Mamici de sept-oct 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 27
tasia spune:
ooopppssss.....
am citit mesajul meu anterior postat 
aramona pt tine era mesajul
ziceam ca esti BRAVO!
26 + 
pozele noastre
bebe
eloise spune:
Fetelor acum am venit si eu de la morfologica numarul 3... in sfarsit cred ca a fost bine facuta. Vestile sunt bune, bebele meu e bine sanatos, toate organele au aspect normal iar biometric corespunde varstei sarcinii plus cateva zile. Cantareste aproximativ 724-750 grame (Uraaaaaaaa
, stiu si eu cam cat cantareste BB!!!)Circulara dubla de cordon s-a facut simpla, m-am mai linistit!
Lullabay LA MULTI ANI sotului tau de ziua numelui!
Mie Iliev mi-a zis ca lichidul amniotic e in cantitate normala. Oricum, nu te ingrijora, cu siguranta si la tine e ok.
Unde faci cursurile alea Lamaze? A mai intrebat si MamiLili, dar nu mai stiu ce ai raspuns... scuze...
Lexi offff, ce sa-i faci, asa sunt unii oameni, pe noi ne depaseste rautatea lor de neconceput! Tu incearca sa te detasezi si sa te gandesti numai la binele tau si al lui bebe. Intr-un fel, poate ca v-ar prinde bine sa va mutati la mama ta, de ex, ca sa nu mai aveti de-a face cu el si sa nu mai ai tu de suferit...dar pe de alta parte, de ce sa-i dati satisfactie?
Laliq drum bun in vacanta si ai grija de voi
!
Gripo multumesc, uitasem de sarea de lamaie, desi la ce aciditate am eu la la amiaza pana seara...ma cam cutremur cand ma gandesc la sarea de lamaie. Oricum problema era cam serioasa asa ca am fugit repede la farma dupa Smecta.
Ba da Lexi ai motive sa fii optimista pentru ca bebele tau e bine sanatos! Si asta conteaza acum! Si nu-ti mai fa griji ca esti mama denaturata sau ceva... Eu de exemplu nu simt tentatia sa cumpar lucrusoare pentru BB inca... si tu ai luat o gramada. Ce-nseamna ca eu is mai denaturata decat tine?
Eloise
24+ cu 
EU
Virsta bebe
inni spune:
Gripo 

m-ai distrat cu ce ai spus...ca lua sotul tau pe munte sare de lamaie ca era mai usor de carat decat saprosanul....pai da' cata sare pune in rucsac ? sau cat saprosan ?..ai fost haioasa...
Laliq..cand o sa intri in apa..gandeste-te si la mine..mie asta imi lipseste...balaceala...ca de stat ca musca la soare, nu-mi place.Drum bun si sa conduceti prudent.
Si multumesc pt. urari. Asemenea si tie.
Utila informatia despre chiuretaj.
Aramona am copiat si eu reteta ta de cozonac. La anu (2007) incerc sa o fac
. N-am facut niciodata. Poate o sa am norocul incepatorului si imi va iesi. ![]()
Pufy..am auzit ca facutul la olita la baietei merge mai greu decat la fetite.
Poze
Poze tort si pizza
Inni
30+ cu
....
inni spune:
lullabay 

..pt. sotul tau..LA MULTI ANI ! CU SANATATE...
Poze
Poze tort si pizza
Inni
30+ cu
....
pufymic spune:
Eloise felicitari pentru bb sanatos!Ma bucur ca e totul ok!
Inni habar n-am cat de adevarata e afirmatia ta ca nu am si fetita sa pot compara
....dar mi se pare rezonabil sa faca pipi si kk la olita singur la 1 an si 8 luni...
Sper din suflet sa scapam definitiv de scutece pana vine bb 2!
Pupici!
Ioana
(28+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
gripo spune:
ELOISE, felicitari pentru bebe sanatos. Ti-am zis noi ca era imposibil sa fie ca aia. Bravo! acum poti sta si tu linistita, macar o perioada
, ca iar te apuca, cine stie cunoaste

![]()
INNI, pai asta nu e nimik, am niste povestiri cu sotul meu pe stanci, mama mama, si acum, fara gluma, toate erau calculate la limita, sa incapa tot ce-si doreau sa ia. Dar de saprosan luat contra durerilor de dinti, sau sare de lamaie folosita pentru albirea dintilor, si mai sunt, dar n-are rost acu'. Importante erau hamurile si mai ales tigarile, in rest....
28+
RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
inni spune:
Io...ma oftic cand vad ca ati luat cate 3-4-5kg pana acum.![]()
![]()
..da-mi trece...
Si apropo de caldura si mancare.
Bag in mine de sparg.
Pana acum (adica cand nu eram gravi) vara mi-o petreceam printre pepeni si alte fructe. Porumb fiert ce mai mancam...si in rest numai chestii usoare.
Acum....
....nu ma opreste caldura de la nimic.
Poze
Poze tort si pizza
Inni
30+ cu
....
inni spune:
Eloise..ti-am zis noi !!! ca bebe e bine...n-avea cum altfel.
Poze
Poze tort si pizza
Inni
30+ cu
....
inni spune:
sare de lamaie pt albit dintii parca am mai auzit...dar cu saprosanul e tare...
Poze
Poze tort si pizza
Inni
30+ cu
....
Ignatica spune:
eloise felicitari pentru eco.
Exista vreun remediu pentru arsuri stomacale? sau trebuie doar sa fim atente la alimentatie ?
Ignatica
31+