Nou stil de viatza (108)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Carmen, LA MULTI ANI!!!!!!!!!! Sa fii sanatoasa si sa ti se implineasca toate dorintele,sa ai un bebe sanatos si cuminte si tot ce vrei tu!

Cum sarbatoresti ziua de azi?

Na, ca uitasem..sa-mi fie rusine, o aveam chiar si in calendar! Noroc cu Cami !

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Crystina, ce bine suna reteta ta de cartof! Pacat ca se foloseste cuptorul, pe caldurile astea....dar o s-o incerc intr-o dimineatza, pe racoare.
Ce fel de branza pui in mijloc?

Tzuni, , multumesc pentru urari!
Uite o , ca o felie de tort nu cred ca servesti.

edit: Crys, mersi! Vom iesi in oras, la o terasa cu cativa prieteni...la o pizza.

Carmen(28+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Carmen ma mir si eu ca am nimerit-o
Pentru ca prima oara a fost o urare mai timida ( asta pt. ca nu mai eram f. sigura ) inca o data , sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii alaturi de baietii tai dragi! Petrecere frumoasa!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Mephala, La multi ani !

Sa ne scrii ce fel de [beep] ai facut !

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Crystina, Cami

Cami, bronzeaza-te fain si distreaza-te bine la mare !

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Nu vroiam sa intru pe la voi caci imi este rusine - am abandonat cu totul dieta mea si imi fac de cap incontinuu, mai ales ca saptamina viitoare plec si in vacanta... Deh, nu ma mai pot aduna, dar nu disper ca sigur am sa ma apuc din nou din august!

Carmen - LA MULTI ANI! - sa fii fericita si iubita! Sarcina usoara in continuare!

Cami - drum bun, vreme frumoasa la si vacanta placuta!!

Sunt prin zona...

Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Buna fetelor, nu am mai intrat de mult, am resuist sa termin examenele chiar azi l-am dat pe ultimul. M-am cantarit de dimineata 65 kg, blugii abia m-au incaput

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

mephala, ce bei? ce mananci? ce gatesti bun de ziua ta?

CristinaT, hai nu plange, mobilizeaza-te si ia-o de la capat! O sa reusesti intr-o zi!

crystina, interesanta procedura aia cu cartofii copti si branza la mijloc. O sa vad in we: daca o sa am timp, o sa-mi prepar si eu. In seara asta o sa ma limitez - probabil la o salata de cruditati cu pate vegetal. Salata de peste despre care spuneam e gata facuta, o cumpar de la un magazin.

Merg in seara astra la film: "Poseidon" - ma innebunesc filmele cu vapoare si oceane...

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

MEPHALA !

Io mai rarut ... ca nu prea tin dieta ... ma rog, ma mentin ... dar nu am putere sa tin ceva klumea

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Leeloo, perioade de 'cadere' avem cu toate. Bafta!
Si multumesc pentru urari.

Tzuni, am facut niste saratele si un tort diplomat (noroc ca nu ma innebunesc dupa el...e bunisor, racoros, ca e cu fructe multe (zmeura, piersici si ananas)
Atat!

CristinaT, suntem alaturi de tine. Inceputul e mai greu.

Carmen(28+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput