callanetics.... partea a 2-a
Raspunsuri - Pagina 9
Maadi spune:
Dragele mele, poate va indurati de o alta viitoare mamica cu burtica si imi trimiteti si mie aceste miraculoase exercitii.
smady71@yahoo.com
Multumesc mult.
Pupici,
Maadi
bpop spune:
va multumesc mult pt exercitii;
eu le-am avut pana anul trecut, cand copii mei au exersat ruptul foilor cu copiile mele. Le-am primit pe acestea, si am avut surpriza sa gasesc alte exercitii decat le stiam eu. sau mai bine zis altfel grupate, si mult mai putine...eu aveam 3 programe de 20 minute si 1 care le cuprindea pe toate, pt 1 ora. Au fost foarte eficiente pana sa raman insarcinata...apoi am asteptat un moment mai bun ... si iata-l.
Le recomand si eu cu siguranta, pentru ca au fost cele mai aproape de mine, puteam sa le fac oricand aveam 20 minute libere, intre-un spatiu ~ limitat si dadeau chiar rezultate.
va urez si eu success
bpop spune:
Camelia-Daniela, te rog pt cand ai posibilitatea sa trimiti pe email exercitiile tale, daca poti sa mi le trimiti si mie...beapop_1999@yahoo.com - multumesc mult
ma intereseaza mai mult pozitiile (cele din figuri) si mai putin 'scrisul' caci le-am exersat destul...si tare mi-au placut acele succesiuni de exercitii
numai bine tuturor
anomis spune:
SI AS PUTEA CONTINUA!!!!!!!
AM PRIMIT ''EXERCITIILE MIRACULOASE'' SI DE MAINE MA APUC DE TREABA
MULTUMESC MULT!!
raluka spune:
Fetelor...va indurati si de mine????????
De azi m-am urcat pe bicicleta si fac si abdomene, dar vreau mai mult....va rog!!!!!
si succes tuturor!!! si mie
adresa ralu_ionescu@yahoo.com intre ralu si ionescu este _
multumesc!!!!!!!!
karol spune:
Fetelor vreau si eu exercitiile.Ma ajuta cineva?Adresa mea de e-mail este: diana_eve2003@yahoo.com
Indurati-va de o biata grasa.Astept cu nerabdare
karol spune:
Si la adresa mea diana_eve2003@yahoo.com intre diana si eve este_
Mai am o adresa de e-mail cupsa03@yahoo.com
Trimiteti-mi pe care va e mai usor.
Veve spune:
Karol si Raluca,v-am trimis!
Irina & Veve cea cumintzica foc!
Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." (Shakespeare)