Suceava- sezonul 11

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

quote:
Originally posted by carmen

O chestie sa va intreb: voi dati copii cu crema de protectie? Fetele mele au stat mai mult prin curte dezbracate si vad ca Anei i-a aparut o alunita deja.

O zi frumoasa.

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Carmen iubita, eu nu ma prea pricep la creme, dar e clar ca trebuie sa ne protejam si noi si (mai ales) puiutii nostri... eu am gasit cel mai bun mijloc de protectie : UMBRA ! imi place grozav cind e soare cu conditia ca eu sa fiu la umbra !!! iar pe zamfiruca, fiind mititica, cu atit mai mult vreau sa o protejez ! am comandat la Oriflame o crema cu factor ridicat de protectie solara (cred ca 40), special facuta pentru kids, dupa ce o testam vom raporta impresii ! dar pina atunci, crema Nivea, crema cu extract de galbenele, si negresit multa multa atentie sa nu zaca in soare... oricum nu o scot in drum intre 10 si 15 pe vreme canicula, decit in caz de absoluta urgenta (de exemplu pe noi ne-a chemai la vaccin marti la ora 11, am crezut ca ma lichefiez pina am ajuns din Obcini la Curcubeul, in vreme ce zamfirucul n-avea nici o treaba, o durea la basca, a dormit tot drumul si la dus si la intors, si-i luceau genunchii in soare ca o cremuisem bine !) zilele trecute ieseam dimineata pe racoare si seara dupa ora sase, ba ni s-a intimplat sa iesim si dupa sapte... din punctul meu de vedere e o crima sa scoti pui mic la ora prinzului.
Si eu ma tem tare de alunite (tati ride de mine, dar asta e) si in plus urla mass-media in fiecare vara sa ne protejam, sa nu umblam despuiati si cu capatina descoperita, etc etc
Oricum, mindrutele tale sint mai marisoare, dar un zamfiruc de nici cinci luni are epiderma foarte sensibila, presupun

in alta ordine de idei, saru'mina pe obraz pentru sfatul cu apa plata, eu de mult vroiam sa fac trecerea de la apa fiarta si racita (si ne-racita suficient in majoritatea cazurilor, si stai mami si sufla in ea in timp ce zamfirucul behaie de foame !)la apa plata... si cita vreme are gusr de laptic bun, miam-miam, cred ca copchila nici nu si-a dat seama de schimbare !

Fetele cochetele, ce ma bucur ca s-a mai racorit desi nici prea multa apa nu e buna... la Sucevita e dezastru si ma gindesc ca daca intirziam o saptamina si mergeam week-endul asta, acuma stateam in cizme de cauciuc cu apa pina la genunchi in casa !!!!
da'macar am facut o multime de treaba azi, si mincare (da'nu va zic ce,ca sa nu salivati de la descrierile mele, hehee),si curat, acu'fac o pauza mica-mititica si apoi ma dau la calcat rufe. Ador sa calc rufe !!!! Mai bine puneti-ma la facut sarmale !!!!!!!!!!!!!! Si totusi nu, mai bine calc...

Pupacim toate fetele cochetele si ne intoarcem la treburile noastre foarte foarte importante : cu camasile n-am nimic, dar pantalonii lui tati ma duc la disperare... nu se ofera vreun voluntar sau imi revine tot mie supliciul asta !

xe face zamfirucul ? dooooaaarrrmmmeeeeeeeeeee ! si doarme asa de frumos ca imi vine sa ii urmez exemplul !

v-am pupat

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei
http://photos.yahoo.com/irina_inm
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

si eu am urmat azi toata ziua exemplul zamfirucului..si am sa-l mai urmez, ca sunt obosita -moarta..am facut curat in balcon! nu am facut efort mare, sotul a facut tot ce era mai greu (ridicat, aspirat..dar se pare ca obosesc mai repede ca de obicei

ieri le-am spus parintilor sotului ca o sa fie bunici..au reactionat bine,..cica se asteptau si erau mirati de ce nu am ramas mai devreme

Mergi la inceput

deci azi sunt singurica... dar duminica viitoare pe vremea asta o sa fim impreuna, nu?

eu as propune sa ne vedem intr-un parc, daca nu ploua..dar astept si alte sugestii

vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna dimineata fetelor! Ce mai faceti?
Noi am avut un we placut, am fost la tara cu cea mica si din toate orataniile posibile existente pe langa o gospodarie se pare ca tot catelul (cel mai mare) a fost atractia principala...in rest nu a fost impresionata de nimic....
Bine ca n-a plouat duminica...
In rest toate bune si frumoase.

