Mamici de martie - aprilie 2007
Raspunsuri - Pagina 11
paula75 spune:
Fetelor nici eu nu prea am luat in greutate dar burta parca e pe fiecare saptamna mai mare...offf si eu eram concava la burtica..asa eram de slaba.
Suzy si mie imi e rau foarte tare ...dupa ce mananc mor de rau, aproape imi vine sa nu mai manac dar la doua ore mi se face foame.In plus ma simt foarte obosita parca sunt o gaina beata...numai sunt eu..offff sa treaca mai repede primele 4 luni.
Voi tot asa slabite va simtiti?
Suzy si Kimi sunt tare curioasa care va naste prima si ce va face fiecare..Sa dea Domnul sa avem copii sanatoti si veseli!
Numai bine!
Paula
paula75 spune:
Buna fetelor,
Vroiam sa va intreb cum stati la capitolul STARE SUFLETEASCA. Eu una ma simt tare deprimata,plus ca sunt singura toata saptamana..al meu sot e plecat in interes de serviciu..si era cam ingrijorat ca ma lasa singura acasa.In plus mi se pare ca sunt grasa si urata( se vede un pic burtica) ..am innebunit..dar asta-i starea de moment.
Eu am net acasa...nu vreti sa vorbim pe messenger?
I.D-ul meu este: pc_ghetu@yahoo.com mai schimbam impresiii
Va pupicesc pe toate viitoarele mamici
Paula
Gaby77 spune:
Buna viitoare mamici,
vreau sa ma inscriu si eu in lista voastra, DN: 05.12.1977, UM: 21.05.2006, DPN: 06.03.2007?
Desi stiu de ceva vreme si am facut ECO la 5 saptamani pe 10 iulie am asteptat o vreme ca sa prind curaj
In primul rand vreau sa va spun ca sunteti foarte de ajutor prin mesajele voastre si sfaturile si incurajarile voastre. Eu urmaresc de mult site-ul si am citit intai la aspirante, apoi la mamici de ian-feb 2007, pentru ca dupa consult sa aflu ca trebuie sa ma incadrez la subiectul urmator
E mare lucru sa ai cu cine sa impartasesti trairile in perioada asta si cine stie cate alte viitoare mamici va citesc asa cum am facut si eu, dar nu au curajul sa se inscrie.
Ajunge, ca de obieci nu sunt o sentimentala
Va pup si va urez doar sarcina usoara tuturor!
Gaby
Oana Stefana spune:
Monica felicitari si eu ma gandeam ca as putea avea gemeni, in familia sotului exista un precedent, dar la ecograf n-am vazut decat un bebe.
Eu greturi n-am, si maine fac 8 saptamani ...starea de somnolenta s-a mai atenuat, dar obosesc foarte usor.
Paula, eu cu moralul stau bine, sotul cred ca e mai afectat pt. ca se pare ca imi sare tandara muuult mai repede decat de obicei, poate de vina e si caldura sufocanta de zilele astea.
In rest sunt linistita, m-am potolit si cu acidul folic, pentru ca si medicul de familie a zis ca n-are rost sa iau inainte de a face analizele, si la analize merg maine, abia abia am prins o programare.
Ecografia mea a fost acum 10 zile, de abia astept sa vad bebele iar, n-am vazut inimioara batand, de fapt n-am vazut mare lucru de emotie.
Suzy poate ne adugi si pe noi pe lista cand ai timp.
Oana 7+
elyanne spune:
Sunt si eu o viitoare mamica de martie 2007 (sau poate aprilie... cum o vrea bb)
Deci... UM 20.06.2006 / DPN 27.03.2006
Si data mea de nastere: 16.03.1980
Mai am una bucata cupil atomic... adica Elena, care are un an si 9 luni... Sper sa ma descurc cu doi pitici.
N-am greturi... un usor gust ciudat... Sanii ma dor un pic. N-am avut nici un semn de sarcina si am facut testu de sarcina intr-o doara, pt. ca imi intarziase menstruatia vreo 3-4 zile... si am zis sa vad daca asta ar fi motivul... Am vazut cele doua linute... chiori de somn, si eu, si tac'su, si ne uitam ca prostii unul la celalat si nu ne venea sa credem...
Urmeaza sa ma duc la dr. joi sau vineri. Voi merge in continuare la doctorul care mi-a supraveghiar prima sarcina cu... care am nascut.
Cam asta ar fii.
Edit: mi-am bagat nasul putin la listuta... o pun imediat... Am pus mamicile in ordinea UM, ca sa stim cam in ce ordine ar trebui sa apara bebeii pe lume... bine, ca nu vor tine ei cont exact de asta... dar ca idee... Si datele mamicilor separat, ca sa fie in ordinea lunilor... sa stim cand ne uram alea-alea. Astept pareri.
