SALAJ ( 16 )
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
dianaiulie2009 spune:
Am uitat sa va spun ca in intersectia de la Perla se instaleaza azi linghispirul .
Multumim tuturor pentru urarile facute !!!
Daca doriti sa aflati programul pe week-end intrati pe www.zileleromane.ro
albumele noastre
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
diplodocus spune:
buna dimineata...
c mai faceti?
cred ca noi o sa lenevim prin casa si in fata blocului..daca nu e fff cald, iesim mai spre seara...
Asaadormim noi citeodata...
IOANA si Luca-Mihnea
diplodocus spune:
Buna amiaza...
C faceti?
Stie cineva ce-i cu postul de Asistent Manager d la Michelin? e p bune sau e de ochii lumii?
IOANA si Luca-Mihnea
dianaiulie2009 spune:
IOANA foarte frumos dormiti voi . As vrea sa dorm si eu cu fetele mele asa , dar ele se trag , vor sa doarma neatinse , le este tare cald .
Despre post nu stiu ce sa-ti spun , din cate am auzit la ei nu se merge pe "pile" , trebuie sa depui un CV si vei fi sunat sa-ti spuna cum e treaba .
Pentru colegu' te intere postul ???
Succes !!!!
albumele noastre
elutaf spune:
azi plecam la tara ... ne intoarcem dupa 20 iulie ... nu cred ca voi mai avea de unde sa intru pana atunci ...
am terminat cu disertatia, de luat am luat-o dar inca nu stiu nota ... dar nu mai conteaza, important e ca am terminat masteratul ...
v-as mai scrie, dar inc anu am facut nici un bagaj si sunt in criza de timp si ne vedem dupa ce implineste mihaita anisorul
Mihaiela si
www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
dianaiulie2009 spune:
Elutza felicitari pentru master !!!
Imi pare rau ca nu ne vei mai vizita asa de mult timp . Sper sa ai ce citi cand te intorci , ca , dupa cum se observa , e cam liniste prin Salaj !!! Sa aveti " concediu " placut !!!
Elvira ce faci ????? Nu ne onorezi cu prezenta ???
Ce bine ca ploua , sper sa avem o noapte linistita . Andreea e suparata ca nu se poate da pe linghidpir . Dar daca se opreste iesim , chiar de-ar fi ora 22 . Oricum Paula a adormit de abia pe la ora 18.30 si inca nu s-a trezit . Poate ne face figura si doarme pana dimineatza . Bine-ar fi pentru ea ca s-ar odihni si ar recupera noptile de nesomn !!!
Mai astept rapoartele voastre !!!
albumele noastre
for2nity spune:
saluti
mai, eu sunt suparata. Ne propusesem sa iesim in oras si uite ploaia asta...ne si pictasem pe fata frumos de tot sa fim nebunele din deal Poate maine.
Adriana, vezi ca a inceput campania de poznare. Vrei pozele vechi sa le iei acasa?
Miercuri mergem la mare, asta ma mai binedispune putin, ne intoarcem pe 26, asa ca sa nu ma certatipt lipsa. Sper sa avem vreme faina.
Cum e atmosfera in centru? Un taximetrist imi spunea aseara ca nu se pun tarabe, nimic, decat o masa pentru oficiali si mi s-a parut aiurea de tot.
Adriana, spune tu, cum e?
Va pup.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
dianaiulie2009 spune:
Raportez :
Acum am ajuns de afara . A fost deschiderea oficiala la zilele romane. Primarul si alte oficialitati au venit imbracati in " toale " romane , in carutele alea alor trase de cai . Apoi au fost vreo 3-4 dansuri medievale .
Intrarea in cetate s-a facut cu torte aprinse . A fost frumos .
Elvira stai linistita ca nu am scapat de mirosuri de mici si de pipi de de bloc . E plin de terase , kurtos , tot ce vrei . Maine vor fi in parc pentru copii teatru si casuta cu povesti . Intra si tu pe site-ul pus mai sus sa vezi programul . Poate ne intalnim maine prin zona .
Noapte buna tuturor va doresc !!!
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
Cam liniste pe la noi !!!
Ce-ati patit fetelor ????
Ioana , Elvira , Paula , Claudia unde sunteti ???
Elutza e la tara . Bianca nu are comp. Dar voi ????
Haideti rpd-rpd la raport ...
albumele noastre