FIV 79
Raspunsuri - Pagina 23
adelia alin spune:
Oana-Dana acum am vazut ce ai scris,daca va fi posibil ne vom intilni acolo,eu am parul ceva mai lung,tot in blond gri bate dar am si suvite negre,sint mai "bine facuta"
.o sa ma uit de tine pe acolo.
De simtit mare lucru nu am simtit,de vreo 3 zile am niste bufeuri mai naspa,ma ia cu valuri de caldura cind mi-e lumea mai draga.Oricum la fiv-urile precedente am avut reactii diferite,asa ca si acum ma astept la noutati!Bufeurile sint o noutate pina in momentul de fata.
Te pup
cristinici spune:
Iata 2 veterane hotarate sa inceapa un nou FIV, Lachi si Crinuta.
Ma bucur si sper din toata inima ca de data asta ne veti da vesti bune.
Fetelor voi va refaceti toate analizele?
cristinici
Moniland spune:
Crinuta71, bine ai revenit. 
adelia alin, faptul ca ai bufeuri e un semn ca inhibarea merge bine.
cristinici, si eu ma gandesc sa refac ceva din analize, dar Lh, prolactina, estradiolul le-am facut in timpul Fiv-ului, deci recent. Chiar asa, trebuie refacute toate analizele? Si ale mele sunt cam "expirate" daca doar 6 luni sunt valabile .
Monica
Kariris spune:
Mai, mai, Cristinici.... "iata doua veterane hotarate sa inceapa un nou FIV"![]()
![]()
Asta mie imi suna a incurajare si cred ca in sinea ta ai spus "sper ca de data asta sa nu se mai razgandeasca nici una dintre ele" (eu sau Crinuta). Sper sa fim hotarate si sa ne iasa ... la toate! Sunt fete mai veterane printre noi, cum ai fi tu spre exemplu, ori adelia alin care nici ea nu-i la prima incercare...
Eu va doresc mult, mult noroc tuturor care sunteti acum in plina procedura si curaj celor care sunt in pregatiri... si sa dea Domnul sa fie ultima incercare la toate dintre noi si sa reusim sa fim mamici!
Hai, puuupi!
adelia alin spune:
Multumesc mult de incurajari tuturor!
Sint o veterana as putea spune,deoarece sint la a 3a incercare.Si sper sa pot sa merg mai departe in caz de esec.Nu ma voi opri decit in momentul in care voi obtine ceea ce noi toate ne dorim!
Lachione vad ca esti intr-o stare confuza,dar crede-ma pe cuvint ca merita sa incerci.Saptamina trecuta am botezat un baietel si vreau sa spun tuturor fetelor ca sentimentele care le-am trait au fost superrrrr!Acum chiar stiu ca un bebelc e tot ceea ce-mi lipseste.
Deci curaj mult va doresc,si multa putere!Veti reusi !
Kariris spune:
Da, Adelia, in ultima vreme am trecut prin probleme de tot felul...mai putin de sanatate (multumesc lui Dumnezeu) si astea m-au cam dat peste cap, oboseala multa si pressing din toate partile, stres... dar simt ca incep sa-mi revin si sunt hotarata sa mai incerc o data!
Tu esti acum in plina procedura. Nu pot decat sa-ti urez mult, mult noroc, sa ma rog pentru tine sa reusesti!
Fetelor... am slabit 20 kg!
de la 85 kg - apogeul dupa fiv, am ajuns la 65 de kg! sunt super fericita ca nu ma mai apuc de fiv durdulie bine, ca apoi sa ma transform intr-un elefent veritabil!
Va pup, o tai acasa, ca io acu' sunt la birou, dar trebuie sa plec!
crinuta71 spune:
Cristinici si tu faci FIV-ul in toamana, nu? Iti doresc succes! Eu imi refac toate analizele, celelalte au imediat au o vechime de 1 an. Am inteles ca trebuie refacute daca sunt mai vechi de 6 luni (la Szeged, unde vreau sa fac FIV-ul). Cele hormonale chiar am emotii cum vor iesi, ca eu am avut dereglari dupa FIV.
Adelia Alin iti doresc succes si sa reusesti!
Lachi.... 65 de kg....
Felicitari! Ai ajuns la greutatea pe care o vroiai?
Moni multumesc.
Va pup pe toate
poze
cristinici spune:
Lachi eu va incurajez si sunt alaturi de voi ca intotdeauna.Cum ai reusit performanta de 65?Ai vreun secret? Sa stii ca din punctul asta de vedere "te invidiez".
Ma gandeam astazi mai e valabila legea cu pensionarea medicilor la 62 , ca Marinescu anul asta in noiembrie face 62.
Crinuta asa e la toamna m-am hotarat , daca nu intervin lucruri neprevazute.
Adelina iti doresc sa-ti indeplinesti visul de data asta. In rest sunt de acord cu tine, ca rezultatul e cel mai important , nu nr incercarilor, dar e bine sa fie cat mai putine.
cristinici
adelia alin spune:
Pai si daca e legea pensionarii valabila,Marinescu oricum are clinica lui si acolo poate continua.Asa ca nu e nici o problema.Si oricum nu cred ca nu mai sta el macar citiva ani pe-acolo.Prea e bun ca medic ca sa-l dea legea de-o parte.
Lachi care e secretul slabirii tale ca eu ma lupt cu suta de grame si parca tot nu-mi iese.
gabiu spune:
buna fetelor, mi-am facut si eu analizele date de Moisa : toxoplasma, clamydia, micoplasma, ureeaplasma, citomegalovirus si listeria. Le-am facut in C-ta la un cabinet unde imi mai facusem acum vreo patru ani niste analize, si voi avea rezultatele sambata, deci un nou prilej de amerge la mare si a mai face putina plaja.
Luna asata dupa ce ca la echo folicului nu mai crescuse, nu am mai prestat nici macar asa ca " sa fie" pentru ca facusem o pauza de 4 zile inainte de echo pt. o eventuala IAS iar apoi a trebuit sa fac o pauza de 48 ore pt. analizele din secretie. Deci luna asta astept linistita sa-mi vina ciclul si ma voi apuca apoi de stimulare cu 1/2 pastila de clomifen + 1mg de estrofem. Va urma cred o inseminare. Am de gand sa fac inca 4 si apoi chiar ca fac FIV orice ar spune Moisica.
Avalon am 32 iubita. Poate pentru unele e putin dar pentru mine pare mult. E adevarat ca nu stam rau cu
, dar totusi minunea nu se intampla.
Sherytra, imi pare rau ca ai primit o asa veste, sper sa va imbunatatiti spermograma si sa reusiti sa aveti un bb cat mai curand.
lachione, sa fie intr-un ceas bune decizia de a te apuca de FIV si sa-ti iasa analizele ok.
Pentru toate fetele un gand bun si multa bafta, in oricare stadiu se afla.
gabi