Mamici casnice (59)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

relelor eu sunt suparata ca nu am fost si voi imi faceti in ciuda

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Am bagabondat pe aici pe forum si am aflat ca au cazut astia de la Directie la invoiala cu bancile.Se accepta orice fel de card,mai putin de la ING.Am sunat la ei,mi-au spus sa aduc un extras de cont si o copie dupa buletin si de luna viitoare voi primi indemnizatia pe card.

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

am ajuns la servvv

Sunt obosita rau, mi-e somn, nu am chef de nimic.

Alinuta si noua ne este tareeee dor de voi si daca va intalniti cu cami & family la mare sa ii pupati dulceeee. Am vazut de dimi la emisiunea lui Maruta ca e naspa rau la mare, valuri, apa tulbure....sa dea DD sa se linisteasca si sa se faca frumos pana ajungeti voi.

Bei io' am uitat sa zic de cadouri...maria mea iar a dormit cu cutiuta de papica azi noapte
Fetelor avem cani de cafea pe care scrie CANADA

aaaaaa, si data viitoare....pe burta mergem

Just..... Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

am mai pus poze, si eu si dana banana
miha, nu ai ajuns inca la serviciu?

alexa

Mergi la inceput

Ba da am ajuns...asta e pb

De maine ne apucam de bucatarie....azi am foost la firma de tamplarie si i-am amenintat ca daca nu vin pana diseara sa faca masuratorile la ferestre...maine la prima ora sunt la magazin sa-mni dea avans-ul innapoi.....pai nu se poate asa ceva, joi, sapt trecuta am incheiat contractul, am dat 7 mil avans si m-au asigurat ca pana seara, in ziua respectiva vor venii si pana vineri sapt asta am ferestrele montate......si....ciu-ciu.

Am pus-o pe soacra-mea in tema si astept telefon de la ea....daca nu maine ma duc si apelez la alta firma....sper sa nu-mi faca probleme si sa-mi dea banii inapoi.

Cum iau leg cu Bianca sa-i trimit banii inapoi de cazare??

Just..... Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Mei fetelor,m-ati inebunit cu privatul asta...dati-mi si mie parola si user-ul ca le-am uitat si vreau sa vad pozele,pleeeeeease!
Multumesc anticipat!!!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Mirela ti-am dat pm.

Bai nene.... misto de tot, ce sa mai zic, am vazut si pozele toate din privat.... Alina, pup Alexa bolficiul, sa inteleg ca vine si Cami la mare? Dar cred ca noi vom fi inapoi deja.... ce ziceti vreti sa ne vedem macar 5 minutele? Noi duminica ne intoarcem, de fapt eu poate mai raman o zi-doua.... ca incepe sotul serviciul....
Ma uitam la pozici, frumoase rau, coana Bangala sa fie sanatoasa, astia cu tupeu asa me nervozeaza, auzi, ciorapi pe soba din bucatarie . Intr-adevar parea f atragatoare oferta, dar lasa ca ati eclipsat bangala cu bucuria de a va vedea... Dar nu ati povestit, copiii cum s-au inteles? Baietii s-au descurcat ok la gratarel?
hai ca nu ma mai lasa sotiorul sa scriu cica am stat prea mult sa ma chimbesc la bozeeee..... ma duc sa bag o masina la spalat si apoi ma apuc de vraji de gasit apartament.... Daca va vedeti pe 13 sper sa nu va ratez iar ca nu mi-as ieta=o nciodata..cu copii au ba? Ca eu tre sa vin cu gogoasa ca n-o sa aiba cine sta cu ea... hai ca mai vb va pup dulc pe toti..... Flavia tu in Buc pe cand?

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Copii au fost in largul lor....au facut bisericute...Maia cu Alexa lu' banana......vorbeau numai despre printese si printi, despre hainute si clamute, despre povesti si desene animate......Maria mea cu Alexa grasunica s-au jucat la ip (nisip) si s-au pupacit si Robi saracutul, incerca cand cu fetele mai mari cand cu cele mai mici....si era foarte-foarte gelos pe Maia ca se juca si se pupa cu fetele.
Despre intalnire...nu stiu....vom vedea

Just..... Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Casnicute harnicute, buna ziua tuturor!
Eu am ramas azi cu Vladi acasa doar noi doi, barbatii sunt in oras la relache...hihi, acum ce mai profit si eu ca azi e zi libera si am timp sa mai stau cu printul. De maine, din nou la serviciu, insa am un program excelent, de la 10 la 18, toata saptamana. Cum firma la care lucrez e la 20 min distanta de mers pe jos de noi, nu pierd vremea pe drumuri
Sper ca saptamana viitoare sa reusesc sa pun si eu cateva poze mai noi!
In rest, ce mai faceti, cum va mai ocupati timpul? Mi-a scris sora-mea din Ro ca merge la mare saptamana viitoare, si mi-a facut o pofta...eu de-abia am inceput lucrul si deja ma gandesc la vacanta!
Va pupic, stiti ca Ange (Cami) din Montreal e deja in Ro?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Miha, pana la urma cum ai reusit sa-l intarci pe Robert? La noi a fost un pic de chiraiala in prima seara, ca se obisnuise sa adoarma la san, dar baietelul meu destept a inteles in a doua seara ca titi a plecat in concediu si nu mai vine, si adormea asa cu capul pe pieptul meu, fara sa mai planga.
Deja are o saptamana de cand nu mai e deloc interesat sa suga,am cam lungit-o cu alaptatul, dar nu-mi pare rau, a fost o perioada minunata pentru amandoi. Si tot de o saptamana reusesc sa dorm si eu toata noaptea.
Ca sta socrul meu de garda bietu',ziua ii pica ochii in gura de somn

Mergi la inceput