. Sper sa aveti parte de vreme buna, mai lasa scoala ca acum esti in vacanta:)
Stiu k vin rar pe aici, ma tot gandesc sa o raresc cu dc sau sa iau o pauza.
Fla (sotie si mamica fericita)
lavinai spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Stiu k vin rar pe aici, ma tot gandesc sa o raresc cu dc sau sa iau o pauza.
Fla (sotie si mamica fericita)
pai??????? de ce ????
marinar spune:
Andreea abia astept poze cu burtika ta. si eu sunt ff mandra pt ca a inceput sa se vada. eu oricum aveam urta dar acum s-a schimbat forma si nu mai pot sa ma imbrac cu blugi, nu-i mai suport la talie.
duminica am incercat sa mananc si eu ardei umplut dar am luat un dumicat si mi s-a parut ff gras... asa ca am renuntat.
Ali lactate mananc ff multe, in fiecare zi branzica de oi si beau si lapte. se vede pt ca-mi cresc unghiile repede si nu mi se mai rup- nu am avut niciodata asa unghii, in schimb imi cade parul in prostie.
Fla pup fata
Marina 11+