Mamici de mai-iunie 2006 (95)
Raspunsuri - Pagina 3
raalucutza spune:
aaaaaaaaaaaaa si am uitat sa va zic....azi a fost prima zi cand am alergat vreo 2 km si plus exercitii fizice.....abdomene niste chestii cu picioarele si cu mainile....pt sani!
asa ca acum sunt pe drumul al bun....cred!mai am doar vreo 10 kg in plus fata de cum eram inainte de nastere!adica acum am 57 kg!va tin la curent!
...ca probabil maine nu am sa ma pot misca de febra musculara!![]()
![]()
Lya spune:
Fetelor, nu dati tare sa nu doara prea tare.......destul o sa doara contractiile cand or veni. 1 iulie,hmmmm,sper sa nu depasesc termenul dat de voi.
Ella,2 zile mai astept cu mare placere.
Azi mi-am luat copilu si am fost la Cora sa mai casc ochii,am mai luat cate ceva pt bebe,am facut o groaza de mancare si am bagat si la congelator sa am imediat dupa nastere.........si se cam cruceste lumea cand ma intreaba cat mai am si le spun ca nu mai am deloc.......cum de am curaj sa mai merg.Babele de pe banca,lafel se uita ca la.......dar daca Eric nu vrea sa vina il ajut eu cumva.
Am mancat aproape jumate de kg de alune si acum am inceput sa-l mituiesc si cu ciocolata .
Lyly,mersi de urari!Sanatate lui Alexandru!
Raluca,cat astept si eu gangurerile Ericutzului meu,dar mai intai sa-l nasc.
40+1 cu Eric
&
www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty
adelapop spune:
andreea si toate mamicile am aflat azi ca ar putea ajuta ragaitul de dupa masa la eliminarea durerilor burticii
adica sa bateti bebele pe spate pana ragaie. cand apar colicii si ca dureaza nu stiu 
va pup
36fix
adelapop spune:
lyly ce parere ai de scoica la plimbare ....ca tot veni vorba
noi amluat maxi cosi si ne gandeam sa luam si carutul care va fi bun pt bebe dupa cel putin 6-8 luni deci, vom monta scoica pe suportul carutului si ...la plimbare
crezi ca e safe pt coloana lui bebe? ca astia cica au facut teste si sūn ca poate sta bebe pana la 3 ore pe zi
si daca vreau sa ies afara 4 ore pe zi ce inseaman? ca afecteaza coloana lui bebe? 

ca ma bate gandul sa mai iau si al doilea carut doar ca sa se lase pe spate ca ala quinny buzz sau zapp nu se lasa fir-ar sa fie de carut
uitati carutul aici ca sa va lamuriti ...daca aveti timp

