Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-131

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Lachi crede-ma ca te cred! Pai, fata mai sufletista ca tine, sa le sune pe FIV-oase (doar eram langa Danutza la fiecare apel al tau) zilnic, sa puna atata suflet pentru ele, e lucru rar pe lume.
Am inteles si firea ta, am inteles si m-am atasat de ea, cu toate urcusurile si coborasurile ei, am citit toate mesajele tale, m-am intristat rau cand am aflat de extrauterina, m-am bucurat ca v-ati mutat cu firma intr-un sediu al vostru, histeroscopia cu Marinescu stiu ce a insemnat pentru tine............ si zau ca nu m-as mai opri din cate sentimente m-au napadit......
Daca iti spun ca te iubesc, ma crezi?
Dar sa nu te superi pe mine, daca iubesc inca cateva zeci de fete, mi-e si frica sa ma apuc de liste, ca in ultima vreme umbla o fobie cu listele astea pe forum, de zici ca-i gripa forumistica, la nivel uman.
Cand ma gandesc din ce prostioare ne-am infierbantat acum un an, ma apuca rasul.
Anul trecut sufeream cumplit atat de infertilitate, cat si de stres, da' anu' asta vaz ca stresul a trecut, iar cu infertilitatea am invatat sa traiesc.
Zau daca nu a meritat sa trec prin toate, pentru a ajunge aici!
Iar faptul ca acum simtim dragoste, desi am inceput cu stangul, mi se pare si mai minunat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

legat de subect..scriu si io..renunt la masuratori,monitorizari. IA nu mai fac!!
trec la laparo si apoi cu un sut direct la Fiv

pe langa subect Onutzo tu stii ca io nu mint..intrasem pe'aci si am vazut ca intreaba fetele de tine si m'am gandit io ca'i bine sa incerc..apoi cand mi'ai raspuns..am dat fugaaa..ca eram curioasa rauuu
si acum gataa ma opresc..si iertare ca am deviat..da am si eu o zi mai buna!!!sper sa ma intelegeti dargi moderatori

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Felicia vesti bune am, SUNT FERICITA! Ma bucur de viata mea, ma bucur de fiecare clipa, lupt cu infertilitatea, incerc sa o inving mereu cu alte arme si traiesc cu convingerea ca fericirea si bucuria de a trai le gasesti nu neaparat in VISELE IMPLINITE (), ci intr-un echilibru interior intre ceea ce ai primit de la viata si ceea ce urmeaza sa primesti prin puterea muncii sustinute si a dragostei.
Cand ma mai lasa exaltarea, vin si cu noile mele gaselnite, de fapt, cu metodele Moisicii de a invinge infertilitatea noastra inexplicata inca, ultima incercare fiind la un pas de verdict.......... Sunt in ziua 32, cu inseminare facuta in ziua 17, dupa o ovulatie inedita.......

Liana pentru suferinta prin care trece bunica ta si prin care treci si tu, primeste de la mine o plecaciune si un gand bun . In secundele in care tu ma SMS-uiai, eu ma decideam sa sparg tacerea celor 2-3 luni si sa "vorbesc" despre dragoste si despre ce pot face niste oameni uniti prin cuvinte de suflet, ca de vazut, nu ne-am vazut niciodata in carne si oase. Daca exista dragoste, prezenta fizica nu este importanta. Oriunde se va afla bunica ta, dragostea dintre voi va fi cea mai importanta!

Ale, daca ni se va cere sa scriem strict pe subiect, fara sa putem "vorbi" cu sufletul si cu mintea, despre ceea ce simtim, fara sa avem ocazia de a lega prietenii, de a iubi, de a plange, atunci cand ne doare ceva, atunci fiecare din noi va avea de pierdut. Eu am inteles esenta noilor legi si sunt convinsa ca ni se cere sa fim utile, atunci cand ne exprimam. Ca suntem utile sub aspect medical sau sub aspect sufletesc (de un pansament spiritual orice suflet are nevoie din cand in cand), important este sa implinim acest deziderat.
Nu putem fi bogate in continut (si ma refer la acel continut pozitiv, constructiv, benefic) pentru toate fetele care acceseaza forumul, dar daca simtim nevoia sa mai pupacim o forumista lovita de viata, sper ca serverul sa inteleaga si sa fie indulgent.
Iertare, onorata instanta,, tot respectul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Tu macar iti mai aduci aminte din ce prostioare ne-am infierbantat anul trecut....
Io nu-mi amintesc decat ca eram dupa dipherelinul de 3,75 care m-a "menopauzat" brutal si dintr-o data, mi-a dat niste stari insuportabile de rau si draci cat cuprinde si... mi-a casunat pe tine (habar nu mai am de ce)... eram ca o bomba cu ceas si te-am ales pe tine ca sa explodez! apoi, dupa multe luni, cand hormonii s-au rearanjat si neuronii (care-s putini oricum la mine) si-au revenit din tapaj am regretat ca m-am purtat asa cu tine si mi-a parut rau ca n-am avut ocazia sa ti-o spun!

