Buna burtici
Am fost ieri la doctor,mi-au mutat cezariana cu 1 saptamana mai repede;deci printzesa mea se va naste pe 12 iulie.Asta daca nu cumva are planuri sa iasa mai repede ![]()
Am intrat asa intr-o stare de soc,ma bucur si de abia astept sa o tin in brate dar pe alta parte ma gandesc la ce urmeaza dupa operatie(la recuparerea mea ma refer) si parca as amana cat mai mult momentul.
Dupa cum banuiam,nu vor sa imi faca anestezie generala
,mi-au bagat motive cum ca nu e bine pentru bb,bla,bla
,asa ca acum si gandul la intepatura din coloana ma chinuie
Si sotul meu e un pic gravid,are si el pofte si s-a ingrasat alaturi de mine,mereu ma rad de el si il intreb cand are termenul.
Stefania
Millikiki mie una mi-au dat voie sa imi pun si chiloti si pijamale,si crede-me ca nu am avut nici o urma de neplacere sau durere. Sa fie din cauza ca purtam centura?
Oricum eu si de data asta tot pijamale o sa folosesc,chiar duminica mi-au ajuns.
O sa folosesc si camasile de noapte ce o sa le primesc de la spital dar ei nu imi pun decat 5 la dispozitie,eu o sa stau in spital 9 zile asa ca mi-am mai cumparat 4.
Mada inteleapta decizie ati luat,cateodata mai ajuta si certurile![]()
Monicutza eu zic sa mai astepti putin cu kk lui bb,daca l-ai trecut pe lapte praf de curand probabil de aceea s-a constipat,o sa isi revina.Ideal e ca trecerea sa fie facuta treptat,nu dintr-o data.
Nu e prea recomandat sa il ajuti cu termometrul sa faca kk,s-ar putea obisnui sa faca numai asa si nu e bine.
Mai poti incerca cu un bat de ureche sa il gadili,nu sa il introduci inauntru,doar pe afara gadilit putin. Sunt unii copilasi care nu stiu unde impinga ca sa iasa kk si asa se invata. Nu sunt vorbe de la mine,am citit intr-o carte.
Succes si mult kk