Mamici de martie - aprilie 2007
Raspunsuri - Pagina 2
gabitzam spune:
Felicitari pentru un nou grup de mamici la inceput de drum
Sunt sigura ca o sa ti se alature curand si alte tovarase de odisee... Sa ai o sarcina usoara si plina de amintiri frumoase
Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni
numeioana spune:
Multa bafta si sarcina usoara le doresc viitoarelor mamici de martie-aprilie! Abia astept sa ma inscriu si eu in odisee
Ioana
Qamar spune:
quote:
Originally posted by suzy78
NoE....ma bucur pt tine......sa ai noroc la bebitz.....si numai bucuri alaturi de ea.....
mi-am dorit ff mult in bebe.....acum sper ca totul sa fie ok.....
cum au fost cele 9 luni????? cum ai nascut????
te salut,
SUZY
Suzy, in afara de primele 3 luni care au fost un chin (ceva f aproape de sarcina toxica...de vomitam si apa plata), sarcina a fost super ok, fara alte probleme; in luna a 5a, dantuiam de numa la propria nunta si in ultimul trimestru am vizitat juma' de tara cu sotu si masina...Am nascut prin cezariana la CF2 cu dr Gherasie (super doktor) si m-am refacut f bine...deja acu' la 3 luni m-am apucat de aerobic..
Puitza e o super dulce si in momentul in care o tii in brate sau iti zambeste, uiti de orice grija
Numai bine tie si o sarcina perfecta iti doresc!
Noe si Anne Bianca(14.03.2006)
Bebe Blog
Cooking for my baby
alinaalex spune:
wow, suzy, felicitari!
exact pe 27 iunie, ziua in care ai postat tu primul mesaj de mamici de martie aprilie 2007, am avut eu UM-ul!
Acum am un bebe frumos si sanatos de 3 luni, implinite pe 28 iunie!
iti doresc o sarcina usoara si o nastere asisderea!
Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
paula75 spune:
[Fetelor sunt gravidutza in 5 saptamani si 2 zilesi sunt tare fericita .....totusi doctorul meu mi-a dat tratament cu duphoston si gravibiron pentru a fi sigur ca n-am probleme.Ce puteti sa-mi spuneti despre aceste medicamente? Culmea e ca n-am nici un simptom...doar sanii ma dorDPN 2 martie 2007
Paula Brailaze=4][/size=4]
ama_kaly spune:
FELICITARI Suzy pentru minunea din burtica!! Si eu am fost la mamici de martie aprilie 2006 si am emotii cand vad ca s-a deschis odiseea mamicilor de martie aprilie 2007..
E minunat sa fii insarcinata, bucura-te de fiecare clipa, dar e si mai minunat cu un bebic mic acasa!! Sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos!!Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby
suzy78 spune:
multumesc fetelor....sunteti niste dulci......
paula, medicamentee ce ti-au fost prescrise se dau in sarcina cu risc......este pt mentinerea ei....
PA
paula75 spune:
Suzi, merci frumos pentru raspuns..intre timp m-am documentat si eu....dar din pacate sunt speriata si necajita .Sunt in saptamana 6 si am secretii galbuicare ma sperie si care apar cand merg....Sunt normale?
Paula
NADYA spune:
SUZY felicitari pentru reusita si sa ai un bebe sanatos si frumos si mancacios...am fii trebuit sa fim colege de bucurie dar azi dimineata m-am intors de la spital nu vreau sa-ti stric fericirea, departe de mine gandul asta, sa te bucuri cat mai mult de aceasta sarcina si sa fiti bucuroasi si rugati-va bunului Dumnezeu sa va aiba sub aripa sa ocrotitoare...
NUSHULICA...abia acum iti inteleg durerea si sufletul