Mamici de sept-oct 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Pufy, nu stiu daca o sa te incurajez, dar dupa cateva luni de zile de straduinte in a-mi invata copilul sa faca la oala am ajuns la o concluzie sigura: o sa faca la oala nu cand vrei tu, ci cand o sa fie el pregatit. Ca exemplu, Luk a renuntat la pampersul de peste zi abia la 2 ani si 7 luni. Deocamdata il folosim la nani de pranz si noaptea. Eu cam de la 2 ani am incercat si cicalit si mituit sa-l determin sa foloseasca oala, dar nu m-a auzit. Adica facea la oala, dar nu cerea. Dc il puneam noi, bine, dc nu, facea pe el si statea ud, nu-l deranja deloc situatia. Ce sa-ti mai spun? Ca azi la locul de joaca a facut pipi pe el, de fata cu niste fetitze.

Eloise, bravo pentru vestile bune!
Lexi, io zic ca e cazul sa nu te mai enervzi din cauza socrului. Incearca si ignora-l. Nu are rost sa-ti faci atatia nervi din cauza lui.
Ignatica, nu prea exista un remediu eficient ptr arsuri. Uneori merge laptele rece, alteori nimik. Cel putin la mine.
Nokia, doar 3 kg???? Nu pot sa te sufar. Tin pumnii sa vii cu vesti bune de la dr, eu cred ca e totul ok.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
POZE NOI; Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Buna seara burtici,

Intru doar sa va citesc,de raspuns nu prea pot pentru ca atunci cand citesc eu voua vi s-a dat deja raspunsul de la fetele din romania,asi fi ridicola sa scriu cam acelasi lucru doar ca sa va reaspund.
Deci daca nu raspund mare lucru la problemutele voastre asta nu inseamana ca nu va citesc pana in scoarta!!!

PUTZURUCA vad ca nu ti-a raspuns nimeni la faza cu cezariana de urgenta!
De ce iti este atat de frica de cezariana? parerea mea personala este ca bebe sufera mult mai putin iar mama se recupereaza in 5 zile de la operatie.

Apropos ,duminica seara am avut pofta de floricele ,m-am dus la un Mall unde stiam eu ca este si cinema si cand sa parchez masina sotzzului(super masina,nu dau nume), tipul de la parcare mi-a dat voie sa parchez pe locul handicapatilor si am parcat ca o handicapata,i-am luat vopseaua unui handicapat de pe aripa!

Astept eu sa vina ca sa constatam daunele ,era o mamaica care nascuse cu sapte luni in urma o fetita prin nastere naturala;
Fetelor avea un cap ca a lui GOPO m-am speriat de mama focului, tipa imi explica ca daca stia cat sufera copilul la nastere facea cezariana.
Dar ideiile sunt impartite, oricum eu sunt programata pentru cezariana,aici poti sa o faci la cerere (doar intr-o clinica privata)!

Cat despre masina sotului, la intoarcere am condus prin toate baltoacele cu noroi ca sa camuflez daunele,drept dovada luni dimineata nu a observat.
Azi se intoarce de la o conferinta din Mexic,a lasat masina la aeroport 4 zile si daca caraie cu ceva am replica" pai daca lasi masina in parcare la aeroport si nu sotziei"
Nahh eu ador masina mea,conduc un 4X4 6cilindri Lexus de mai mare frumusetea,cred ca fata mea asteapta cu nerabdare sa faca Kaka in ea!

Fetelor la mine a inceput sezonul ploios,azi dimineata nu am vazut soarele,bucurativa de lumina lui,eu sufar deja!!

Am inceput sa am vise ciudate,azi noapte am visat ca o nascusem pe SOPHIA prepatur si cantarea doar 500gr,fetelor arata ca un soricel asa mica era,cand i-am dat sa suga lapte pieput meu o acoperea toata si adormea mereu. off ce m-am speriat, m-am dus la frigider la patru dimineatza si am baut doua cani cu l pte si doua "Goffre de Liege" specialitatea sotului, asta doar asa sa ma simt eu linistita ca pitica mea creste bine.

Gata am terminat ,va pupic pe burtic!!

+27SOPHIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nokia spune:

Pufy, adameasca are dreptate. Copiii mei au renuntat singuri pe la 2 ani si ceva. Fetita a renuntat singura la cel de zi. Iar pe baiat, l-am mirosit eu ca n-ar mai vrea scutec, asa ca am terminat pachetul care il aveam si i-am spus: mami, are baiat mare! gata cu scutecelul Si a functionat. Am fost impreuna la cumparaturi si l-am lasat sa isi aleaga singur chiloteii, de care era tare mandru

Exista posibilitatea sa il scapi de scutec acum, iar la toamna sa se puna pe urlat ca vrea si el, nu numai baby. Eu am patit-o atat cu suzeta, cat si cu scutecul, dar noroc ca n-a tinut-o mult

Cat despre kg, zau n-aveti de ce sa fiti invidioase, toate sunteti frumoase si cu bb puternici la purtator.......numai a mea nu face miscare, probabil ca n-are putere mititica

Un sut in fund, un pas inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Ionica am ras in hohote la povestirea ta cu parcatul....

Poze
Poze tort si pizza

Inni 30+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Nokia eu am citit de o mamica de pe aici...mai demuuuuul..cred ca nu eram insarcinata....ca toata sarcina fetita ei nu a miscat mai deloc..si dupa ce s-a nascut la fel de linistita a fost. Dormea intruna. Si in timpul sarcinii si-a facut probleme peste probleme..cand mergea la doctor...era totul ok..aia mica dormea de mama focului.

