SALAJ ( 16 )

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Salutare !!!

Musafirii au ajuns cu bine . Cred ca maine pleaca la valea draganului la cabana lui vara-mea . Fetele sunt foarte incantate ca s-au revazut . Nepoata-mea este cu 1 an mai mica decat Andreea , deci are 5 ani si se joaca tare bine impreuna .

Mihaela ma bucur ca v-a placut si ca ati avut parte de vreme faina . Mi-am amintit de interviul tau , deci sa inteleg ca nu te-au anuntat nimik , nici ca e alba nici ca e neagra ???
In cazul asta sunt niste neserioasi ...

Claudia de voi imi pare rau ca nu puteti pleca week-end-urile de acasa , dar lasa ca poate in timp se rezolva si veti avea parte si voi de week-end-uri prelungite . Si la noi e cam asa , o saptamana lucra samabata Luci , una e libera . Noroc ca ei mai pot face schimb ...

Ioana , treci si raporteaza ce ai targuit din BM ??? Nu fi secretoasa si spune tot , asteptam cu nerabdare . Ati fost si in kaufhland ? Nu-i asa ca e super !!!

Va doresc noapte buna si vise placute !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Eu ma uit la meci, as vrea sa castige Italia.

si mai citesc pe net una-alta.

adriana, asa se pare, a trecut o luna cred de la interviu, trebuiau sa ma anunte daca luam postul. Desi la interviu mi-au zis ca ma suna si daca da si daca ba, se pare ca nu si-au mai consumat minutele pe degeaba.

claudia, pai si noi avem we din astea, ca ovi are si sambete si duminici de garda, ne invartim intre ele si mai avem cate un we cu 2 zile, alea sunt boierie!

ioana cum fu la BM? Ce cumparaturi ai facut? Intr-o vreme mergeam si noi la metro, lunar, faceam cumparaturi pe o luna-carne, zahar, ulei...etc. Acum daca e Billa si Interex la SM, nu mai mergem decat ocazional. De paste am fost la Kaufland, dar nu mi-a placut, decat ca acolo a fost singurul loc unde am gasit carne de miel. Altfel, ca toate supermarket-urile. La noi e aproapee gata kauflandul, e chiar langa serviciul meu, abia atept sa am un supermarket in drum spre casa. Trebuia sa fie gata in aprilie, dar iarna lunga le-a intarziat lucrarile. acum asteptam sa vedem pe cand...poate 1 august...

sa aveti o saptamana frumoasa!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Salutare fetelor !!!

Cum sunteti ??? paula a fost tare agitata azi-noapte , de la caldura cred ...
Eu am venit mai devreme la scarbici sa termin dosarele .
In rest , totul la fel ...

Astept raportul vostru !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

salutare...
Vin si eu p barikde, ca...eram p pag 3:)
Mai...Pina la urma n-am ajuns la Baia Mare, ca nasa mea era la tzara, si cum acolo nu are semnal, nu am reusit sa dau de ea...Ramine pe un alt w-end
Dar nu ne-am plictisit de loc
Vineri am fost la bunica mea la Virsolt, la o portie de aer curat ( in timp c Calin lega via...) Via acopera toata curtea si face o umbra super, toata vara, d mai mare dragul sa stai acolo...
Simbata, dupa progr. casnic, am fost la Biserica la Cununia unei verisoare primare, apoi prin oras hai-hui...k la petrecere n-am mers...nu am c face cu bb...
Duminica am fost la Pescarie la Bodia, la un gratarel...si seara la "cina miresei"( improvizata ad-hoc, deoarece din 60 de invitati,nu au venit 20...si trebuia mincata mincarea platita)am stat putin oricum, dar cred ca la Luk i-a fost rau de la fumul de tzigara...k a fost miriit si la un moment dat a vomat tot ce mincase...
La Bodia, am stat pe iarba, evident...Si desi am avut grija sa stau p 2 paturi si p 1 pernitza( ca doar ma cunosc) am reusit sa ma racesc putin, asa ca acum stau cu o sticla cu apa calda...stiti voi unde
A trecut rapid w-end-ul...Ce sa mai zic...

