Paciente optimiste si gravidute ale dr. Tutunaru-9

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna gagici

vai ce dor imi era de voi, dar in camera unde am calculatorul este ff cald si intru cu greu aici.

va multumesc pt gandurile frumoase, si eu vreau sa-mi schimb semnatura dar nu prea stiu cum, ad nu stiu de unde sa iau gravidutza. trebuie sa mai cercetez.

Ioana, pup fata cu catel cu tot.

Clau sunt alaturi de tine si sper din suflet sa-ti schimbi si tu semnatura cat de curand. de fapt asta va doresc tuturor.

mamidevladut, supr rezultatul spermogramei. acum spor la treaba!

kitti sa-ti traiasca nepotzica. poate se ia si va intoarceti de la mare mai multi.

de mine ce sa va spus, suport cam greu caldura, sunt cam ametina. in rest nu ma pot plange, suntem bine.

va pup pe toate si astept vesti bune.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna dimineata fetelor,

La ce vreme uratica e afara, nici nu stiu cum sa mai scriu, vesel, optimist sau sa ma culc . Eu am facut aseara un test ca sa vad si eu cum arata unul pozitiv, pt ca au trecut doar 5-6 zile de la DPO si ce-mi vad ochii? Negativ. Nici macar Pregnylul nu l-a facut sa fie si el macar un pic pozitiv?
Ce sa mai zic, poate deja s-a metabolizat Pregnylul dar m-a cam intristat. Si luna asta cu monitorizarile nu stiu cum o sa stau ca plec in vacanta exact in perioada cand ar trebui sa merg la monitorizare. Adica 17-24.

Asa ca poate nici stimulare luna asta. Of, daca nu, urmatoarea. Macar sunt bucuroasa ca am avut ovulatie atat de usor. Ah, am mai slabit un kg. Cu toate: 6 si jumatate.

Vad eu in functie de cum vine CM cand pica exact zilele 13-14 si poate il rog pe T sa vin direct in ziua 13, nu mai devreme (pt monitorizare) ca sunt in vacanta afara din tara (ca altfel veneam intins) si in zilele de dupa sa vada daca s-a spart sau nu.

Va pup mult mult de tot pe toate fetele mele scumpe si fac galerie in continuare!
Clau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Sabineta, bine ai venit!
Claucia, eu zic ca, daca pleci in vacanta, sa nu te mai gandesti la monitorizari,etc... vacanta si relaxarea sunt cel mai bun tratament!
Si vei fi exact in perioada fertila, deci cum e mai bine! Daca nu se intampla, reiei monitorizarile de luna viitoare!
Haideti sa va dau raportul, tocmai m-am intors de la IDS. Rezultatul e bunicel, in sensul ca , desi diagnosticul e astenoteratozoospermie moderata, volumul si concentratia sunt f bune, asa ca sunt suficienti "gigei" viabili... Concluzia dr, care parea destul de optimista, a fost : " poti face copii"
Sa va scriu si valorile:
- volum: 4,2 ml
-concentratie: 92 mil/ml
mobilitate :65%
Mai sunt si alte valori. dar nu vreau sa va plictisesc...
Merg maine la dr T si va spun apoi parerea lui.
Laura69silk, daca mai ai intrebari si te pot ajuta, scrie-mi pe PM si iti raspund cu placere!
Va urez tuturor we placult!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna fetele,
Clau, vin la tine si-ti dau bataita. Pai nu ai zis ca ne luam de manuta si nu facem teste pana in ziua 14? Uite mie mi-a zis T ca sa fac test dupa 12 zile..asa ca nu mai fi suparici.

Feliciate referi la mobilitatea totala 65%? dar cat aveti pe grupe...a-f rapizi, b-rapizi, c-lenti? Ca numar este foarte bun dar probabil ca diagnosticul de asteno ti l-a dat ca nu sunt foarte mobili, iar terato mi se pare ca inseamna o infectie...cit au iesit leucocitele? Zooinseamna ca sunt multe forme atipice. Rog fetele sa ma corecteze daca am gresit. Noi avem astenospermie usoara cu mobilitate totala 75% dar din pacate cei foarte mobili(a) sunt 0 iar cei rapizi (b) 40% iar cei lenti 35%. Pt imbunatatirea mobilitatii eu ii dau sotului meu tincura de branca ursului, apilarnil cu propolis si polen, omega3.
Te pup si sa auzim vesti bune de la T.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Alexia, si eu ii dau BU, se pare ca a avut efect, in special im privinta nr... si la noi -f rapizi:o; b:38%. c:27%
Probabil ca , daca nu asa avea eu probleme, ar fi ok... sa vedem ce zice dr T....

