CM prelungit ...

CM prelungit ... | Autor: dianaiulie2009

Link direct la acest mesaj

Am inceput sa iau anticonceptionale acum 2 luni de zile , prima luna am luat yasmine , apoi mi-a schimbat pe desorelle . In prima luna mi s-a prelungit CM cu 10 zile , iar in cea de-a 2 a luna , adica in prezent , mi-a venit CM in data de 11 si pana in prezent tot mai am sangerari . Mi s-a prescris utrogestan tablete pentru a stopa CM , iar dupa 1 zi de administrare tot asa.
Ati mai patit careva asa ceva ? Ce credeti ca se intampla ? Ce ar trebui facut ? Exista o alta metoda de stopare a CM prelungit ?

Precizez ca am fost la gine si el mi-a prescris toate aceste lucruri si ca am 25 de ani .

albumele noastre

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Nimeni nu stie ce mi se intampla ???

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Eu sunt sunt medic insa am avut si eu o problema asemanatoare asa ca ma pot da cu parerea.
Anacezara banuiala mea este ca tu ai o intoleranta la anticonceptionale - ti s-au facut ceva analize hormonale ca sa vada cum stai hormonal inainte sa-ti prescrie antibaby? Eu cred ca nu ! La zalau ai fost la gine ? Eu as merge fuguta pana la Cluj sau as schimba gineul urgent ! Dupa parerea mea ar trebui sa-ti fi dat ceva vinamina K sau Sintofilin injectii. -astea au functionat la mine. Da asta nu inseamna ca ceea ce ti-a prescris el nu e bun. Probabil ca menstra asta se va opri curand. Continui sa i-ei antibaby ? Daca da, sfatul meu este sa termini folia (dupa care normal iti vine alta menstra si stop! Se termina si menstra aia, nu mai iei nici pastilute si vei fi Ok. Si eu am patit la fel. Nimeni nu stia ce sa-ti mai dea sau sa-mi faca, am schimbat o suta si o mie de ´feluri de antibaby si degeaba.
Dar am o veste trista -fara antibaby pana cand nu iti face vreun medic analize hormonale complete si vede ce e cu tine. Ca mi-e teama ca iti va schimba din nou brandul si problema va fi aceeasi.
Eu m-am lasat complet de tot incercat antibaby - stau potolita pana am posibilitatea sa-mi fac cateva analize hormonale sa vad exact ce anume e problema si de ce sangerarile astea.
Sper sa-ti fie de ajutor experienta mea, reped din nou nu sunt medic si e posibil sa fi vorbit prosti -vis a vis de explicatii.
Te pup, sa-mi mai spui si mie cum esti Ok?

P.S. Te-ai gandit la niste suplimente de fier ? Mai ales daca perioada asta se prelungeste ?

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Mergi la inceput

Multumesc pentru raspuns Charlie . La chestia cu nu suporta organismul antibaby nu m-am gandit . O sa fac analize sa vedem ce mi-ar fi indicat .

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Oh, in sfarsit te-am gasit ! Am luat la puricat femina intim in cautarea ta ! Cum te simti ? Stiu ca e tare neplacut sa stai cu rusii pe cap pana la infinit !
Ai mai luat vreodata antibaby ?

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Mergi la inceput

Mi-a fost mutat subiectul .
Momentan s-au oprit . Oricum voi face niste analize .

albumele noastre

Mergi la inceput