Mai trec deseara, sau in urmatorul somn al shtroumph-ului...k acum mi-a rupt deja 2 frunze la floarea din camera...desi initial l-am pus la 1 m de ea...

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Salutere fetele!Ioana imi pare rau ca te-ai racit, am patit-o si eu de Craciun si a fost cat se poate de neplacut si de dureros. Poate te ajuta o pastila de neoxazol, asta daca Luka nu mai suge.Si la voi e la fel de cald ca in Simleu?O sa merg si eu imediat acasa, sa fac o ciorbita acra ca nu mai stiu ce sa-i dau lui Andrei de mancare pe caldura asta.Va pup, pe toate.

Mergi la inceput

Revin, ca sa recuperez ultimele zile...
Luca e foarte agitat in sensul in care acum e pe cale de a descoperi mersul in 4 labe...inca nu-i iese dar el exerseaza de zor...Cum sta in fund, se intoarce in 4 labe , sta asa citeva secunde, apoi cade pe burta...e asa scumpic...Cit se straduie el ...

OTILIA-Luca suge inca, pina la 1 an ii dau sigur,mai apoi, sa vedem cum o sa ma tzina nervii
Spor la facut mincare...eu p caldura asta nu gatesc decit seara pe racoare sau dimineata devreme...
ADRIANA-tu vrei sa reeditezi luna de miere, vad eu...Singurica cu sotzul in Grecia? Te-a inspirat Paula?
MIHAELA-Ce fainee planuri aveti voi pt vacantza...Plimbaretzilor...
CLAUDIA-cum mai e la servici? Ce face Rebeca?
ELVIRA-concediu placut!
PAULA,BIANCA,ELUTZA,

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

IOANA cam asa ceva , legat de luna de miere ... Dar am vrea sa ducem si pe Andreea cu noi , paula fiind prea mica pentru asa drum lung . Am inteles ca se fac 33 de ore cu autocarul . Am vrut sa mergem cu avionul , dar ne costa duble fata de cazare . Ne mai gandim noi . Si oricum nu e batut in cuie Grecia ...

Paula chiar asa ... ia vino matalutza cu detalii aici , adica cost cazare+transport , cate ore a fost drumul , de unde ati plecat din Zalau sau din CJ , ti-a placut agentia cu care ai rezervat biletele , dar drumul cu autocarul cum a fost , ati avut aer conditionat in autocar ???????? Te rog raspunde frumos si pe rand intrebarilor mele .

Mersi tare mult !!!!

Va pupi ca azi dupa-masa iesim pe floster cu musafirii si nu mai intru pe net !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Scuze ca n-am mai fost demult...dar de cand cu bac-ul...plec la 8 dimi si ma intorc la 10 seara... si numai chef de calc nu mai am...

Oti....sorry ca n-am raspuns pe mail...dar abia azi mi-am verificat

Adriana draga... ne-a costa in felul urmator:
120 euro / persoana - drum + cazare
200.000/ pers - asigurarea
+ excursile

Noi am mers cu autocarul ... din Bucuresti. In perioada in care am mers noi...nu era transport din cluj... Acuma este direct din Cluj sau Oradea...

Am fost multumiti de toate cele...in afara de o chestie.... Am ajuns in Grecia pe la 9 dimineata....si abia la 14 ne-a cazat... Iar in ultima zi....am eliberat pe la 11 si am plecat spre tara abia la 18... In afara de asta....totul a fost super. Cu mancarea ne-am descurcat super ieftin...

De agentie suntem multumiti....au fost super de treaba

Chiar m-a intrebat si Bianca zilele trecute de Grecia....numai ca aveam de lucru la Bac si n-am putut pove cu ea... Tre sa o sun

Va pup...shi...mai vin cand pot...

Nunta noastra
Pozici de la nunta noastra
Honeymoon

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

A inverzit Diplodocusul...

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Iar am dat o tura la Apa, e asa bine ddupa caldura si stresul de lla serviciu sa inchei ziua intins la soare sau balacindu-te in apa! super, profitam si noi cat putem!

felicitari verzisoaro!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput