SALAJ ( 16 )
Raspunsuri - Pagina 26
Bimilit spune:
ADRIANA!cum e laura dupa operatzie?a venit acasa? sau e tot la cj?cum te descurci cu fetele?
Bianca - soacra cu DOUA nurori
!
Bimilit spune:

rece ca gheatza pt toata gasca.
no , acuma putetzi scrie ca sa tzinem salaju in TOP.
!
BlueEyes spune:
Eu tot cu invatzatu'... 

Fac numai o pauza scurta sa va zic...ca azi facem 2 luni de la nunta
Ce rpd trece timpul!!
Nunta noastra
Pozici de la nunta noastra
Honeymoon
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
BlueEyes spune:
quote:
Originally posted by Bimilitrece ca gheatza pt toata gasca.
no , acuma putetzi scrie ca sa tzinem salaju in TOP.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
Beau si eu un pahar cu
... dar sa nu ma spuneti la iubi...ca de o saptamana incercam sa ne lasam... Cred ca suntem dependenti....Desi...precis si el triseaza la servici Nunta noastra
Pozici de la nunta noastra
Honeymoon
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
Bimilit spune:
paula LA MULTE(sute) LUNI INAINTE!cand ai ex? mai , da ti-ai facut rost de bibliografie?sa nu invetzi altceva( uita-i ca tu nu esti blonda)!nu de alta da eu am invatzat pt un ex alt curs(desi am fost anuntzata ca pe net este materialul bun pt ex)si cand mi-a dat subiectu io si inca vreo 8 colege (TOT BLONDE
)ne-am socat.ce sa scriem ca noi nu prea stiama.noroc ca profu a inteles sitiuatzia si noua ne-a dat din materialul invatzat.
va tzuc si mai vin.........
PS daca vretzi va pot povesti pana la anu din PATZANIILE UNEI BLONDE.
!
Bimilit spune:
am uitat ceva.paula prin venele mele curge coca cola.io is dependenta de bautura asta .nu vrea sa renuntz la ea.voi dc vretzi sa renuntzatzi?aaaaaaaaaaaaaaaaa pt ca nu-i sanatoasa.m-am prins.
!
Bimilit spune:
acu , chiar suntem in TOP

.
PS Elvira , azi si maine te iertam pt absentza , da de sambata musai te asteptam cu poze si povesti.
printzesei.
!
Bimilit spune:
fetelor io va tzuc pe tate si pove mai tarziu.a venit Tudor acasa asa ca, adio sefie.
PS bag sama ca Ioana nu-i multzumita de salar si de aceea nu mai tine salaju in top.Ioana te astept la negocieri
.
!