FIV 79
Raspunsuri - Pagina 8
CRISTINA38 spune:
Buna dimineata, prietene dragi!
Va multumesc pentru sfaturi si incurajari, aveti perfecta dreptate, dar deocamdata simt ca ma afund pe zi ce trece intr-o prapastie fara fund, am mai avut necazuri si parca am reusit sa ma adun mai repede, cred ca vorba si de frica varstei, mai am jumatate de an si fac 39, ceasul meu biologic mai are putin si se opreste.
Oricum, cu toata frica si chiar daca sunt sleita de puteri voi incerca in septembrie ET-ul celor 4 embrioni crioconservati, sper ca dupa decongelare sa raman macar cu 2 embrioni viabili.
Fetelor, iertati-ma ca v-am tracasat cu starile mele, dar de ce este atat de greu?Am vrut sa dau viata unui copilas, nu sa i-o iau, de ce?Sper ca bunul Dumnezeu sa ma ierte pentru toate gandurile care ma stapanesc in aceste zile.
Va sarut, dragele mele!!!
lia68 spune:
Draga Cristina
Acelasi lucru ma streseaza si pe mine: virsta. Si eu am trecut de 38, iar la anul cind am sa incerc din nou voi avea deja 39. Din pacate eu nu am pus nimic deoparte ca sa mai pot incerca o data. Pe mine m-a incurajat tare exemplul Doinei (aceeasi virsta), care dupa doua incercari nereusite a reusit a treia oara in Romania. Asa ca putem spera si noi cele mai batrinele!
Va pup pe toate si numai bine.
andicu spune:
Buna fetelor.
Va urez succes in pregatirile ptr FIV si reusita la capatul drumului!
Cocutza, nu-ti face probleme! o sa fie bine ! cat despre picatura maronie, poate a fost semn de fixare! stai cuminte si nu te stresa si asteptam confirmarea pe 06 iulie!
Cristina, imi pare tare rau! stiu prin ce treci , dar incearca sa lupti cu starile astea, ca nu-ti fac bine si te facs a uiti de restul lucrurilor importante in viata! si apoi, doar sunt o gramada de femei care au nascut copii la peste 40 ani! cel mai bun si mai recent exemplu e Nadia !!! asa ca nu dispera, bebe o sa vina, dar cand vrea el si Dumnezeu!
Ceci, ce planuri mai ai ptr we asta? nu vii la mare?
Despre mine, nimic nou. Sunt in ziua a3a de urati si astept sa treaca, poate ajung si eu la plaja. In rest, munca si "caldura mare, mon'cher"!!!
toate fetele dragi!
Imi vine si mie randul...
Pozele mele
Kariris spune:
Cristina incearca sa-ti revii, sa nu te mai invinovatesti pentru nimic si fii constienta ca daca vrei sa mai faci un ET in toamna, va trebui sa ai "pisicul" echilibrat si sanatos! E greu...dar cu putina vointa si din partea ta, cu acceptarea esecului ca pe ceva total independent de tine...vei reusi sa-ti revii. Pupici si mai scrie-ne ca sa putem fi alaturi de tine!
ceciserban spune:
Andicu se pare ca te-am anuntat degeaba ca vin la mare.Trebuia sa merg cu o vecina si dupa ce am aranjat totul s-a razgandit.Oameni fara bun simt si fara creier cred eu.Si singura la plaja nu prea merge asa ca o las pe mai tarziu nu stiu cand va putea exact si sotul meu.Oricum cand ajung acolo sigur te sun.Te pupic dulce si distractie placuta va doresc ca am inteles ca va intalniti mai multe acolo.Vreme buna si distractie maxima!
cecilia
Floran spune:
Buna,Nu stiu daca isi mai aduce cineva aminte de mine si daca ma mai primiti in grupul vostru. Nu am mai intrat din februarie de cand am avut esec la Fiv-ul facut la Medsana. A fost ceva dar pana la urma s-a eliminat.Mai am 3 embrioni congelati pe care ii voi folosi poate in ianuarie. La Medsana este super, toata lumea te ajuta si ai intiietate la toate.Va adoresc o zi buna in continuare,Floran
Michita spune:
Isabel - 316.12.77 - nr. e de la cab.de la Giulesti. Am tot incercat sa o gasesc pe la vre-un cabinet particular, dar n-am reusit.In cele din urma am intrebat chiar asistenta de la spital si mi-a zis ca momentan nu mai merge la nici un cab. particular.
Programarea mi-a facut-o atat de repede ca m-am mirat si eu - am sunat dimineata iar pe la pranz m-a sunat o asistenta sa-mi spuna data si ora cand sa vin.
De HSG sau orice alt gen de histero m-am ferit sa intreb pt. ca nu am vrut sa le dau idei si nici ele n-au intrebat nimic de asta. Oricum eu am facut o laparoscopie cand am avut a 2-a SEU si acum sper sa scap doar cu o echo. interna pt a vedea cum stau cu uterul.
E adevarat ca din ce am citit aici toata lumea spune ca trebuie histero insa eu incerc sa scap fara.
crinuta71 spune:
Fetelor,
Am intrat pe aici pentru ca am niste noutati. M-am programat pentru consultatia pentru FIV-ul de la Szeged (in august va fi consultatia). Sper sa fie totul bine si sa ajung sa fac FIV-ul cat mai repede.
Cecilia ce rau imi pare ca nu ajungi si tu la mare in aceasta perioada.
Lachi ma bucur ca te-ai hoatarat cu FIV-ul. Iti doresc sa reusesti. Si asa va fi, ai sa vezi.
Cristina abia acum am vazut ce ai scris. Imi pare rau. Din pacate te inteleg prin ce treci si eu eram disperata dupa ce am aflat rezultatul FIV-ului, nici sa plang nu mai puteam la un moment dat (si pe mine ma streseaza varsta). Trebuie sa treci cumva peste asta, desi stiu ca e greu, e mai usor sa spui decat sa o faci (nu poti da timpul innapoi) si sa te mobilizezi ca sa poti lupta pentru implinirea visului tau.
pentru toate fetele
poze
ceciserban spune:
Crinuta asta e lasa ca ne mai vedem noi oricum.Pana atunci eu iti doresc bafta multa pt. noua aventura FIV.Sa iti ajute Domnul si tie si lui Lachi sa reusiti de data asta.
Si cred ca in toamna si Cami va veni cu un test pozitiv din strainataturi!
cecilia