Ajutor menaj gasit prin agentii ?
Buna,
As vrea sa stiu daca exista mamici care au gasit bone sau ajutor menaj prin agentii.
Eu am avut o experienta negativa acum cativa ani cu o agentie. Mi-am rezolvat atunci problema prin cunoscuti. Acum caut din nou un ajutor pentru menaj si vad ca nu am prea mare succes.
Multumesc,
Andra
Raspunsuri
oanab125 spune:
Eu sunt din Bacau si am luat o mare teapa cu agentia. Am avut nevoie de o doamna pentru copil. Mi-au dat, am dat comision eu si a dat si doamna un comision. In contractul semnat nu se preciza perioada angajarii, am crezut ca va fi cat voi vrea eu si voi avea nevoie. Dupa trei luni femeia a plecat, avea de facut o operatie si mi-a spus ca nu se mai intoarce. Acelasi lucru a patit, tot atunci, si o prietena de a mea. Dupa aceea, am aflat de la o prietena de-a patroanei ca ea isi cheama la 3 luni personalul pentru a-l redistribui si a lua alte comisioane (si de la mama si de la bona).Mai ales, ca sunt persoane cu bani si pentru aceleasi chestii ofera mai mult.Numai imi trebuie agentie niciodata, mi-am gasit eu bona.
Kittie spune:
au!!!
Banuiam eu ceva necurat cu agentiile astea, prea au aparut ca ciupercile .. Si eu am disperata nevoie de ajutor in casa (nici nu mai zic despre copil, cand o sa fiu in deosebita stare post-partum, asta-mi asum pt ca fimiu e foarte sensibil la schimbarile mele de atitudine si-l prefer sanatos, fie chinuindu-ma eu) dar si prin cunoscuti am incercat (sa tot fie 3 luni de cand caut si caut) fara rezultate remarcabile, acum, apropiindu-se data nasterii (sept) as fi vrut chiar o agentie.. ei, incep sa ma razgandesc..
, mami de ( 13oct04 )
Andries spune:
Eu pentru menaj am gasit o doamna foarte cumsecade prin agentie, dar sunt convinsa ca asta s-a intamplat pentru ca am avut suficienta rabdare sa caut, am intervievat vreo 10 persoane, am asteptat cca 2 luni sa-mi gasesc persoana potrivita, am cautat doamne numai cu referinte si am sunat la toate referintele, in fine... mare bataie de cap. O am pe doamna de aproape 2 ani si sunt multumita. Dar cu bona... cu totul alta poveste, eram in criza de timp, nu gaseam.. ce mai... pana la urma am luat prima persoana recomandata de patroana agentiei (alta agentie decat aia cu menajul) si am luat o mega teapa.
deci.. se poate si prin agentie, dar trebuie sa ai nervii tari si multi bani de dat pe telefoane.
Andries
linasobolina spune:
este foarte adevarat ca au aparut ca ciupercile,agentiile si este foarte adevrat ca unele isi fac treaba si altele NU
Profesionalismul face diferanta si piata decide cine ramane sau nu
Ce pot eu sa va zic este ca a aparut din aceste motive
ASOCIATIA ROMANA a AGENTIILOR pentru SERVICII CASNICE A.R.A.S.C., asociatie ce va proteja interesele atat ale angajatorilor cat si ale angajatilor si va stabili in ce mod si cum va functiona o agentie de selectie si plasare de personal casnic, pentru ca era totul dupa ureche.
ramonadima spune:
A.R.A.S.C. -ul acesta care zici tu ca s-a infiintat ce membrii are? Are membrii de referinta-agentiile cu experienta si care si-au castigat un renume pe piata (nu ma refer la toate "ciupercutele care au aparut in ultima vreme,ca dupa ploaie") prin munca sau s-a constituit la vrerea unor persoane cu fonduri financiare mai mari,care vor sa dicteze doar niste reguli?vorbesc in cunostiinta de cauza, reprezint o agentie.
linasobolina spune:
A.R.A.S.C. are in prezent ca si membri fondatori Agentiile de babysitting (in ordine alfabetica): Antoanette Services, BLU Servicii, Bona Mia, Mary Poppins, agentii ce au experienta, ce respecta standarde de functionare impuse de normele europene.
Site-ul ARASC va fi cat de curand gata si va avea publicate Statutul Asociatiei, modul in care se pot inscrie agentiile de profil si ce conditii trebuie sa indeplineasca
Qamar spune:
quote:
Originally posted by linasobolina
A.R.A.S.C. are in prezent ca si membri fondatori Agentiile de babysitting (in ordine alfabetica): Antoanette Services, BLU Servicii, Bona Mia, Mary Poppins, agentii ce au experienta, ce respecta standarde de functionare impuse de normele europene.
Site-ul ARASC va fi cat de curand gata si va avea publicate Statutul Asociatiei, modul in care se pot inscrie agentiile de profil si ce conditii trebuie sa indeplineasca
[ccol]trebuie sa tin si eu minte chestia asta....
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
BebeBlog-Cooking for my Baby
vandana spune:
Este cava ciudat deoarece toate mamicile intreaba de preturi iar voi dati comisioana la agentii si nu aveti de fapt o bona pe care nici ei nu o cunosc suficient.Eu cred ca cel mai bine gasesti prin cunostiinte, prieteni sau vecini.Sant o gramada de femei la pensie si destul de tinere care fac acest lucru fiindca nu au de ales.Spuneti-mi si mie o firma buna in Bucuresti care angajeaza femei trecute de 45 ani?
sheba spune:
Buna!
Eu sint din Buc si am gasit prin agentie o doamna la menaj(56 ani) de care sint foarte multumita.Isi face treaba bine, e curata,cinstita si placuta.Deci se poate.Succes la cautari.
dani_da spune:
Si eu am gasit o femeie potrivita prin agentie dupa ce am vazut opt si le-am intervievat. Este chestie si de "ochi" la angajare dar si de noroc, recunosc. Copilul meu a avut noroc. Si noi!