Voi cand aratati bine?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Tot timpul
Sint tinar, doamna, tinar!!!

(Da nu cred niciodata cind imi spun altii chestia asta, ei au intotdeauna un interes sa o faca)

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Mie-mi place ce vad cand ma uit in oglinda ! Si nu numai mie
De obicei putini isi dau seama ca am mai multi ani decat au ei impresia...
Dar nu-mi place cum arat in fotografii...insa asta e alta poveste , nu ?

Ma gandesc , for2nity , ca poate arati bine dupa ce plangi , din cauza ca atunci te descarci ...Incearca sa nu "mai pui totul la inima " , sa canti mai des , sa bei multa apa (desi eu personal iti recomand ceaiul verde , eventual cu menta ) , incearca seara sa-ti pui niste masti pe fata - de fructe sau ce stii tu ca ti se potriveste , sa razi mai des (eventual cauta niste comedii bune ) ...

Sper sa te ajute ce ti-am sugerat...
Numai bine !

" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Si la mine se cunoaste imediat cand sunt suparata sau stresata si obosita. Colegele mele mai intreaba ce-i cu mine in functie de aspectul meu. Nu stiu...au ajuns sa faca diferenta intre momentele cand sunt nervoasa, preocupata, cand ma doare ceva.
Eu ma scol cu fata umflata cand sunt la menstruatie sau la ovulatie.
Frumoasa sunt cand...am timp sa ma gandesc ca sunt frumoasa, cand sunt relaxata si vesela, desi e greu cu toate problemele zilnice. Inca nu am riduri...ma intreb cum oi arata atunci cu brazde adanci pe fata, cu colturile gurii lasate, cu ochii tristi si sprancene incruntate. Cred ca avem prea multe probleme in viata asta. Apropo de ceea ce zicea Guestus, normal ca fetele de 20 de ani sunt frumoase: nu au atatea griji si responsabilitati , au corpul tanar, metabolismul echilibrat, etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

quote:
Originally posted by Elise

ellen, sa inteleg ca eu nu sint fertila la birou?

Elise

Nu stiu cum esti tu la birou
Ziceam si eu de o chestiune studiata. Am vazut mai de mult un documentar in care zicea chestia asta...
acu cat de adevarat o fi, habar n-am dar am observat ca la mine se aplica.

Pot sa fiu eu cat as fi de vesela si optimista ca am zile in care ma sperii cand ma uit in oglinda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

din experienta mea: in general arat bine atunci cand ma simt bine...oboseala si ea, cand exista, isi spune cuvantul

...urasc sa admit, dar si Guestus are dreptate, conteaza si varsta, dar nu despre asta se dorea subiectul, din cate deduc eu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Eu cred ca e si chestie de autosugestie. Cu cat iti spui ca arati mai bine, cu atat arati mai bine si cu cat iti spui ca arati mai rau, cu atat arati mai rau.Cred ca frumusetea vine din interior si categoric starea de spirit conteaza foarte mult. Si mai cred ca la fiecare varsta poti fi frumos trebuie doar sa te bucuri si sa apreciezi ceea ce ai.
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

quote:
Initial creeata de for2nity

Un amic spunea candva ca sunt frumoasa dupa ce plang. Ca sa vezi.
Am o colega care vine in unele dimineti radianta de-a dreptul. Daca o intrebi, iti spune sec: sex.Exista un secret? Care e acesta ca nu vreau sa plang in fiecare zi
Chiar atat de tare se reflecta dispozitia noastra sufleteasca in aspectul nostru exterior?

cand iubesc , nu

serbari gradi

www.babiesonline.com/babies/a/andrada/" target="_blank">puiut de om

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Arat bine cand ma simt bine in pielea mea!!
Dupa ce ma suna la telefon baiatul la care tin, in timp ce ies cu fetele in oras, daca dansez de nebuna prin casa, dupa aerobic (pe mine ma revigoreaza nu ma moleseste). in general ,incerc sa imi ocup timpul cat pot de mult,chit ca ma duc sa ma plimb de nebuna pe malu' marii, casa,singuratatea ma deprima teribil ... si asta se vede pe fatza,ma innegresc la propriu cum bine zicea cineva ..
A si da .. si sexu' ma binedispune teribil..after ,bineinteles ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Arat bine cand sunt fericita,cand dau la o parte toate problemele,cand ma gandesc la vacanta,la prieteni dragi,la copii,cand am zambetul in suflet se vede si pe fata!

"La vita e bella"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Cel mai bine arat cand am incredere in mine\....

poze rochita civila

eu
diverse

Mireasa de 22 iulie

Mergi la inceput