40 cu + sau - (cap.12)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Lu, cum e vremea la voi? Care e procentul de umiditate?

Mergi la inceput

si cu tzintzarii cum stati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

kim, n-ai vrea tu sa-ti scrii semnatura oleaca mai mica? Sau sa-i pui o liniuta, sau sa-i faci ceva, ca o citesc mereu incontinuarea mesajului si m-apuca damblaua, ca io as dormi mai mult, da' n-apuc.. :) Si daca s-ar putea sa dorm fara vise deloc-deloc ar fi si mai bine. Probabil ca semnatura ta altceva vrea sa spuna, dar io asa o interpretez mereu... (da' numa daca nu te-apuca boceala, OK?) :)

Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Iuliana, azi vremea la noi e dupa cum urmeaza :

http://www.meteoconsult.fr/ter/france/prevision/detail.php?langue=fr&echeance=0&num_ville=3733

Cu alte cuvinte, in general : 20-22 dis de dimineata, 28-30 in timpul zilei, 25-26 noaptea. Deci cald.
Nu cred sa mai ploua pana in octombrie, desi din cand in cand mai apar nori prevestitori de furtuna, care nu stiu unde dispar.

Umiditatea este in acest moment de 60-65 %, ceea ce inseamna ca temperatura de 30° este resimtita ca una de 35-36° in aer uscat (la Bucuresti, de exemplu).

Tantari noi nu avem, doar cate unul mic si neexperimentat. Noi tinem geamul larg deschis tot timpul si ne-au atacat niciodata. In alte parti, insa, sunt mai multi. Daca ai posibilitatea, ia-ti o cutie cu "pastile" + aparatul de bagat in priza.

O zi buna la toata lumea!

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

N-a facut nimeni cafea, e prea cald, ia poftiti la apa rece :)
Intrebare intrebatoare: cate ore va vedeti zilnic cu copiii vostri? Ma refer la cele cu copii mari. Eu mi-i vad pe ai mei mai putin ca-n timpul scolii, ma bucuram ca e vacanta si avem timp de table, de canasta, aiurea, la 10 seara vin negri din parc, isi fac dus si se baga la ei in camera de unde se aude muzica. Si eu taca-taca la masina de cusut, ca o baba, ce urmeaza? Nu, nu sunt in depresie, sunt chiar vesela

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Felix si Otilia Paul si Virginia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Salutare, lume-lume !

La mine a fost grindina. Masina are caroseria botita putin, nu stiu daca o duc la reparat sau o las asa.
Gabi, curaj ! noi suntem aici si poti conta pe noi.

Nematics, cit timp stai in Fr ?

Adrienne si aici s-au anuntat inundatii din pensylvania. Tu est bine ?

Va pup si ma pun pe corectat examene la copchii.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Buna ziua,
Craciunita, aici apari ca ai fi ultima care a scris ceva, dar inca nu-ti putem vedea mesajul... A trecut aproape o ora de atunci si vad ca nici un moderator nu s-a hotarat sa-ti dea unda verde. Sa te tot iei cu mainile de cap.

Dragii de noi
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Mik - o saptamina

Lu - multumesc de info - eu am nimerit la Nisa umiditate de 85% cu doar 27-28 grade si am crezut ca mor, nu aveam aer; m-au mincat si tintarii, de aceea am intrebat! Am atitea de facut zilele astea ca mi-e teama sa nu uit sa plec!!!

si-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Mik, in mod normal daca masina ta a fost botita de grindina ar trebui sa plateasca asigurarea reparatia. Si aici au fost inundatii dar din fericire casa mea e pe deal nu am cum sa ma inund nici daca vin uragane, ca se scurge tot in strada ļ. Si eu ca si Iuliana mai am 2 zile pina plec (lucratoare ma refer) caci weekendul nu se pune si am si eu atitea de facut de nu stiu de ce sa ma apuc mai intii. Luni dimineata insa am plecat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Dragelor,mor de cald!Si pe deasupra m-a luat si-o sfinta durere de spate,intre omoplati, sora cu greata. Am io acolo o vertebra care, daca o masez, ma doare.Asa-mi trebuie daca sustin ca am coloana.
Na,ma vopsii. Culoarea frumoasa caramel a iesit ciocolata.
Zici c-am picat in malaxor la Poiana.E f. frumoasa,dar ma face mai palida decit sint de obicei si-mi face trasaturile fetei mai dure.
Al meu zice ca-i bine si-i place.Ce stie el?

Am uitat sa va povestesv ce-a mintuit berbantul din dotare simbata.
Deci,apar pe la ora 13 de la munca si-l gasesc in usa povestimd cu un vecin.Injura de zor Ghiompalau' care ii mieuna languros.Cind ma uit la el era zgiriat pe piept si pe brate.Na,shit! gindesc eu,oare cine s-o luat de el sau cine l-a-nsemnat asa fain.Poate ca am venit prea repede acasa.
Povestea: zbiera mitzul in casa scarii si-a iesit sa-l aduca in casa.Toate geamurile erau deschise in the house,drept pt care s-a trintit usa de la intrare si el a ramas afara in pantaloni (noroc ca-i luase pe el,de obicei sta in boxeri) fara chei,telefon,descult.Dupa ce-a compilat vreo juma' ora ce si cum,etajul 1,cum sa intre, ce sa faca, s-a hotarit s-o ia pe scara mitzului:liliacul din fata balconului.
Cred ca va dati seama ce-aude el de-atunci!

Va ,ma'c sa beau o cafea.Cine mai vrea? Aci las ibricul.Nomi

Mergi la inceput