Mamici de iulie - august 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

adica alea care sunt ca un sul, cu care te pansezi? la ce folosesc?

de altfel am luat si ser fiziologic, la fiole ca altfel nu era, si nu stiu la ce foloseste, dar il am!

dandana 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

quote:
Originally posted by michella78

andreea din tot ce am citit eu nu e deloc anormal sa mai scazi in greutate in ultima perioada, ideea sa nu te simti rau, cu ameteli, sa te umfli... se pare ca e o reactie des intalnita la gravide in ultimul trimestru de sarcina, spre sfarsit, sa mai piarda din greutate.... semne bune deci.. te apropii de finalmichella

saru'mana de raspuns.nu ma simt rau ba chiar nu prea am stare.dar nu prea mananc si ma gandeam sa nu fie bebica mika.la mine dc imi dai felu 1 salata felu 2 salata si desert o nectarina sunt satisfacuta.mama mea zicea ca o sa o strigam salatzika la cata salata am bagat io in mine
il intreb si maine pe doc dar vb ta dc nu ma simt rau inseamna ca nu e nimik rau.eu sper sa mai stea bebe macar 3-4 sap dar sa vedem cum vrea si ea.
ms inca odataandreea25 si
http://photos.yahoo.com/andreeadm2511
34 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

quote:
Originally posted by dandana

adica alea care sunt ca un sul, cu care te pansezi? la ce folosesc?

de altfel am luat si ser fiziologic, la fiole ca altfel nu era, si nu stiu la ce foloseste, dar il am!

dandana 36+

...fesele folosesc la a impacheta vata in ele la spital...cel putin in prima si a 2 a zi...dupa se pot folosi tampoane, desi nu prea sunt agreate in spital...si nici nu permit respiratie corpului...mai ales pentru epiziotomii

serul fiziologic foloseste bbului pt ai curata nasucul sau ochii

Eliza 32+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Din ce stiu eu cu ser fiziologic se da la buricu' lu' BB!

34+ my little treasure
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Sabana si Miki vin si eu cam tarziu cu galeria
Sa va ajute Dumnezeu sa fie totul bine!!!

Fetelor sunt asa prost dispusa . Parca nimic nu-mi mai convine.
A trebuit sa merg si azi pana la facultate, am crezut ca-mi dau duhul de cald ce-mi era; ieri am avut un examen, ar mai trebui sa mai merg la unu pe 6 si nu cred ca mai am atata putere. Dar de fapt nu asta ma streseaza ci faptul ca nu am cumparat inca mai nimic pt. bebe, cel putin nu lucrurile importante( patut, carucior), eu nu ma simt prea bine (tot am contractii pe care deocamdata le stapanesc cu gynipral) si asa ca nu ma simt in stare sa ma plimb toata ziua prin oras. Nici nu am chef sa iau numai sa fie luate si as dori sa fie si ieftinute ca nu ne dau banii afara din casa. Acumaa imi vine sa strig toata ziua la mama si la sot ca nu m-au lasat sa iau nimic pana in luna a 7a si uite ca a venit a8-a. Si nici acum n-as fi stresata daca n-as vedea ca bebelina vrea musai sa vina la lumina , scumpica de ea...
Off ce bine e sa te descarci, deja ma simt muuult mai bine. Mersi fetelor

Mihaela 32+ Elena Maria

Mergi la inceput

pai si atunci compresele sterile la ce folosesc? ca am luat 10 pachete

eu credeam ca astea se pun pe vata

dandana 36+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihaelagrosan
[ Dar de fapt nu asta ma streseaza ci faptul ca nu am cumparat inca mai nimic pt. bebe, cel putin nu lucrurile importante( patut, carucior), eu nu ma simt prea bine (tot am contractii pe care deocamdata le stapanesc cu gynipral) si asa ca nu ma simt in stare sa ma plimb toata ziua prin oras. Nici nu am chef sa iau numai sa fie luate si as dori sa fie si ieftinute ca nu ne dau banii afara din casa.
Mihaela 32+ Elena Maria

poti lua carucior "babycare" care e in jur de 2-3 milioane....iar patutz, depinde de care vrei...pliabil, de fash, "primii pasi" e la carrefour la un pret bunicel

ticker bebe

Mergi la inceput

quote:

pai si atunci compresele sterile la ce folosesc? ca am luat 10 pachete

eu credeam ca astea se pun pe vata

dandana 36+

se pot pune si astea pe vata...si stai linistita ca cu astea stergi bebeul cu ser fiziologic...cu comprese sterile si ser....se consuma la comprese sterile cat e bebe mic.....nu-ti face probleme

ticker bebe

Mergi la inceput

stiti ce am auzit de pe la colegele de birou? ca nici macar nu se sangereaza mult, adica mai putin ca la ciclu. m-as mira! fetelor cu bebei deja, cum e?

dandana 36+

Mergi la inceput

quote:

stiti ce am auzit de pe la colegele de birou? ca nici macar nu se sangereaza mult, adica mai putin ca la ciclu. m-as mira! fetelor cu bebei deja, cum e?

dandana 36+

N-as prea zice...in primul rand trebuie sa iasa "lohiile" care tin cateva zile bune, poate chiar saptamani...uite sa le intrebam pe fetele care deja au nascut...

ticker bebe

Mergi la inceput