Suzy78 daca vrei sa modifici listuza din prima pagina poti sa editezi acel mesaj, ca sa apara lista actualizata prima. Ai un buton, langa cele cu PM etc., o foaie cu un creion rosu (editeaza raspuns)... si poti modifica in acel mesaj.
S-a mai nascut o stea
valide spune:
valide
Buna viitoarelor mamici
Dupa ce timp de cativa ani am fost o aspiranta, in sfarsit s-a intamplat minunea: sunt insarcinta. Am aflat acest lucru saptamana trecuta cand am avut un test cu doua liniute pentru prima data, iar azi in mod oficial de la medic: avem 5 mm
Ma simt foarte bine, nu am nici greturi, nici sani tensionati sau altceva.
UM 19.06.2006, DPN: 25.03.2007, DN:29.12.1976
mari-lu spune:
Oana Stefana nu te lua dupa ce a zis medicul de familie.In primele 3 luni e f important acidul folic!!!E necesar pt dezvoltarea sistemului nervos al !Ia Acifol 1/zi,e ieftin se da fara reteta si iti garantez cu diploma mea de doctor ca nu iti va modifica nici o analiza.Doar cand si daca vei lua alte vitamine pt gravide nu mai e nevoie sa iei ca se va gasi in componenta lor.
suzy78 spune:
salutare si bun venit noilor mamici.....
mari-lu ...ma bucur ca avem un medic printre noi........
luati fetelor cu increderre acid folic....eu folosesc din ianuarie.....mie mi s-a spus ca e foarte important ca masmica sa ia acid folic....atat inainte de conceptie cu 3 luni cat si in primele 3 luni de sarcina.....
mie doctora mi-a sat sa iau si inainte de sarcina calciu si multivitamine.....
fetelor ma scuzati daca v-am uitat pe careva si va rog daca nu va gasiti in lista sa ma trageti de maneca......
elyanne te rog sa-mi scui cum gasesc culorile.......nu pot sa scriu intr-o culoare anume sau cvu anumite fcaractere.....chiar daca am selectat din bara de meniu.....
mersic si sa aveti o seara placuta,
suzy
elyanne spune:
Suzy78 daca vrei sa copiezi si cu... culorile etc. din lista care am facut-o, ii poti da mesajului meu (cel cu lista) "Reply with quote" si sa copiezi ce-ti apare in fereastra aceia de raspuns, doar sa stergi stergi de la inceputul mesajului "[ quote ]Originally posted by elyanne" si de la sfarsit [ /quote ] si apoi tot ce ai copiat sa editez si sa dai paste in mesajul tau din prima pagina. Sper ca ai priceput ceva, ca nu prea stiu sa explic.
Oana si eu sunt de aceiasi parere cu mari-lu... acidul folic este f. important pt. bb in primele 3 luni... Iar medicii de familie, de multe ori nu stiu ce vorbesc... fiecare cu specializarea lui... mai bine consulta medicul ginecolog. Cred ca n-am auzit medic sa nu recomande acidul folic.
Valide bine ai venit
Sarcina usoara la toate mamicile
S-a mai nascut o stea
elyanne spune:
quote:Ti-am scris in mesajul de mai sus cum sa faci ca sa copiezi mesajul meu cu tot cu fonturi colorate, bolduite etc. Ca sa nu te mai mucesti inca o data.
Originally posted by suzy78
elyanne te rog sa-mi scui cum gasesc culorile.......nu pot sa scriu intr-o culoare anume sau cvu anumite fcaractere.....chiar daca am selectat din bara de meniu.....
suzy
Acum... ca sa aranjezi textul cum vrei tu... in general...
Trebuie selectat textul care vrei sa-l faci culoarea respectiva si apoi sa alegi culoara din bara, felul (bold, italic etc.) Daca nu reusesti mai exista varianta sa scrii tu ca sa-ti apara.
De ex. daca vrei sa scrii cu rosu cuvantul MARTIE, sa zicem, pui in fata cuvantului / paragrafului [ red ] si la final [ /red ].
Ar trebui sa arate asa: [ red ]MARTIE[ / red ] (fara spatii, eu am pus asa ca sa apara si sa vezi tu, ca altfel imi inrosea ce scriam).
La fel si pentru bold: in fata [ b ] si la fina [ /b ].
In josul ferestrei de raspuns ai si un link: "Forum Code"
Da click pe el si o sa gasesti acolo toate exemplele.
S-a mai nascut o stea