.babyspeciaalzaak.nl/scan-duimeland/Quinny%20Zapp%202005.jpg cu www in fata
iar aici cu scoica montata:
.kiddies24.de/ebay/pics/Quinny/Zapp/feature_cabrio_zapp_300_logo.jpg
tot cu www in fata
va multumesc
36fix
quote:
Originally posted by LYLY809quote:
Aveti termen pana pe 1 Iulie a.c. ca tre' sa ne mutam la "Paturici de mai-iunie 2006".
Lacramioara, ii poti da Marimer, Sterimer, Nazomer..practic spray cu apa de mare sterila. Multa sanatate!
Si io subscriu pentru 1 iulie, dar fara sa parasim topicul acesta, intrucat n-o sa lasam fetele care n-au nascut inca de izbeliste
Multumesc Ioana, intotdeauna esti pregatita cu un raspuns
Abia astept sa treaca canicula si nasucul lui pui mic sa-l sui in scoica si in marsupiu si sa-l iau la plimbare... Caruciorul nu-mi mai place, hotarat lucru. N-o sa renunt la el, dar mai vreau un pic de variatie.
Lacri siAlexandru 30 mai 2006
Album echo si burtik
Diana79 spune:
Buna fetelor!!! Am revenit si noi dupa ceva absentza. Acum nu stiu daca ne-ati simtzit lipsa.
Noi suntem bine. Nicole a luat in greutate 500 de grame, de cand am nascut-o suntem tare mandri de ea. Este tare vioaie isi misca capul cand in stanga cand in drepta, e normal atat de repede??? bine face asta de la 3 zile. Nu-i place sa stea decat pe parti pe spate plange rau. A putetzi sa-mi spuneti un bebe nou nascut se intinde, ca a mea non stop face asta. ![]()
Nu o pot alapta pt ca este o mare mancacioasa, si mie mi-a venit laptele tarziu, nu o pot pacali nu nici un chip. Nu am nici lapte suficient, asa ca ma mulg ii dau cat am si in completare formula.
Eu incep sa-mi revin cat de cat, mai am dureri dar suportabile. O sa incerc sa scriu si eu povestea nasterii.
Vreau sa salut pe toata lumea si sa felicit fetele care au nascut. numai bine tuturor si promitem ca de acum vom intra mai des. asteptam cu nerabdare sa trecem la Scutece.
Diana
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
shihana spune:
Buna fetelor si felicitari pentru bebei..Eu sunt o mamica de iulie-aug., asa ca mai am de asteptat. Temerea mea insa nu e legata atat de nastere cat e de alaptat..pt nastere exista anestezii,dar pt sanii durerosi de care bebele infometat trage fara mila( aoleooo, ma doare de pe acum!!!), ce exista?
Si inca ceva ..am citit despre pompa de muls si lapticul pastrat in congelator..E vorba chiar de congelator sau frigider?? Nu ingheata la congelator si devine mai apos, pierzandu-si unele proprietati??..Intreb si eu..apoi se incalzeste la micro, sau cum se procedeaza?? Iertati-mi stangacia, dar e prima sarcina si mi-e o teama
..Si Medela-Harmony e buna?..Ma gandeam ca voi, care sunteti exact la momentul "primului supt" ma puteti lamuri cel mai bine...
Va multumesc si sa aveti mult, mult laptic si un bebe cumintel..
Shihana 34+
carminabulina spune:
Am fost ieri la controlul de 6 saptamani si totul este in regula. L-am intrebat daca pot face sport si mi-a raspuns ca pota face orice sport vreau eu
...si am facut

, ma rog mai cu fereala, mai anemic si nu salbatic, dar va spun ca a fost ceva incredibil de misto. Asa ca fetele cu epiziotomie stati linistite, mai ales daca taietura nu este mare cum a fost a mea, nu mai e mult pana la
.
Altceva noutati nu prea am. Sunt de acord cu denumirea "paturici de mai iunie 2006" sau "mamici cu paturici mai-iunie 2006"
[poze carmina
intalnire burtici
Varsta lui Mihnea
26octombrie spune:
si io tot asa ma gandeam!!! MAMICI CU PATURICI!! YES!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste#8230;
Lisboa 2005
Roxana Claudia spune:
Uau Carmina...ma faci invidioasa
. Felicitari pentru refacerea rapida...zici ca e voie sa facem sport?? Eu am 4 sapt de la nastere si taaaare vreau sa incep aerobicul. Mai ales ca se apropie nunta. Pana acum am dat jos abia 16 kg din cele 28 si ma inspaimanta ca mai am doar 2 luni ca sa revin si eu la niste forme omenesti.
Roxana
si
Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE
26octombrie spune:
shihana, nu e o regula sa ai rani la sani, eu n-am avut nimic nimic.
laptele sta bine merci la congelator, 3-4 luni, nu pierde nimic.
nu iti face probleme, cand te vei trezi mamica lucrurile iti vor veni mult mai la indemana decat iti imaginezi acum, e destul de usor si chiar cand nu e, e frumos!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste#8230;
Lisboa 2005