quote:Care e legatura respectivei cu ortodoxia?profesoara ...pretindea ca este membra a unei organizatii religioase mondiale-citat din articol.Respectiva tocmai se pregatea sa dea foc icoanelor si cartilor de rugaciune,dupa ce-si agresase mama.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
Originally posted by xenocid
Dar cum probabil mult-prea-cuvioasele mele colege de forum nutresc pentru inaltii ierarhi ortodoxi aceleasi sentimente ca pentru angajatii de la Disneyland, urmatoarea relatare vine din viata unui simple credincioase - o onorabila domnisoara profesoara de limba si literatura romana care din prea multa dragoste pentru mama sa pe care o credea posedata de diavol - a mancat'o. La propriu. Ei bine nu a apucat totusi sa o termine razgandindu'se pe parcurs si incercand sa'i scoata demonii prin vagin.
http://gindul.info/2006-07-14/eveniment/o_profesoaraO saptamana minunata va doresc
AlinOrgel's second rule: "Evolution is cleverer than you are."
Irino, si tu...
pai n-ai vazut ca si wc tudor e ortodox, mai nou?
mie de-asta imi place de Alin, ca toate iritarile sale se leaga cumva-cumva de ortodoxie
xeno, apreciez ca nu mi-ai pretins drepturi de autor, de fapt am incercat sa te plagiez nitel in mesajul anterior