Mi-am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative. Am sunat azi sa ma programez insa doctorita mea e in concediu si ma poate primi abia...joia viitoare...norocul meu...
Am devenit foarte confuza. Testele sunt negative insa toate semnele duc tot la sarcina. In mod normal as fi incredibil de fericita, insa acum mi-e foarte frica. Nu stiu ce se intampla cu mine si nu stiu daca ar trebui sa ma bucur sau nu in cazul unei posibile sarcini...
Simptomele pe care le ai se pot datora si sindromului prementrual, asa patesc si eu. Sunt totusi putine sanse sa fii gravida, cred ca vei avea menstruatie in curand.
Mult succes
Parerea mea este sa nu stai pana joi si sa te duci la spital la urgente. Poti sa incerci la Polizu sau la orice spital care are si sectie de ginecologie.
Ei bine... m-am dus pana la urma la policlinica si dupa multe asteptari am reusit sa ma bag si eu acolo fara programare, la o doctorita tare draguta...
Spre (aproape) surprinderea mea, sunt insarcinata in 4 saptamani iar momentan sarcina evolueaza fara probleme! Acum sunt fericita!
Doctorita m-a chemat din nou la control peste 2 saptamani si mi-a dat un regim special de urmat acasa si mi-a spus ca daca am mare grija pot duce sarcina la sfarsit fara probleme...
Felicitari!!!! Sa fie intr-un ceas bun, sa ai o sarcina fara probleme si un bebe minunat. 

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze