Suceava- sezonul 11
Raspunsuri - Pagina 16
ilincalif spune:
Fetele cochetele, vr mai faceti voi ?
Noi sintem bine, bintuim ca de obicei, in fiecare zi, din fundul fundului Obcinilor pina la Casa de Cultura si inapoi, Zamfirucul e incintata iar pe mine ma dor talpile, dar nu ne lasam !
De citeva zile m-am bagat in priza, am varuit un pic, am mai vopsit pe ici-pe colom azi am facut prajiturele iar miine fac "mincare serioasa" (azi tati m-a intrebat, vazindu-ma inghesuita intre esente de rom si bicarbonate, "Da'mincare serioasa nu faci ?????"), deh, ce sa fac, vineri dupa-amiaza imi sosesc prieteni din Franta, cam pentru o saptamina, uite asa o sa aiba ocazia Zamfiruc sa viziteze manastiri si sa vada judetul !!!!
Eu tocmai jubilam ieri ca am reusit sa intru in jeansii de aprilie 2005m da'intrat serios, adica incheiata la toti nasturii si cu zece genuflexiuni executate usor ! YES! Sint o fericita ! Mai discutam insa si saptamina viitoare, cind precis o sa mi se para ca a luat-o razna cintarul lui tati ! Ca doar n'o sa-mi las musafirii flaminzi, nu-i asa ?
Pupici tuturor, si pe cit mai curind !
Ioana si Zamfiruca, minunata mamei (7 02 2006)
http://photos.yahoo.com/irina_inm
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."
cattalina spune:
aproape toata lumea ii plecata in concediu si se cunoaste....nu prea sta suceava pe prima pagina....dar se poate remedia usor.
noi am terminat gradinita si ne cam plictisim acasa si o sa mergem la bunici saptamana viitoare...sa stam pe "ahala"( asa zice dragos:)) sa vedem animale...si sa ne jucam...ca prinde bine o schimbare de peisaj
concediu placut la toata lumea si sa aveti vreme buna
cattalina&costty(22.09.2002) Dragos (23.07.2004)
simina2005 spune:
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."
Buna fetelor!
Chiar daca suntem in plina vacanta si mereu ocupate e bine ca mai reusim sa mai ajungem si la calculator
Noi suntem bine si crestem pe zi ce trece
Botezul si petrecerea au fost superbe...avem poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/siminastefana/my_photos
Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...
Simina cu Teo ,Diana si Andrei
eveline spune:
Simina ai niste copii ca niste flori....sa-ti traiasca!
Cu ocazia asta mi-am reamintit ca pe Bia mea tot parintele Mititelu a botezat-o....si tot el ne-a si cununat...
Ana si Bianca-iubita
eveline spune:
Buna si pe ziua de azi....poftiti la cafeluta de ...pranz....si ia spuneti voi: ce mai faceti?
Ana si Bianca-iubita
carmen spune:
Simina, ai niste copii foarte frumosi. Uite cum trecut timpul si Teo are aproape 2 luni. Va dorim multa multa sanatate.
Simona, . Abia astept sa mananc toate bunataturile pe care le-ai pregatit.
Megbeng asteptam vesti de la tine. Sper ca ai avut randament la invatat si te-au mai lasat starile de greata.
Salutari la toata lumea. Ne-am intors din concediu obositi rau de tot. Cu doua fete care nu stau 2 secunde in loc pentru noi a fost destul de greu dar important e ca s-au simtit ele bine.
Va pupam.
Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
simina2005 spune:
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."
Buna fetelor!
Multumesc mult pentru raspunsuri si pentru gandurile voastre frumoase...
Si voi aratati f bine iar copilasii vostri sunt tare dragalasi ...iar din povestirile voastre se vede ca ii iubiti f mult si le asigurati cele mai bune conditii de viata...tot sa ai asa parinti...
Si eu sper sa ajung pe la sfarsitul lunii la mare...dar sa vedem ce zice medicul lui Teo ...este cam micut ...si caldurile sunt cam mari...
Ma bucur pt voi ca reusiti sa spargeti monotonia si sa plecati in locuri noi unde sa va relaxati...
carmen spune:
Buna fetelor,
Gata de astazi la treaba. Daria s-a obisnuit cu noi si mi-a spus mama ca mai suspina dupa noi. Mi-ar place sa pot sta mai mult cu ea dar .. deocamdata nu avem ce face, trebuie sa si muncim. Macar ma straduiesc ca atata cat stam cu ele sa ne simtim bine. Chiar ma gandeam la un mom dat sa caut pe cineva care sa vin cam la 2 sapt sau chiar sapt (in functie de bani) sa imi faca curatenie mai sanatoasa si sa calce ca noi sa putem sta cu ele cat mai mult. Practic stam cu ele doar 3 ore pe seara si as vrea in we sa fiu 100% pentru ele, fara aspirator etc. Deocamdata mi-ar place sa fac asa daca voi si putea sa platesc pe cineva mai vedem.
Incerc sa incarc niste poze din concediu.
Eveline v-am vazut aseara la proprietate. V-ati facut gard. Eheee succes mai departe.
Meg pe unde mai esti?
Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
simina2005 spune:
Buna fetelor!
Uite ceva special...sper sa va descreteasca fruntile...
http://www.woow.ro/prezentare/Ceva_special.html
megbeng spune:
i'm back!!!!
azi am ajuns in bucuresti, am plecat la 4 din suceava si dupa ce am despachetat o parte din bagaj am zis sa intru sa salut grupurile mele de suflet:sucevencele si mamicile de ian-feb2007!
nu am apucat sa citesc din urma inca nimic, dar vad ca nu o sa fie prea multa treaba..eram curioasa cate capitole noi ati deschis in absenta mea
noi suntem bine, am intrat in a 13a saptamana..sambata merg al eco..greturile s-au rarit bine de tot si au scazut in intensitate (adica nu fiecare "repriza" de greturi e cu ..cu invatatul a mers excelent, mult mai bine decat ma asteptam (stiam de la alte fete ca in primul trimestru de sarcina te concentrezi mai greu, nu retii la fel de bine..pesemen ca am fost suficient de motivata)...inca mai sper intr-o minune, sa se dea rezidentiatul de anul asta pentru disciplinele medicale in bucuresti, sa nu am de mers la cluj in plina iarna..
cam atat deocamdata..o sa pun si pozele cat de curand..a mai pus cineva poze de la intalnire?
vine bebe!