Ce mai fac bebeii!?!ptr prima data......

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Ah, restul de "prime dati" cand o sa am mai mult timp... desi au trecut de mult toate, statul in fund, rostogolitul etc.
Ieri a mancat prima data peste. I-a placut mult. Mamaliguta in urma cu trei zile, nu i-a placut deloc! Ieri pepene galben, refuzat si asta.
Zice clar "tot", ii place lui cum suna. De multe ori ii zic ca il mamanc pe tot de drag ce imi este iar el rade si repeta dupa mine "tot". :-)

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Am stiut eu de ce am ales ziua de azi ca sa scriu!!! S-a ridicat prima oara in fund de pe burtica. Ieri a tot incercat, dar nu stia ce poate sa iasa. Azi a reusit!!!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Azi a facut 1 an si 3 luni.Ieri, fiind marait de numa', l-am rugat sa scoata un covoras din masina de spalat sa-l punem pe balcon la uscat. Super incantat de idee (de ideea de a umbla in masina de spalat si de faptul ca i-am dat liber la balcon), a dus singurel covorasul iar apoi m-a ajutat (sa zicem, dar intentia conteaza) sa-l intind.

Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

N-AM MAI TRECUT DE MULT PE AICI SI UITE CA AM GASIT LUCRURI NOI

GANDACEL,FELICITARI,ATAT PTR BEBEL CAT SI PTR TOT CE FACE EL,CA VAD CA FACE MULTEEEEEEEEEEEEEE TARE,FELICITARI SI PTR ULTIMA PERFOMANTA!
O INTREBARE CAND A STAT PRIMA DATA IN FUND SINGUREL,DAR ASA MAI MULT??????

danuta_t,da FELICITARI ptr bebel si ptr imitiativa de a aaseza covorasul singurel pe jos,e o perfomanta,nu????

va mai astept cu lucruri noi pe aici

ieri 20.07.2006,deci la 6 luni si un pic,fata mea a mancat ptr prima data galbenus de ou cu piure de cartofi si i-a placut foooarte mult

poze Iulian la munte

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Felicitari tutror bebeilor cu realizari si mamicilor lor....avem si noi una...

M-A PUPAT FARA SA II CER...azi dimineata s-a repezit la mine si m-a pupat de 5 ori pe obraz si pe nas fara sa ii cer, tare fericit si razand cu gura pana la urechi...ia ghiciti cine dadea apa la soareci de fericire

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

marti, la 4 luni fara 5 zile Oana s-a intors pt prima data pe burtica! Si-a tot luat avant cu un piciorus, si pac! era pe burtica! Nu mi-a venit sa cred! Era in forma maxima, tot scotea si sunete noi! acuma numai pe burtica vrea sa stea, dar daca e posibil si cu pumnul in gura. ceea ce nu functioneaza decit daca lasa capul in jos, dar nu vrea, ca trebuie sa vada cit mai mult, si se enerveaza o tura asa ca acuma si adoarme pe burtica, mi.e un pic frica de asta, dar vad ca tine capul frumos pe o parte (a invatat asta in 2 zile ) daca nu si-ar prinde o minutza sub ea ca sa-i amortzeasca, ar fi totul super!

pupici la bebici si mamici!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

FELICITARI joker SI Catrinel_17,PTR NOILE REALIZARI ALE BEBEILOR VOSTRII!!!

poze Iulian la munte

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alondra25.2006 spune:

Alice acum 2 zile a inceput sa cante,are doar 8 luni jumate,si maraia o melodie compusa de ea binenteles
A stat singurica in fundulet la 6 luni,de atunci face si la olita.
A spus" tata"la 6 luni jumate.
La 2 luni jumate a ras in hohote de mi-au dat lacrimile cand am auzit-o.
La 8 luni mi-a dat primul ei pupic,si atat de fericita a fost,binenteles si eu.

Salutari si numai bine la bebei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Catrinel , Mihnea, azi la 2 luni si o saptamana a reusit sa faca procesul invers fata de cel al Oanei...de pe burta s-a intors pe spate. A durat cam 3 minute tot procesul dar a reusit. L-am mai pus o data pe burta sa repete si dupa ce a incercat iar vreo 3 minute a ......adormit, pe burta evident .

Joker, azi ti-ai mai primit portia de pupicei?

[poze carmina
intalnire burtici

Varsta lui Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi04 spune:

noi avem un an si 10 luni si am inotat cu colacu ,sta pe spate si da din picioare ,cand am vazuto nu imi venea sa cred am spus ca o dau la inot ,si surioara de nu mai 0 luna si 3 saptamai a inceput de vro 3 zile sa vorbeasca cu mine (vorba vine)se uita in ochi mei gangureste si rade de la numai o luna nu imi vine sa cred. pupici la toti bebei

Mergi la inceput