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fete dragi!!!
Sa dau si eu rapotul: azi z23 si simt ca vin rushiimai devreme decat credeam, am avut deja spotingul de dimineata spre rosu, deci peste o zi doua se vor instala ca la ei acasa. Asa ca ma bucur mai mult ca niciodata de venirea lor . Ei.. nu pot sa spun ca nu mi-ar fi placut sa nu mai vina decat peste 9 luni , dar asta e, bine ca vin ca sa aiba de unde pleca . Mana mea e mai bine, de cand am dat-o jos din ghips, multumesc pentru intrebare fetelor!
Claucia nu fi suparata draga, inca n-au venit uratii, asteapta si pe urma fa un test. Nu stii ca Marinar nu avea nici un test pozitiv si totusi bebe se ascundea in burtica? Hai capul sus, orice ar fi, mergem inainte, ai uitat? I-ti trimit un dulce si o si i-ti doresc distractie placuta in concediu.
Laura69silk tu prin ce zi mai esti iubita??
Mamidevladut felicitari pentru spermograma super si i-ti tin pumnii pentru HSG.
Marinar zile mai racoroase i-ti doresc graviduta scumpa!
Felicia sunt bune valorile, felicitari! La fel o sa-ti spuna si dr. T.
Pupici la toate tutunaresele............

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura69silk spune:

Buna, fete dragi !

Ioana, scumpica, multumesc frumos de intrebare - am postat un pic mai sus...astazi, sunt deja Z3...Am fost un pic trista si usor dezamagita, dar...realista. A venit ceas ! Imi pun sperante in luna urmatoare. Sambata am programare la spermograma, la IDS. Daca e o.k, voi trece si eu la planul B, ca si Mamidevladut. Ma bucur ca, te simti bine si luna aceasta, gandurile bune si pumnii vor fi stransi pentru tine. Sa dea Domnul sa-ti realizezi visul, odata cu ISA.
Felicia, bafta multa, multa, maine la T. Un gand cald si tie si pumnii stransi !!!

Va pup pe toate si va urez o duminica placuta, placuta !!!

Laura

Mergi la inceput

Buna fete dragi!!
Laura69silk scuza-ma iubita, ca nu am citit mai sus si nu am stiut ca ti-au venit rushii. Am citit in graba si m-am grabit sa va raspund. Lasa iubita, ca o sa-i noi pe rushi, odata si odata! Ce cred ei, ca sunt mai tari decat noi??? Nici vorba, o sa le venim de hac, cu credinta multa, cu speranta si dragoste!!!
Despre mine pot sa spun ca sunt in z24 si inca n-au venit rushii, cum credeam, dupa simptomele de ieri. Dar oricum sunt pe aproape, pentru ca simt ceva furnicaturi prin burtica. Ieri am avut cateva pete si ma pregateam de o invazie, cat mai rapida si chiar ma speriasem ca vin prea repede, dar cred ca asteapta cuminti z28.
Va pup pe toate: Laura69silk, Mariana1976, Marinar, Claucia, Kitty_nic, Amely, Bubulina_1, Alexia28, Felicia.........[

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Fetelor eu am sosit la raport mai tarziu , abia acum am sosit de la mare . Vineri am fost la dr.T , nu aveam nimic interesant , un folicul micut si cam atat , dar mai este inca timp , injectii fac in continuare , luni ma duc din nou , in jur de ora 19 , sper sa nu fie prea tarziu , asa ca Felicia cu siguranta ne vom vedea ....
Clau si Alexia ..bafta , sa de-a DD sa se lase cu bebei , ca luna asta a fost luna buna pt pacientele lui Tutunaru.,
Laura imi place te tine ca esti optimista , luna asta este un nou inceput asa ca nu-ti fa griji , ne vine si noua candva randul....
Ioana , lasa ca mai este un pic si vine si ziua 28
Va pup pe toate si vb maine seara

Mergi la inceput

Lauravoinicu tin pumnii sa creasca foliculul mare de tot, multa bafta la injectii, sa fie cu noroc!

Mergi la inceput