O fi si bebele tau prea cumintel dar sanatos tun.

Poze
Poze tort si pizza

Inni 30+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Inni din fericire in America Latina femeile insarcinate sunt tratate ca niste Dumnezei ai creatiei divine,este interesant sa analizezi coportamentul unui popor masculin "MACHO", de fapt este doar aparent machismul lor,ei sunt foarte tandri cu mamele,femeile si in principal copiii.
Nu am vazut la nici un alt popor(desi am trait in cinci tari pana acum)atata dragoste pentru copiii lor,sunt in stare sa sacrifice totul pentru a le oferi o zi de maine mai buna.

Seara buna

+29SOPHIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nokia spune:

Inni, fac plecaciuni sa te auda Doamne-Doamne! Nici nu stii cat mi-as dori sa am un bb cuminte. Mai ales ca-i fata, iar eu am deja una care mi-a scos peri albi inca de la nastere, gen papat juma-n juma de ora si urlat cat cuprinde, atipit 10-15 min si ala ii era somnul. Acum s-a mai cumintit, dar nu considerabil

pupici la burtici

Un sut in fund, un pas inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Pupicei,

Ionica, spuneam ca-mi este frica de cezariana. Da, asa este. As face cezariana doar in caz de urgenta. Daca ar fi cum a spus mamica aceea ar insemna ca majoritatea populatiei ar fi alcatuita din handicapati. Cum sa sufere copilul la nasterea naturala?
Pai nasterea naturala ar trebui sa fie, sau cel putin era singura nastere normala. Dimpotriva, nasterea naturala determina fatul sa treaca prin toate stadiile de maturare pentru supravietuire. Cezariana ar trebui sa fie doar de urgenta si nicidecum o posibilitate de alegere cum vrei sa nasti. Eu nu sunt de acord cu cezariana la cerere. Este parera mea personala si nu ma intereseaza daca este impartasita si de altcineva.
Am sa-ti explic d c spun ca nu sunt de acord. Dupa o nastere naturala refacerea este mult mai rapida iar organismul isi reia functiile intr-un timp scurt. La cezariana exista o incizie care indiferent ca-ti place sau nu va exista pentru totdeauna. Aceasta incizie la suprafata se va cicatriza intr-un timp mai lung sau mai scurt dar sa fii sigura ca uterul nu-si va reveni atat de repede si de fapt nu-si va mai reveni niciodata caci odata incizat, va avea de suferit din punct de vedere al elasticitatii, iar o viitoare nastere va avea loc doar la distanta de 2 ani de la prima si va fi obligatorie prin cezariana. Inafara cicatricei mai ramane aspectul de operatie si toata lumea stie ca dupa ce ai suferit o interventie chirurgicala, nimic nu mai este ca inainte. La schimbarile de vreme cicatricea post-operatorie poate deveni dureroasa iar refacerea nu este nicidecum dupa 5 zile.
O alta comparatie este ca dupa nasterea naturala suferi doar in timpul travaliului si inca cateva zile dar nu la intensitate mare , insa dupa cezariana durerea apare dupa ce iti revi din anestezie, si sa fii sigura ca nu vei fi in stare sa-ti ti copilul in brate si-ti va fi si f greu sa-l alaptezi. Sa nu mai vorbim ca vei avea nevoie de ajutor si acasa caci vei fi mult timp in incapacitatea de a-ti satisface singura nevoile personale si ale familiei.

Repet, asta este o opinie personala si am scris ceea ce gandesc fara a-mi dori sa lezez pe cineva. Fiecare face ceea ce vrea cu viata lui si fiecare are dreptul de a alege. Nu trebuie sa facem ceva pt ca asa a vrut sau a zis altcineva. Daca am deranjat cu aceasta opinie imi cer scuze.

Fetelor, nu am vazut discutandu-se despre masca gravidica. Voua v-au aparut pete?

putzuruca 26+ cu ?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20061002/dt/7/k/e5fe/preg.png
http://photos.yahoo.com/roxpanait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

putzuruca iti impartasesc cu totul parerea despre modalitatea de a naste. Eu chiar sper din suflet sa mi se ridice placenta ca sa pot naste natural.
Mie nu mi-a aparut masca respectiva.

Ignatica

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ileana, Nokia nu stiu ce sa zic...eu chiar nu l-am fortat pe Alesio cu olita!Dae deloc! L-am mai lasat si altadata in chilotei si cum ziceti si voi facea pe el si se juca linistit mai departe...nici macar nu spunea ca a facut.
Azi m-a surprins total ca de cate ori i-a venit sa faca se aseza pe olita si facea(prin chilotei, cum v-am zis)!
L-am laudat la maxim si e tare mandru de el...asa ca o sa continuam chestia cu chiloteii(maine cumparam inca cateva perechi) poate-poate...

Putzuruca si eu sunt de acord cu tine in ce priveste cezariana...de aia m-am chinuit 8 ore in travaliu...degeaba!Si pana la urma tot la sectiune cezariana am ajuns....
Sper sa n-ai "norocul" meu!
Oricum partea buna a fost ca m-am refacut fff repede(asta cred ca datorita faptului ca vroiam sa fiu cu Alesio cat mai repede si sa-l alaptez)!
Masca de sarcina nu am, decat cateva pete micutze de tot care abia se vad...si ceva cosuri...
Dar mi-a iesit buricul!La sarcina anterioara nu a iesit deloc....acum se pare ca e mai slabita musculatura...

Pupici!

Ioana(28+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput