FIV 79
Raspunsuri - Pagina 7
Kariris spune:
merci mult MRL, dar eu din anumite motive nu pot face analizele decat intr-un singur loc... o sa-ti explic eu...
Isabél spune:
Antosit, multumesc pentru raspuns. Dosarul cu analize ramane la ei? Sau ti se intocmeste o fisa si trebuie sa lasi copii dupa analize? Cand te duci pentru inceperea tratamentului ce trebuie sa ai la tine (la hartii ma refer, se incheie vreun contract, ceva)? Inca o data multumiri pt raspunsurile prompte. Si bafta multa!
Michita, cum pot lua legatura cu dr.Dracea pt FIV? Tu ce analize ai facut?
Moniland spune:
Citind ulimele postari nu pot decat sa zic: HAI GIULESTI ! Incep de pe acum cu galeria .
puiramy, tinand cont de experienta anterioara, ma voi duce dupa 2 luni la control. Si atunci dr. va hotara cand vom incepe. Oricum va fi anul asta. Data trecuta m-am oprit in decembrie si am inceput efectiv tratamentul anul acesta in mai. Deci la o distanta de 5 luni. Prin urmare probabil la fel va fi si acum. Dar ce mai conteaza o luna in plus sau in minus .
De abia astept toamna. Nu de alta dar cu foarte mici exceptii toate de la acest subiect vom face fiv in toamna .
Monica
cristinici spune:
Lachi pana acum la giulesti doar spermograma si hormonalele le vroiau facute la ei , iar restul oriunde, dar poti sa intrebi la cab FIV la nr 316 12 77, pt siguranta si tot acolo faci programarea la spermograma. Impusti 2 iepuri dintr-o lovitura.Embriologul il stabileste proful in functie de cine e in acea perioada in spital.
Isabel analizele raman la dosarul lor, iar odata dosarul intocmit nu tb sa mai duci nimic, ti se da schema de tratament si se stabileste data de inceput. Ti se dau 2 contracte , in dublu exemplar care tb semnate de tine si de sot , unul la ei, unul ramane la tine.
Cristina 38 tb sa-ti impui sa treci peste asta, viata este frumoasa, iar DD te incearca si cu bune si cu rele . Asta e ! Capul sus si mai departe, nu te lasa coplesita, gasesteti preocupari ca sa uiti mai usor.
MRL ma bucur ca esti bine , concediu placut si poate ne dai vesti bune pana la toamna.
Puiramy poate i-mi faci si mie rost de cartea aia, daca poti.
la toata lumea cristinici
ceciserban spune:
Dupa cum vad v-ati pus toate pe treaba nu gluma!Mult succes tuturor va doresc!Fie ca in toamna sa veniti toate numai cu teste pozitive!
cecilia
Michita spune:
Isabel - din pacate nr. de tel de la cabinet il am la birou,dar iti promit sa nu-l uit maine. Analizele sunt cele minime - profil hormonal ziua 3-5 (FSH,LH,PRL,Estradiol), analiza uzuala de sange (hemoleucogrma, glicemie,uree, creatinina,coagulograma), serologice(HIV,VDRL,hepatite B,C)- astea din urma sunt si pt. sot+ spermograma. Mi-au mai spus apoi la telefon asistentele de la cabinet sa fac si Papanicolau si secretii - Chlamydia, micoplasma si ureeaplasma. Am intrebat inainte daca le pot face si in alta parte decat la ei si mi-au spus ca da.
Spor al treaba .
Isabél spune:
Cristinici, si cand anume trebuie predate contractele semnate? In ziua punctiei? Mersi pt raspuns!
Antosit, daca vei incepe din ziua 21 inseamna ca faci protocolul lung si inseamna ca ai sub 35 ani... dar eu chiar in perioada aceea sunt la acel 'prag', oare ce fel de protocol voi urma? Si daca incepi din ziua 21 asta inseamna ca te vei proteja in acel ciclu, nu? Ca nu ai de unde sa stii in ziua 21 daca ai ramas sau nu insarcinata...
Michita, da, m-ar interesa nr. de tel al doctoritei... despre ce cabinet e vorba, cel de la Giulesti? Se ajunge greu la dansa (dureaza mult programarea)? Tu nu ai facut HSG, sau histeroscopie sau laparoscopie? Nu ti-a cerut nimic din acestea?
Fetelor, o sa ne cam inghesuim in toamna, dar eu ma bucur mult ca vom fi atatea si vom schimba impresii. Doar toamna se numara bobocii!
antosit spune:
Hai cu buna seara tututor!
Isabela ,da eu voi urma tratamentul lung (am 29 de ani!).De protejat chiar nu mi-a zis nimeni,dar cum din cauza trompelor mele nefunctionale nu prea am cum sa raman natural...nu ma agit prea tare!Despre protocol cum il aleg nu stiu ce sa zic probabil ca in functie si de varsta si de rezultatul analizelor hormonale. Acum fug ca a venit si al meu sot de la servici si cred ca este ...infometat! Tuturor o noapte racoroasa cu vise placute!
Anto
Cocutza_mic spune:
Buna dimineatza fetelor!
Vreau sa va felicit pentru ca suntetzi atat de hotarate sa mergetzi mai departe!Chiar ma bucur pentru voi.Mergetzi cu incredere pe drumul asta (sa avetzi incredere atat in voi inseva cat si in doctorii care se ocupa de voi), ganditzi pozitiv si totul trebuie sa iasa bine.Toate meritatzi tot ce e mai bun de la viatza
Eu una nu am mai scris pe nicaieri dar v-am urmarit pe voi in fiecare zi.Deocamdata nici nu stiu unde sa ma incadrez.Stau cu emotzii pana pe 6 iul cand o sa fac prima ecografie.Parca nici nu imi vine sa cred ca sunt gravida.Zilele trecute am avut o scurgere maronie(o picatura), l-am sunatpe Prof la cabinet si mi-a zis sa fac o injectzie de gravibinon.(Asa ca nu se scapa de emotzii asa usor.)
Inca o data va imbratzisez pe toate.
Sa avetzi o vara frumoasa ina care sa va relaxatzi iar in toamna sa venitzi cu fortze proaspete.
Va pup pe toate.
Moniland spune:
Cocutza, stres cat mai putin. Te incadrezi perfect in profilul unei femei insarcinata. Sarcina usoara si fara probleme iti doresc.
Monica