Iasule, mandra cetate (36)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Aime..cat platim curentul?Pai pana acum a fost 1 milion si ceva pe luna..sa vedem de acum..

Miha,mersic.Sa vad daca apuc sa ajung pe acolo maine.Cu caldurile astea nu-mi mai vine sa ies din casa.

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belnicol spune:

quote:
Originally posted by herra
mie efectiv imi vine sa plang cand ma gandesc la cele 27 de grade de la mine din casa; la Vlad care este la a doua perioada de "copil albastru" (a doua serie de bubite de caldura date cu albastru de metil); si caruia abia ma indur sa-i fac un ceai si sa-i fierb un ou - ca am bucatarie deschisa.

Cristina, stai bine la alea 27 ale tale. Noi azi ne-am luptat cu 31, ca am avut vreo ora treaba la aragaz. Avem o singura camera iar cu bucataria nu avem perete, asa ca singurul loc mai acceptabil este baia. Cred ca ma mut acolo si iau si DC-ul cu mine .
Am zis "Gata!". Nu mai gatesc in conditiile astea. Nu am ce face cu Matei (bubos si el!) ca lui tre sa-i pregatesc ceva dar pentru noi telemeau cu rosii va fi perfecta, si mai dau si eu ceva kg jos cu ocazia asta.

aime, daca afli mai multe detalii (locuri,preturi, conditii, program etc.) despre balaceala copiilor poate spui si aici cite ceva ca si mie mi-ar placea sa-l duc pe Matei la o apa undeva (ca tot il visez eu campion olimpic la natatie, nu stiu de ce dar cred eu ca are stofa )

V-am pupat. Somnic dulce.

Nicoleta si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Maria Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by adi69

Miha,mersic.Sa vad daca apuc sa ajung pe acolo maine.Cu caldurile astea nu-mi mai vine sa ies din casa.

Adriana,mai este un magazin Diverta pe 7 Noiembrie si unul la Moldova Mall.Nu stiu unde stai dar poate ca vreunul din astea iti este mai aproape.

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Neatza fetele!

Murim de cald si nu mai gatesc nik...mancam minuturi,deocamdata.Am facut mancare pt Rares si curatenie,ieri,si am slabit 1 kg de pe o zi pe alta.

Danna...LA MULTI ANI! pt Ruxi...sa fie sanatoasa si norocoasa si voi pe langa ea.
Vezi ca ai mai multe mailuri cu programul cerut de Florin.Sunt facute arhive.

Curatenia merge...acum ma ocup de vanzarea apartamentului.Sper ca cel mai tarziu la sfarsitul lui iulie sa ma mut.

Va tzuc si sa aveti o noapte faina!

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Hai sa va fac pofta...am facut briose in seara asta, desi am facut o caldura infernala in casa. Dar s-au terminat as ade repede..am pus eva capsunele in ele...super, oricum in 10 min le-am dat gata toti. Mancare...mai rar, laptic, carnita , cate un sandvich si multe rosii si castraveti.
Se pare ca a castigat Franta meciul...
Pupici si maine o zi racoroasa,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Buna dimineata!!!
O cafea calduta pentru cineva?
Matei s-a umplut pana la jumatatea corpului de bubulite mici si nu-mi dau seama daca e de la caldura sau altceva...trebuie musai sa ajung la doctor.Azi cred ca mai fac o portie doua de briose...ca au fost super.
Pupici si o zi racoroasa.
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Adi , m-am linistit..nu-s singura care dau meleonul la lumina!

Si la mine in sufragerie sint 29 grade ,iar in camera mica sigur is peste 30!caldura mare...
Adio cuptor pina la toamna sau pina se mai racoreste afara.Azi am sa prestez o salata de fructe in loc de mincare

Si Rares e plin de bube de caldura pe burta,spate si minutze.L-am dat cu pasta de apa.Voi ce mai folositi?

Pupici si zile racoroase!

Cristina,Rares nazadravan de 1 an si Mihnea sugubatz fara pereche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cristina,noi folosim apa bicarbonatata.Intr-un pahar cu apa dizolvi 2 linguri de bicarbonat si tamponezi zonele afectate.La noi are efect imediat.

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Si lui Iustin i-au aparut bubite de la caldura. La 29 de grade in casa nici nu-i de mirare. Inca nu-l dau cu nimic, ii fac 2-3 dusuri caldutze pe zi.

Herra, te-ai hotarat asupra unui aparat de AC?
Si noi ne hotaram zilele astea...sper in week. sa-l cumparam.

Carmen(27+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput