Incredibil ,dar am racit !!!

Incredibil ,dar am racit !!! | Autor: Natalis

Link direct la acest mesaj

Ce sa fac ? Ce sa iau ca sa imi treaca peste noapte eventual. E adevarata tortura sa fii racit pe vremea asta. Parca iarna suport mai usor . Plus ca mai trebuie sa colind Bucurestiul pt ca asta trebuie sa fac la serviciu. Imaginati-va, toata lumea transpira de cald si eu cu servetelele fupa mine !

Orice sut in fund e un pas inainte.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Ia mama Coldrex, fa o baie fierbinte cu sare, eventual si o frectie si cu siguranta maine te vei trezi mai bine.
Se mai intampla, nu fii suparata!

Sa auzim de bine ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_oona spune:

Se zice ca oamenii care racesc vara sunt cei mai sanatosi .......sa fie adevarat???

Incearca cum a zis giulia coldrex ,un suc de lamaie e bun,un compot de mar,....daca e mai puternica treci la antibiotice..
Insanatosire grabnica!!

Elena & bebe Manuella 1 an si 8 luni (16.10.2004)

"Good parents give their children Roots &Wings. Roots 2 know where home is, wings 2 fly away & exercise what's been taught them. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Natalis ... si eu, si eu ... am racit. Si chiar rau, sa ma vezi cum tremur pe caldurile astea, se uita lumea ca la urs la mine...
Am luat de toate si tot degeaba ... acum sufar si astept sa treaca.
La mine dureaza de 3 zile si este mai rau pe ora ce trece...

Iti doresc insanatosire grabnica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Si eu sunt cobza pe caldurile astea,dar am o explicatie,acasa am clima,am multa treaba si-a suflat Ac pe mine.Stranut la greu si tusesc,imi curge nasul.
Iau Paduden,(varianta romaneasca a Nurofenului) si atat.Ca vitamina "c" o iau dinfructe,ca numai din alea consum pe caldurile astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

si eu,si eu!de vreo doua saptamani sunt racita si in mod ciudat nu se mai termina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Multa lume raceste vara! Eu, de ex, racesc numai in luna iulie (si desigur, iarna). Pe langa urarea de "insanatosire grabnica", adaug si... fuga la farmacie si ia Fervex/Coldrex.

Proaspat casatorita !

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

mi tu, de 5 zile... pe caldurile astea mai fac si febra basca imi curge nasu` ca la mitze, am okii injectati de zici ca-s drogata, nu mai poooot

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Eu am facut bronsita, tusesc de mi se rupe sufletul, stranut, imi curge un pic nasul si un pic ochii. Am fost la dr. si am trecut pe antibiotic.
Fetele, pt. raceala simpla, gripa, incercati si tinctura de propolis. La mine a functionat si la Bogdan (3,5 ani). Luati tinctura de la Plafar sau farmacie, dar sa aiba si prospect, cititi si luati conform indicatiilor (eu de ex. luam 30 pic. intr-o lingurita de miere de 3 orti pe zi; lui Bogdan ii dadeam doar 10 pic. de 3 ori/zi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Incearca cum a zis giulia coldrex ,un suc de lamaie e bun,un compot de mar,....daca e mai puternica treci la antibiotice..
Insanatosire grabnica!!

Raceala e determinata de virusuri ca si gripa , de altfel, antibioticele actioneaza impotriva bacteriilor nu virusurilor, asa ca nu luati antibiotice in raceli banale . Exista si exceptii...cand se instaleaza si o infectie peste , atunci se dau antibiotice..
Dar NU tratati raceala banala cu antibiotice!!!!

poze rochita civila

eu
diverse

Mireasa de 22 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

...nu stiu cat de explicita am fost, la cat de mahmura sunt!!!!

poze rochita civila

eu
diverse

Mireasa de 22 iulie

Mergi la inceput