Spalat pe cap- cat de des?
Raspunsuri - Pagina 2
crinuta spune:
Pai depinde de tipul de par. Daca e gras trebuie spalat mai des.
Eu ma spal la 2-3 zile. Daca nu ma spal maxim in a 3-a zi deja arata urat si nu suport.
Ideal ar fi sa il speli mai rar, asa am citit, dar nu se poate aplica regula asta oricui.
Crinuta si
Rayan
Field_mouse spune:
Acu' spal la 2 zile, dar cred, ca de azi incep sa-l spal in fiecare zi, cu caldura asta...
Alynutza spune:
Eu il spal de doua ori pe saptamana. Oricum din cate am observat eu, parul are tendinta sa se ingrase mai repede daca e spalat mai des (cel putin al meu).
Nunta noastra
Pregatiri
de 15 iulie
mira_m spune:
De cate ori e nevoie. Oricum nu zilnic, cam la trei zile, iar daca e cazul-mai devreme.
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by crinuta
Daca e gras trebuie spalat mai des.
Al meu NU este gras, dar...repet, ador senzatia de par curat, umed, placut parfumat...

Proaspat casatorita !
Foto
mariana tache spune:
Eu sunt de parere ca si parul trebuie spalat in fiecare zi! Si am avut o perioada cand asa procedam; acum (de cand am 2 tzanci) nu mai apuc, asa ca il spal tot a doua zi.
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
numeioana spune:
Vara si eu ma spal mai des, cand vad ca nu mai sta, ca de ingrasat se ingrasa mai greu, dar iarna o data pe saptamana. Desi nu-l am foarte lung, e ondulat si se usuca foarte greu.
Ioana
Charlie spune:
Eu ma spal pe cap odata la 4-5 zile, cateodata o mai lungesc cu pudra plus spei de ala de luat mirosuri din par si la 6 zile. Eu am parul relativ lung si foarte des, imi ia cate 2 ore sa ma randui si eu.
De unde atata vreme ? Sa va spun drept mie si la saptamana mi se pare cam des.![]()
Ca tare mi lehamite de uscat, nu de alta..
Voi va si coafati odata la 2 zile ?
------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)