Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-131

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Nucutza fac histeroscopie pentru diagnostic.
Interventia o fac la Iasi cu dr. mea (tot cu ea am facut si laparo si am fost multumita). Uterul este singurul loc pe care nu l-a "vazut live".
Lachioane acum chiar ca am intrat in panica. Am citit cateva articole care descriau interventia asemanatoare unui control de rutina.
Trebuie sa mai citesc!
Multam` fain. Esti o dulce.

katthy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

MOana: caci adevarat graiesti...
dar stii ceva? eu sunt sigura ca nu apuci sa sari din avion pentru ca deja esti insarcinata
te asteptam luni cu rezultatul testului

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

M OANA si eu cred la fel!sigur tre sa fi .
au fost atat de multe cazuri cand inainte de fiv,fetele au ramas...

iti tinem pumnii si ne rugam pt. tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Fetelor mi-am facut ieri test de ovulatie si mi-a iesit pozitiv,dar temperatura azi este doar 36,9 si nu mi sa modificat nici mucusul (ca albusul de ou)...am simtit niste intepaturi la ambele ovare aseara si cam atat..
e posibil sa fie gresit testul si sa nu fi ovulat...sau poate ovulez doar pe maine?
la cat timp trebuie sa apara ovulatia dupa efectuarea unui test care este pozitiv....sau mai binein fiecare zi vreo sap[tamana sa fiu sigura ca prind momentul.

Va pup LAVINIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Bubuleana draga si Onutza Bebelina avionului meu i-a mai sarit o siguranta si s-a scurtcircuitat si luna asta. Am tras un Clear Blue, pe care il ascunsesem sub multe zavoare cu cateva luni in urma si raspunsul a fost NEGATIV.
N-as fi crezut niciodata ca voi ajunge pana aici cu incercarile, dar Dumnezeu vad ca are alta opinie .........
Dupa principiile mele de viata, in aceste momente nu caut raspunsuri la intrebari de genul DE CE, DOAMNE?, ci caut sa-mi traiesc viata cu demnitate si cat mai frumos, in conditiile date.
Si cum soarta nu se da dupa dorintele mele, tre' sa-mi gasesc eu echilibrul interior si bucuria de a trai, dupa toanele sortii. E greu sa pierzi o batalie, dar razboiul e inca in toi.........
Vine ea si ziua VICTORIEI, pentru NOI TOATE.......
Lavinia cat timp simti ca ai mucus gen albus de ou e bine sa prestezi. Daca te-au intepat ovarele e semn bun, deci multa BAFTA! La mine, albusul de ou si intepaturile sunt semnele cele mai evidente ale ovulatiei. De fapt, ma duc singura la monitorizare in acele momente si nu am dat gres niciodata, ce-am simtit, a aparut si pe ecograf.

Mergi la inceput

OANA
nici nu vreau sa ma gandesc ce.a fost in sufletul tau
cand ai vazut afurisita de linie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

MOana imi pare rau ca nu a fost nici de data asta, dar nu-ti pierde speranta Uite: nici eu nu mi-o pierd
Pup fetele

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

eu luna asta refuz sa vad o linie REFUZ!
ok,n.am avut barbat acasa,n.am prestat deloc,dar nici nu ma gandesc!
asa mi.a intrat in cap!
sa va pregatiti batistele pt mine in caz de ceva,ca o sa fie raaaau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Laurici cand ma gandesc la incercarea prin care ai trecut tu (la vremea respectiva am citit toata nebunia, iar cand ma mai uit si la poze.......), zau daca nu ma rusinez pentru motivele pentru care ma plang eu.
Oana Bebe pe vremuri, cand venea invazia, ne adunam la "oligospermie, aia putini, dar cam (ne)buni" si trageam niste chefuri pana in miez de noapte, mai ales vinerea. Incepeam cheful bazaind de ziua 1 si pana la miezul noptii deja se facea ziua 2 si treceam la un nou atac, o noua luna. Puneam muzica, aveam doi baieti care ne tineau isonu', nevestele stateau pe tusa sau mai intrau si ele cand apucau, stateam de bancuri, poezii, vremuri superbeeeee, scoase acu' in afara legii...........
Acu' serverul e sefu' si inteleg asta, dar daca sunt nostalgica, ce sa fac, om sunt............

Mergi la inceput

M OANA desi sunt cam tinerica in mesaje,asta pt ca am avut
perioade f mari de mare deznadejde/,perioade in care mi s.a spus chiar ca am cancer de col,/in care nu am scris,sa stii ca am prins acele vremuri cu chefuri pana noaptea,era un capitol chiar special pt. asta///
ce vremuri,intr.adevar!o nebunie....da cred ca nenea serveru nu s.ar supara daca ne.am aduna la aspirante sa.i mai dam cu cate un chef 2...

Mergi la inceput