Mamici casnice (59)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Danelutzo tot cu italientii tzinui si m-am bucurat in sinea mea cand a fost eliminat Zidane (de rea ce sunt:)

Georgi abia astept sa va gasiti un apartament care sa va placa. Oricum sfatul meu e sa nu fie parter, isi arunca toti ochii la tine in casa, tre sa te "camuflezi" plus ca mai e si frig...
Ar fi super sa va luati unul cu 3 camere, creste mandra si poate mai vine un bb...:)

Cred ca din toamna incep sa va zapacesc si eu cu apartamentele ca ne apucam de cautat...

Mirela uite aici subiectul cautat si disparut in ceata din lipsa de ... activitate:) Las ca incepe campionatul si ne revenim. Pana atunci sper sa ai si tu AC:)

O rugaminte la voi: deschideti capitol nou care ramaneti prin zona, eu ma pregatesc de aventura cu cortul la munte

pt toate fetele mele dragi

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

N-am bani de 3 Flaviaaaa.Si nici bebe nu cred ca mai vine. .Cred ca-mi ajunge.
Distractie placuta cu cortul.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Georgi pana la urma merge si 2 camere la 3 persoane,e mai rau cand sunt 4...cum e la noi,dar noi ne dorim casa(la curte) si tot sparam ca poate poate reusim
Aaaa ,cum adica nu ti-a mers liftul de 3 ani?Deloc deloc??(noi stam la et 6 si cand se mai strica inebunim de nervi, d'apoi voi la et 9 )

Danelutza care ultima suta de metri mey??

Ana ce lucri sotul tau ca nu prea am inteles?

Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)

A ajunge la admiratia oamenilor e foarte mult, dar mai mult inca este a ajunge la iubirea tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salut fetele!

Apar si eu...am pierdut cafeaua de dimineatza, dar nu-i bai, va servesc acu cu una la amiaza, care mai serveste!

lunna27 al meu sot e radioamator, un hobby, si a avut in we un fel de concurs in banda de radio, de telegrafie de regula genul asta de concursuri dureaza 24-48 de ore timp in care nu iese din atelier, un hobby interesant, si mie imi place, astept si eu autorizatia pentru indicativ de YO daca iau concursul dau cate o bere la toata lumea!!!O treaba buna este ca am tot timpul PC liber!!!nu stiu cat de libera va fi statia lui de emisie dupa ce imi iau si eu indicativ

Mirela, nasol fara aer conditionat...hai la mine!La 23 de grade in casa fara aer conditionat dar in schimb cu umezeala cam in exces

Ma intorc din nou la calcat haine...am luat o pauza de cafeluta...mai am cateva camesi si un pantalon si gata!!!Urasc calcatul hainelor!!!

O zi buna tutror!!!

Ana, mamica lui Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Ei bine Luna ai vazut bine.De 3 ani nu merge liftul aici.De ce? Pentru ca vecinii mei draguti nu catadicsesc sa-si achite la timp cheltuielile de intretinere.Si uite asa au acumulat unii datorii de zeci de milioane.Si s-au acumulat datorii la Electrica.Iar ei, bineinteles ca au oprit curentul pe scara.Deci liftul nu mai merge...Si de la 15 milioane cat a fost la inceput, cu penalizari s-a ajuns undeva la 45 de milioane.Pe care aia ii vor toti o data, nu in transe.
Dar pe vecinii mei nu-i intereseaza, nici macar ca noaptea e bezna pe scari.Io mi-am pus un bec la usa.Sa vad frate cine-mi da in cap, nu?
Mai e un bec pe la 7 si atat. Bezna!!!

Asa ca plec fara regrete de aici( in ceea ce priveste specimenele care locuiesc aici).

La noi a inceput sa ploua...Si io n-am scos-o pe Stef dimineata cu gandul ca iesim dupa amiaza.

Uf! Uite!Pana si copilul il scot o data pe zi de groaza scarilor. Sunt suparata rau...ce mai...

EDIT : Am deschis capitol nou AICI

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput