SALAJ ( 16 )

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

noi am fost d 2 ori afara pina acum...
Dintisorii par sa ia o pauza , azi
Din cauza caldurii nu prea maninca Luk...Azi amincat masa de dimineata pe la ora 13...Sa vad daca dupa ce se trezeste o sa vrea a doua masa solida...
in rest suntem bine, va astept la povesti...

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Buna fetelor!Ioana nu te impacienta ca baietelul nu merge in 4 labe. Andrei a mers prima data in picioare , si abia apoi in 4 labe.Ce mai faceti? Am fost si eu ieri in Zalau, dar din pacate cu treaba.Mai intru sa vad ce mai faceti, cum o duceti.Am vazut si noi ieri o parada, am facut si cateva poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiasabou spune:

Buna,intru si eu sa dau raportul.
A trecut cu bine prima zi,Rebeca dupa spusele lui tanti a fost destul de cuminte,dar nu a vrut sa doarma decat in leagan,am reusit sa o mut in pat cand am ajuns,iar acum doarme.
Sper sa fie ok si zilele urmatoare.
Adriana spor la cumparaturi.
Ioana daca nici Rebeca nu mananca aproape nimic din cauza caldurii.
la toate.

Claudia si Rebeca (29 iunie)

poze Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Seara bunaaaaa!

CLAUDIA-deci nu a fost chiar asa rau in prima zi de servici...Te-ai pus la curent cu toate birfele din spital din ultimii 2 ani?
Pina la urma cum spune Rebeca: tanti Ana sau bona?
ELVIRA-Multumin de pozici si de timpul acordat..ca abia te-am gasit printre facturi
OTILIA-cind vii in Zalau, fara treaba, doar ca sa organizam o intilnire, sa ne cunoastem cu toate?
ADRIANA-ai gasit ceva haine de gala?
MIHAELA-Sper sa ai timp sa pui pozeeee

Noapte buna d la noi, pupici

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

repede repede va pup si eu. Am pus cateva poze de la Apa si de la hajdusz...

vom mai merge si o sa mai fac poze, am facut putine pntru ca am stat tot timpul in apa si n-am luat aparatul cu mine. Promit data viitoare sa prind si bazinele.

ioana, era si bazin pentru copii, cum nu? Am stat si acolo, silvei i-a placut tare mult. Sa stii ca noi mergm cu Silvia de cand avea 9 luni la 1 Mai, asa ca nu de ce am copii mari merg ci asa ne-am obisnuit. Un we petrecut acasa pentru noi e ca pierdut. Asta vara mai ales; primavara, toamna si iarna daca e vreme buna. Am fost cu fetele si asta iarna la zapada, la sanius, la mogosa.

adriana, noi avem cartea verde pe 3 saptaani, a avut sotul treaba in ungaria si am profitat de ocazie. Cum va mai avea treaba si in continuare, vom avea iar carte verde si sigur vom mai merge.
Dar si altfel, cum pentru noi drumul e egal(140 km si pana la Felix/1 Mai si pana la hajdu...)plus ca drumul la Oradea e foarte rau si in ungaria e bun, preturile sunt cam la fel, chiar mai mici in ungaria, conditiile nu se compara si uite-asa cam recuperezi ce dai pe carte verde, macar la liniste si calm, fara nervi pe chestiile din ro.
Noa, asta-i parerea mea, noi ne-am facut veacul la 1 Mai, mergem de 5 ani acolo in we iar eu de pe la 14 ani pana la 18 in concdii cu parintii, an de an. E si chestie de ceva nou.

Va pup, merg la nani.
pe maine!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

' neatza fetelor !!!

Sunt cam bussy , a plecat o colega in concediu , de luni mai pleaca inca una si eu trebuie sa le inlocuiesc . Asa ca o sa staumai putzin pe forum .
Daca reusesc intru mai tarziu sa va spun ce am bazut prin orash .
O zi minunata tuturor va doresc !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

quote:
Originally posted by mihaela_s

hehe, adriana are dreptate!
am fost plecati la Hajduszoboszlo, precis ati auzit de statiune.

eu n-am auzit...E departe tare? Ca vreau shi eu

Nunta noastra
Cateva pozici de la nunta noastra
Honeymoon
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Am ajuns iarasi la zi cu cititul... tare mult am de lucru... pe la bac... dar sper sa mai am timp sa intru....macar sa va salut!

Am fost duminica la Tusa...si am papat pastrav prajit :) yammy...super bun a fost... doar ca....eu am mers imbracata subtire tare de tot....shi am cam rabdat frig... In rest....a fost excelent

Sambata am avut si noi tentativa sa iesim in orash... dar am mancat o pizzza si am venit acasa... ca nu ne-a placut ploaia...

Gata pauza....mai vin cand am timp...

Nunta noastra
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Nu am reusit sa intru sa vad nici pozele si nici sa va pove despre toale . daca ma gandesc bine imi voi comanda o rochita eleganta de la q. si niste pantofi din saten cu strasuri tot de la q. In orash ce am vazut e tareeeeee scump . O rochie de vara , mai eleganta la 3500 lei ..... costum la 2 mil.si ceva . Scumpe rau !!!
Totusi , ca sa ma asigur in caz ca nu ajunge rochita , mi-am luat o fust din voal lunga , neagra . Bluzita am , saboti am , ca mi-am cumparat saptamana trecuta de la coral , tare faini de gala . Pe auriu , 2 bretelutze in fata si cu strasuri .
Bluza e cea de aici.

Va doresc tuturor dupa-masa placuta !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

quote:
Originally posted by BlueEyes

quote:
Originally posted by mihaela_s

hehe, adriana are dreptate!
am fost plecati la Hajduszoboszlo, precis ati auzit de statiune.

eu n-am auzit...E departe tare? Ca vreau shi eu

Nunta noastra
Honeymoon

Paula, de Debrecen precis ai auzit! hajdu...e la 20 km de debrecen cum mergi spre Budapesta. De la noi sunt 140 km pana acolo, mai pune 90 km zalau-sm. Bafta la bac!

adriana stiu cum e cand pleaca ccc colege in concediu, la noi e plin sezon de concedii. Da' las' ca-mi vine si mie randul!
Spor la treaba si sa ne mai saluti cand ai timp. Si pove desigur.

Restul???? elvira face bagaje...unde plecati pana la urma? elutza e plecata. ioana??? tu? claudia??? cum a fost a 2-a zi?la fel de entuziasmanta ca prima? otilia? cum mai sunteti? biancaaaaaaa? nu ti-ai reparat computerul????

Ok, am strigat catalogul, acu' treceti la raport!

Mihaela si fetele mele
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput