Bulgaria o zi
Ma ajuta cineva si pe mine ? Vrem in vara cand mergem la mare se trecem si in Bulgaria pentru o zi. Ce am putea vizita ? Noi ne gandeam la Varna , (dar nu stim ce aici) si altceva nu mai stim. Cele care a-ti fost ne dati si noua idei?
Multumim anticipat.
Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)
Raspunsuri
Natasa spune:
Daca mergeti doar pentru o zi, mergeti la Balcic si vizitati castelul si gradina botanica. In Varna exista un centru frumos, cu multe terse si magazine la preturi mai mici decit la noi, deci merita mers cu ceva bani in plus.
mirela68 spune:
Am si eu o intrebare :
pentru o zi de iesire in Bulgaria (sau oriunde) e nevoie de carte verde si asigurari?
Mirela
lulu77 spune:
Din cate stiu eu ,cu siguranta este nevoie si de carte verde si de asigurari!
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Natasa spune:
De asigurari medicale nu te intreaba nimeni, dar fara carte verde nu se iese din tara. Oricum, de anul viitor, cartea verde e inclusa in asigurarea obligatorie.
catutza spune:
Multumesc de raspunsuri !
Acum am mai multe nelamuriri... : cati km sunt pana la Varna? Dar pana la Balcic? Sunt indicatoare? Cartea verde pe ce perioada se face (minim) si cam cat costa? Dar asigurarile ? Unde le facem, direct la vama? Credeti ca vor face fite la vama? Noi nu vom trece cu bagaj , doar geanta cu lucrurile fetei.
Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)
mirela68 spune:
Pt. o singura zi iesita din tara nu cred ca merita sa platesti 60$ cartea verde; asigurarile sunt mai putin oricum. Totusi, ma intreb, oare cei care locuiesc in zona de frontiera si ies pt o zi sau citeva ore in alta tara , trebuie sa-si faca carte verde de fiecare data?
Bebe Beca spune:
Cartea verde costa 30 dolari si se face pentru 15 zile minimum, parca. Asigurarile de sanatate sunt optionale, costa in jur de 160 de mii de persoana. Pot fi facute la orice agentie de asigurari.
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004