Ce mai fac bebeii!?!ptr prima data......

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by babitza

dupa lupte seculare care au durat....8 luni si 3 sapt. mariuca a zis "mama".

va pupam si la cat mai multe progrese

http://pg.photos.yahoo.com/ph/vasilemalina/my_photos

Al meu a zis mama prima data la 1,5 ani. Pana atunci ii iesea " baba", neputand sa il pronunte pe "m".

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hermelina spune:

Salutare!!!!
Mariuca mea a zis la 6 luni ta-ta, eiiii cine credeti voi ca fost cel mai mandruu- daca nu tati.LA 11 luni a mers in picoare- si de atuni adio repaus pt mami si tati.Conditie fizica, nu gluma....

hera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

A inceput sa zica ma-ma de trei zile, cu destinatie precisa.
Ieri a zis pa-pa, cand voia apa. Si-a tinut singur canuta cu cioc in manute, a dus-o la gura si a luat-o de la gura.
A invatat ce inseamna "nu", "nu pune mana", "nu-i voie" si ma asculta! (pentru cat timp?!).
Zau ca intelege aproape tot ce-i zic.

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

bravo fetelor,ptr bebeii vostrii super!!!!!!!!!1

poze Iulian la munte

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Doamne fetelor, cate minuni mai poti citi despre niste gandacei mici si aparent neajutorati ... mance-i mama pe ei de destepti si frumosi
Si Maia face tot felul de lucruri, doar ca eu am prea putin timp sa vi le mai spun si voua ... dar le-am notat undeva si intr-o zi poate facem un jurnal ...
Acum, la fix 4 luni, ma incanta cu intorsul pe burtica si invers, cu rasul ei plin de dragoste cand ma vede, cu cumintenia ei parca iesita din comun, cu fericirea maxima pe care mi-o da ...
Sunt minunati, la noi, viata s-a schimbat clar de tot din clipa in care am venit acasa cu Maia ... sa stai sa ii urmaresti evolutia, sa o privesti jucandu-se, vorbind cu piticii de pe pereti ... ce fericire poate fi mai mare decat asta ????

Dragele mele, oricat de mari sau de mici ar fi, cuminti sau nu, zgomotosi, gratiosi sau in orice fel, va felicit si ma inclin in fata voastra, pentru minunile pe care le cresteti. Sa vadea Dumnezeu sanatate, putere si dragoste, muuuuulta dragoste, ca ... aveti ce iubi !!!
Va sarutam cu mare drag,

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA * minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Buna,

vin si eu cu o noutate, dupa ce Magnus dormea des pe o parte a reusit azi dimineata, s-a foit aproape 30 minute sa se invarta pe burta. Are 4 luni fara o saptamana si rade cand ne vede de iti e mai mare dragul...
Copiii ne aduc intradevar multa multa fericire.

Cristina si Magnus Tiberius, 07.04.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Oana se prinde mai nou de labutzele picioarelor si sta asa cu ele in minutze. O sa va zioc cind le baga in bot!!

Cristina, mai vino pe la mamicile de martie aprilie!!!!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Sa mai zic, ca e perioada in care in ficare zi se intampla ceva nou si tare imi place! Alaltaseara a cantat la baita cateva minute in sir! Nu mai puteam de ras si eu si tati! Compozitie personala, bineinteles, era atat de dulceeeee.
Azi s-a urcat pe mine si m-a luat in brate si a ramas asa, cu capul pe umarul meu.

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

hai ma ,bebilor,ca apropape imi vine sa plang cand citesc ce lucruri minunate faceti voi cand sunteti asa de mititei
felicitari

poze Iulian la munte

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

bine v-am gasit!
frumos subiect!
Alex are un an si 2 saptamani si pana acum cateva zile nu se ridica de jos daca nu avea sa se tzina de ceva...si kiar eram in parc si ii povesteam unei prietene despre asta,cum ca Alex nu se stie inca ridica de jos decat daca se tzine de ceva si el kiar in acel moment s-a ridicat singurpe urma in alta zi ii spuneam lui tatsu' ca stie sa se ridice...a si venit repede acolo si i-a si facut cateva demonstratzii...imi venea sa-l mananc...MINUNILE LUMII!!! bebeii ashtia...

anca @ alex.bb

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex

***viatza e doar o iluzie a simtzurilor***

Mergi la inceput