Miresele anului 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 14
Alynutza spune:
Dya, atunci eventual pregateste o masa de rezerva pentru cei nehotarati. Am inteles ca se procedeaza. E aranjata doar cu farfurii/tacamuri, nu e pus meniul, se pune doar in cazul in care vin.
Un alt pont care mi s-a dat este sa mai las cate un loc doua de rezerva pe la mese pentru cazuri de genul: nu vine cuplul de tineri, ci vine cel varstnic si atunci nu poti sa-i pui la masa cu tinerii/varstnici.
Nunta noastra
Pregatiri
dyadya spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Dya, atunci eventual pregateste o masa de rezerva pentru cei nehotarati. Am inteles ca se procedeaza. E aranjata doar cu farfurii/tacamuri, nu e pus meniul, se pune doar in cazul in care vin.
Un alt pont care mi s-a dat este sa mai las cate un loc doua de rezerva pe la mese pentru cazuri de genul: nu vine cuplul de tineri, ci vine cel varstnic si atunci nu poti sa-i pui la masa cu tinerii/varstnici.
Nunta noastra
[
Pai asa o sa fac.
Stati sa vedeti la mine problema: am o masa mare de 26 persoane- masa rudelor. Facuram noi un calcul empiric si...surpriza placuta, cam atatea rude avem. Booonnn. Dar, sunt unii care vin si tineri si batrani, etc. Noi am zis ca la masa rudelor sa stea rudele de varsta alor nostri, urmand ca tot tineretul sa fie grupat la alte mese. Iaca, nu! Tineretul din familie vrea sa stea cu ai lor, ca ei pe altcineva nu cunosc si sunt salbatici!Si daca adun toate neamurile cu odrasle cu tot pai ies mult mai mult de 26!!! Huh, ce fac? Despart familii sau despart rudele in mai mult mese?!
Diverse pentru nunta
Giova spune:
Alynutza frumoase marturiile.
Si eu vreau din timp sa ii aranjez la mese, nu sa stau in ajun.
Azi ne-a trimis prin fax 6 modele de meniu, abia astept sa vina Clau cu ele acasa sa le studiem.
Doamna si seful de acolo au tot prostit-o pe mama sa facem nunta de zi, ca ies super reusite. acum sa vedem, sa vb. si cu Clau. Intr-un fel mi-ar place de zi, ca prind loc si la catedrala unde vroiam eu, si se termina si mai repede. Nu tine pana dimineata.
Bine ca nu au scris aia invitatiile.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
alinush2005 spune:
Buna seara miresici!!!!
Va pupa cu drag tanara doamna Alinush
care isi cere scuze ca nu a impartasit cu voi nunta dar a fost in luna de miere si nu a reusit pana acum sa adune pozele, filmele, etc.
Am pus cateva poze pentru ochishorii vostrii aici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alyna1977/album?.dir=bc72re2&.src=ph
(vizionare placuta si astept pareri)
Concluziile mele dupa nunta:
- imi aduc aminte ziua aia ca prin vis, a fost totul atat de repede incat nici nu am realizat cand s-a dus;
- a fost superb, am zambit continuu, m-am distrat, am vazut numai partea frumoasa in orice;
- am ascultat parerile tuturor celor care au inceput cu ce "trebuie" si ce nu "nu trebuie" dar de facut am facut tot cum am vrut eu;
- mi-am facut griji in privinta achitarii cheltuielilor (aveam si creditele pregatite)
si am ramas cu o gramada de bani;
- totul a mers de la sine, toate "organizarile mele" s-au dat peste cap, dar a iesit mai bine decat am "planificat" eu totul. Poate ca nu trebuia sa "planific" atat, ca oricum iese super;
- Am fost fericiti si la nunta si in luna de miere si suntem in continuare fericiti. E mai bine decat inainte de a fi casatoriti.
Revin cu povesti ca deja am scris prea mult...
Noapte buna miresici!
Giova spune:
Alinush ati fost frumosi!!! Ma bucur ca totul a iesit bine si ca ati avut o nunta si o luna de miere superbe.
Fete am vreo 7 feluri de meniu sa vad care il aleg. Oricum cel mai putin e 1 mil.
va . pe maine.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
M&M spune:
Alinush , bine ai revenit !!! CASA DE PIATRA!!! inca o data de la mine si o casnicie plina de iubire si fericire!!
Acum ma uit pe poze. SUUUPER!!!! SE citeste fericirea si iubirea pe chipurile voastre. Sa o tineti tot asa.
eu
diverse
Mireasa de 22 iulie
Alynutza spune:
Alinush, frumoase poze! Sa fiti fericiti!
Gio, 1 mil. sa stii ca nu-i mult de un meniu. Al nostru se apropie binisor de 2...
Edit: aseara l-am prins pe sefu dupa vreo cateva saptamani cand a fost tot plecat si i-am dat invitatie la nunta. O sa fie tare dragutz daca se hotaraste sa vina, pentru ca restul colegelor pe care le-am invitat nu vin... asa ca habar n-am cu cine o sa-l asez la masa...
Nunta noastra
Pregatiri
dyadya spune:
Neata! Plec la o noua runda de alergari. Dar inainte, Alinush, un singur cuvant: SUPERB!Ai fost o mireasa nu printesa ci mai degraba spre regina! Ce tinuta, ce zambet! Ce fericire pe chipurile voastre! Subscriu la spusele cristinei_26: s-o tineti tot asa.Iar pozele facute pe acea pajiste...avantajul de a face nunta la munte. Verdele arata altfel acolo!
Diverse pentru nunta
jesia spune:
Neata am revenit si eu la munci...de fapt de ieri dar am avut o gramada de treaba si nu am avut timp sa trec pe la voi
Carmen ti-am vazut pozele ai fost superba ...o sa le pun si eu pe ale mele cand am putin timp liber
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
BlueEyes spune:
quote:
Originally posted by dyadya
Si acum, intrebare: voi de unde v-ati luat mireseii de pus pe tort? ca la noi la cofetarie costa un milion jumate si nu dau atata pe ei nici de frica! Iar la Alice(mihai bravu) ne-am dus cu banii in mana si cand ii intindeam vanzatoarei ne spune aia ca daca n-am luat tortul de la ei, nu putem cumpara figurina! Spiritul de afaceri la romani!
Deci... noua au vrut sa ne dea cei de la cofetarie... bonus ca am cumparat tortul... au vrut sa ne dea si cei de la restaurant...ca aveau in dotare... Dar noi nu am vrut... pt ca ne-am fost cumparata noi... Dar i-am uitat acasa... asha ca am fost fara miti pe tort
Nunta noastra
Cateva pozici de la nunta noastra
Honeymoon
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...