Si sa stiti ca nu sunt off topic: ziua a 5-a, iau BU in draci si mastodynon, o sa ma si monitorizez luna asta si in preajma ovulatiei o sa fac o vizita la un sex shop... pentru ca al meu sotz am impresia ca m-a trecut aport in natura la capitalul social al firmei....fara sa ma anunte macar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NADYA spune:

Salutare fetelor, aseara am avut o discutie cu sotul si ne-am descarcat sufletele, si am ajuns la concluzia ca este mai bine asa, putea sa fie un sfarsit mai rau. El mi-a zis ca ingerasii nostri sunt acum langa DD si ca de acolo ne vegheaza si ca ei nu vor ca parintii lor sa fie tristi si dezamagiti.
Cu alte cuvinte voi astepta sa ma refac bine bine si apoi sa ne apucam din nou de proiectul stii "bate fierul cat e cald".
Va multumesc din suflet BUBU, LIANA, CLAU, IEPURASH, FELICIA, AMELY, INGERASH, SHERITA, MONICA, NUCUTZA, KITTY, CARMEN, BUBU1, LAURA pentru ca ati fost alaturi de noi moral si fizic, cu cuvinte frumoase si sfaturi bune.
Va pe toate fetele in sic ate o la fiecare.

Mergi la inceput

Eu, ca sa dreg busuiocu', promit sa fac de garda 3 zile si sa raspund la orice intrebare la care eu deja am primit de la viata un raspuns.
Daca nu m-am lovit de anumite probleme, promit sa apelez la prietenele mele de "generatie", vechiturile pasive din spatele forumului, care cu siguranta se vor trezi si ele la pofta de a scrie, macar de dragul vremurilor de odinioara.
Asa cum va asteptati, am s-o strig acusica pe Carmencitaaa, ca doar stiti cate dracovenii am facut impreuna..... si e doctoranta in domeniu, de la ea am invatat si eu carte, de buna calitate.
Lachi, stai sa vezi, ca am impresia ca medicamentul de care zici tu, ma paste pe mine in curand, daca nu trec clasa nici de data asta. Iar norocoasa cum sunt, la testele astea de sarcina, am toate sansele sa cunosc starile prin care ai trecut tu....... Atunci voi avea nevoie de sfaturile tale, daca te incumeti sa-mi stai prin preajma......

Nadia am fost vecine la ex - aspirantele optimiste. Nu stiu cum e sa pierzi o sarcina, eu tot raman repetenta si nu trec de pasul cu vazutul celor 2 liniute, dar pot sa ma pun in pielea celor care traiesc asemenea momente si sa simt durerea cumplita a visului implinit si apoi ESECUL.........
Daca ne-ar spune cineva la inceputul vietii prin cate urmeaza sa trecem, nu cred ca ne-am incumeta sa acceptam viata, dar cat timp avem VIATA si SPERANTA in BINE, trebuie sa mergem INAINTE.E cam greu de pus asta in practica, dar si cand REUSIM, cand traim clipa aceea superba a VICTORIEI...........
Iar chestia cu "mersul inainte" si cu "speranta in bine" tin doar de noi, de restul cica s-ar ocupa Doamne Doamne..........

Mergi la inceput

LACHI si OANA a fost intotdeauna sa citesc mesajele voastre, aveti un dar de a scrie atat de frumos si glumet in acelasi timp si plin de realitate si ce mai...nu am cuvinte.
la amandoua si bafta multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

am intrat special pentru OANA , sa o pup (habar n-am daca ma mai tine minte, dar eu nu am uitat-o pe "fata mosului cea inteleapta")..si sa ii dau un pupic contaminat cu gravidenie de la mine, ca ziua 32 dupa o inseminare in 17 nu suna tocmai rau. asadar, OANA ,

vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Oana voi fi aproape; sper sa nu ajungi pana la fiv; dar daca va fi sa fie ma ofer si fizic sa-ti versi toti nervii pe mine! Si suport vei avea din toate punctele de vedere...ca io duc la tavaleala, nu gluma!

Mergi la inceput

MEGBENG ce face burticutza mititika? cum te simti?

Mergi la inceput