Meg sunt de acord cu parcul....pe la 18.30-19 daca se poate....si propun Trei Barbosi....astept si eu alte sugestii sau confirmari la varianta asta.

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

3 barbosi 18.30 as vota eu (sper sa fie finala campionatului mondial de fotbal la 22, ca as vrea sa vad si meciul )...cum ne recunoastem? stabilim un reper mai precis?
sper sa fiu in forma, sa nu vin si cu ligheanul de dupa mine

vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Buna seara!
Meg, finala este la ora 21. Nu am inteles, pana la urma veniti cu soti sau fara? si chiar ca trebuie sa avem un semn de recunoastere.
In rest, ce mai faceti? Vad ca toata lumea se inghesuie la scris.
ilincalif, si eu i-am dat apa plata la maimutzoi inca din primele zile, asa nefiarta, la temperatura camerei.
ceva noutati?
Iliuta, sper ca esti bine, am vazut la stiri cu metroul din Valencia. Da si tu un semn ceva mamica!
va pup pe toate si astept noutati.

Crengu, mami lui Cristian

Mergi la inceput

da, crengu..ca bine zici..maaare inghesuiala pe aici, abia mai prindem rand la scris!!!

daca e la 21 finala e ok..eu vin afra partener, mai mult ca sigur, ca e mai sociofob, asa..si usor timid

sa zicem..sa avem fiecare o floricica in mana?

vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

Fetele cochetele, 18,30 - 19 la "3 barbosi" ne convine si noua... eu vin fara sot, ca unde-s mai mult de 3 femei laolalta lui i se pare ca e matriarhat !!!!! eu n-am nevoie de semn de recunoastere, ca vin cu zamfirucul, care vine cu domnu'Iepuru... si-apoi noi sintem deja prietene bune cu bianca iubita, ghemotoaca evelinei, asa ca m-oi uita dupa ele ! si intre timp o sa zimbesc tuturor mamicilor/burticilor/ si piticilor, de iar o sa creada unele mame mai morocanoase din fire ca vreau ceva de la ele de le zimbesc asa gales, probabil sa le rapesc copilul ! nu rideti, unele se uite de parca chiar as avea intentii criminale... e o crima sa zimbesti celor care trec pe linga tine ??????

in alta ordine de idei, noi ne plimbam la greu, in fiecare zi, chiar de doua ori pe zi... ieri a fost cam racoare, iar domnisoara zamfiruca nu a gasit altceva mai bun de facut decit sa isi arunce ciorapeii cit colo (ca pantofiorii n-au rezistat decit vreo 25 de metri de la iesirea din bloc) si asta s-a intimplat de vreo 30 de ori intre Obcini si centru. Azi m-am invatat minte si i-am dat ciorapi panntalon - fetelor cochetelor nici n-aveti idee cit de suparata si de revoltata a fost (asta pina a adormit) si cum isi freca draga de ea piciorusele / calciile si numai nu pricepea puiul mamii de ce nu poate sa isi scoata sosetele.. heheee, am lucrat-o frumos de data asta

pupacim pe toara lumea si tragem nadejde sa fie frumos duminica, si nici sa nu ploua nici vintul sa nu bata !

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei
http://photos.yahoo.com/irina_inm
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

'neata!
Ce dimineata superba!
Bine, deci la 18-18.30, fara soti si cu o .
Abia astept!Pupici!

Crengu, mami lui Cristian

Mergi la inceput

daca ilinca zice 18.30-19 si crengu 18-18.30...eu propun 18.30..parca 30 de minute e un interval cam mare sa ne adunam, nu?

asadar, DUMINICA, 9 IULIE, ORA 18.30, PARCUL 3 BARBOSI, CU O IN MANA, RESPECTIV UN ZAMFIRUC CU DL. IEPURU E MAREA INTALNIRE A SUCEVENCELOR VESELE.

toata lumea de acord?

poate nu ar strica o listuta, sa stim pe cine asteptam?
avem pana acum asa:
1. ilincalif+zamfiruc
2.crengu+ cristian
3.eveline+bianca
4.megbeng

..in rest scuze, dar nu am retinut,carmen, dana, simina, turtita, puteti veni?

vine bebe!

Mergi la inceput