Mamici casnice (59)
Raspunsuri - Pagina 18
osna spune:
buna seara dragutelor,
mi-a fost dor de voi dar in tara nu am avut acces la net.am ajuns sambata seara,duminica am dormit in nestire.in principiu a fost frumos acasa dar m-au topit caldurile astea.
bebe face bine,la fel si eu,am reusit sa pun numai 2 kg in luna asta,de atata caldura numai fructe,apa si iaurt am putut manca.
maine la noi se anunta 37 de grade in oras asa ca ma topesc din nou la umbra,cred ca voi sta cu ventilatorul in brate.
in 2 saptamani ne pregatim de mutarea in noul apartament asa ca voi da mai rar pe la voi.
va pupacesc pe toate si revin cand mai am timp.
georgi75 spune:
Las' ca bag io si pentru voi....
Sa nu-mi mai zica soata ca-s schilo
Sanchi...parca lui nu i-ar placea...
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani) POZE
Dana_ch spune:
ferice de voi ca puteti manca orice oricand,ma roade invidia de numai pot.
svetlana sigur ca ti-am dus dorul,bine ai revenit si
alina drum bun la mare,soare si distractie pe masura.
Poze cu Lucas
poze noi
Danelutza spune:
Georgi, cuscra iooo ma inscriu la mici si ficatzei
Svetlana bine te-ai intors acasuca. Lasa ca dupa ce termini cu mutatul vii iar sa ne salutzi. Nici Corina vecina ta nu mai intra, a renuntzat pentru o perioada la net
Dana ch dar daca tzi-a venit colegu' unde-ai disparut ?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese
andora spune:
Adinellu'...Doamne-ajuta... sa fiti sanatosi si sa reuseasca operatia si sa nu mai aveti nciiodata nevoie de alta. Pup dulce de tot Andreiutul!!!!!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
andora spune:
Mai cucuietelor.... ma vazurati blonda si gata pe mine cu vrajelile? Eeeeeiiii... dar hai sa va fac hatarul, ma muncesc la noapte pt terenuri si mers la mare si cas...dar ma rasplatiti cu varf si ndesat cand va prind la inghesiuiala.... hihihi
Fug, scuzele mele ca nu mai stau dar cineva isi revendics locul la PC asa brusc..si nu vrem sa=-l suparam... pup dulce
Am pus poze aici....multe sa va saturati hihihi
Scuze din nou ca tre sa fug fara sa va rapsund...dar vapu pe toate la rand si aveti grija de vo, sa nu mai auzim de necazuri....
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Dana_ch spune:
danelutza sunt aici,i-am pus sa manance si atat.
miha hai ca-ti tin pumni sa-ti iese pasenta maine si lasa(vraistea) treaba in casa ca le aranjezi tu cand poti
Poze cu Lucas
poze noi
georgi75 spune:
Pai atunci uite cum facem: io intru la invatat.Ficateii sunt in cuptor, salata in frigi.Painea o gasiti voi.
Si sa spalati vasele ca va mananc!!!
Pofta buna.
Svetlana bine ai revenit acasa si printre noi.
Spor la mutat si apoi sa vii la povesti.
Gata, fug la studiu ca iar m-a prins ora 1 cu voi aci
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani) POZE
Dana_ch spune:
andora am vazut pozele,frumoasa fata mi-au placut unele in mod special,cea cu flori,cea imbracata in ie si cea cu cirese....iar tortul finutului e tare frumos.
Poze cu Lucas
poze noi