FIV 79

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

ISABEL asa este, astazi am stabilit ca voi incepe procedura in luna septembrie si depinde bineinteles de CM."A dat drumul la dosar" adica : am mers la dansul in momentul in care am avut dosarul de analize cerute complet, le-a analizat si a considerat dansul ca sunt ok (adica am avut norocul ca in afara faptului ca tromlele nu sunt functionale restul analizelor sunt bune)si m-a trimis la Dr. Cocei pt. programare. Tratamentul il voi incepe in ziua 21 dupa CM-ul din luna august. Cum la mine se va intamla pe la jumatatea luni ziua 21 va fi pe la inceputul lui septembrie. Sper ca te-am lamurit cat de cat!....si apropo: cu placere!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michita spune:

Va pe toate.
Se pare ca si eu voi ingrosa randurile in sept. la Giulesti. Azi am vorbit si am facut programare pt.14 iul.la control - dosar analize si ce-o mai trebui. Dupa cum v-am mai spus eu m-am hotarat sa merg pe mana dr. Dracea. Mi s-a spus ca dupa CM din august (o sa fie la sfarsit)daca nu mai sunt alte probleme se poate sa si incep "operatiunea".
Voi vorbeati de embriolog - poti sa ti-l alegi sau fiecare dr. lucreaza in echipa cu cineva? - nu de alta da' vreau sa ma duc cu lectia invatata.
Pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

trebuie sa ma grabesc cu analizele astea sa i le duc in cursul lunii iulie, ca in august e in concediu si parca vad ca nu mai intru in septembrie, asa cum mi-am dorit! Stiti cumva alea din secretie dureaza mult? Ca io nu mai tin minte de anul trecut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Lachi eu nu am facut analizele la Giulesti si nu a fost nici o problema( Cu exceptia spermogramei). Nu tin sa le faci la ei. Cele de secretie la mine nu au durat mult( din cate imi amintesc le-am luat a 2 a zi).

Mergi la inceput

super! stiam ca nu trebuie sa le fac obligatoriu la ei, mai putin spermograma. Deci le fac saptamana aviatoare pe toate si i le duc imediat! cu programarea la spermograma la ei, aveti idee cat dureaza? adica la cat timp obtin o programare?

Mergi la inceput

LACHI eu m-am uitat pe analizele mele si la cele din secretie am avut rezultatul cam in 3 saptamani.De facut, eu le-am facut la Institutul de virusologie "Stefan Nicolau" (in intersectie la Baba Novac,gard in gard cu spitalul V.Babes)se poate ca in alta parte sa dureze mai putin dar nu vreau sa te indrum gresit!

Anto

Mergi la inceput

Eu o sa mi le fac pe toate in acelasi loc si sper sa nu dureze nici una 3 saptamani ca ies din grafic! o sa ma uit pe net sa vad ce termene se dau la diverse laboratoare pentru ce mi-a zis M sa fac. Ca nici nu mai tin minte ce am de facut. Am lasat hartia acasa. sunt foarte desteapta.

Mergi la inceput

LACHI pt. spermograma poti suna sa sa faci programare de luni pana vineri si nu dureaza mult, poate chiar de azi pe maine.Tel: 3161277, bafta multa cu analizele!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

lachi, poti sa faci toate analizele la MedLIfe la Hiperclinica de pe Grivita, este destul de aproape de tine si nu dureaza extraordinar de mult. Cele din secretie cred ca dureaza pana in 10 zile (nu mai retin exact, dar poti intreba la informatii - vezi ca au site cu preturi cu tot). Pupici

Mergi la inceput

fetele care faceti acum tratament: are prietena mea o fiola de decapeptyl de 3mg (diphereline 3,75) de vanzare care expira in oct. 2006 la 500 Ron. daca sunteti interesate dati-mi PM.

Mergi la inceput